Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
A ciklus 3.napján kell vérvételre mennem. Elméletileg ma kell megjönnie. Reggel első pisilésnél volt egy kis véres, barnás, de csak a papíron. Azóta a tisztasági betét csont száraz. Most amikor elmentem a mosdóba, csak barnás volt a papír. Bocsi, ha kicsit részletes voltam. Az lenne a kérdéséem, hogy ilyenkor ez nem az első nap, ugye? Vagy nézzem többször, hátha délig rendesen megjön? Vagy ennyire nem kell ragaszkodni a délhez, vagy a 3. naphoz? Győrbe járok, nem tudom hogy ott mennyire számít ez.
ÓÓÓÓ :(((
Én ezt még így is, röviden és tárgyilagosan írva is, megkönnyeztem :(
Úgy sajnálom, hogy ilyenen is át kellett menned
igen, élni akar... és tudod, a lány is sok mindenen átment (ikerterhesség megszakad 10 héten, köv. beülti méhen kívül)
de meg kell születnie mindenki babájának!! és akkor, ha Ő érkezik, marad is. :)
Jó isten!!!
Ilyen van? Ez hihetetlen!!!!!
Hát, az a kicsike nagyon akart élni!!!
De jó ilyet is olvasni!
Úgy sajnálom :(
Sok erő, és ölelés!
Lányok, látom tegnap a vérzés mellett megmaradt kisbaba volt a téma.
Röviden egy kaális sorstárs története.
Beülti, ET+12 nap hcg mérés: 40, két nap múlva 40
leállították a progit, forró vízbe ült és két nap múlva megjött neki, vérzett rendesen, sőt... aztán pár nap múlva még egy ellenőrző hcg mérés, és nemhogy kiürült volna, hanem duplázódott, aztán kicsit lassult, de szinte folyamatosan emelkedett, míg végül uh-n is látszódott a kis drágaság.
Egy-két hét múlva ismét vérzés, kórház, hematóma.
Rengeteg izgalom, de a kisbaba most is a mamájával van és már alig várják, hogy lássák egymást...
Szép napot Mindenkinek!
Gica drága, millió ölelés Neked és Hanga babának, sose felejtsd el, hogy Ő már nagyon korán jelezte, hogy minden rendben ;)
Anyudnak rengeteg pozitív ölelés, és imádkozom érte!
Én is sokat gondolok Manócskára, remélem, erős és a kisbabája is tartja benne a lelket!
Mikor nekem elment, nem véreztem, csak valami barnás szürkés morzsaszerű valami volt.
De bízok még, hátha neked megvan a babád még!
Pihenj és feküdj!
akkor már értem! :DDD
Már kezdtem irigyelni a memóriádat!
Jaj de nagyon sajnálom ;(
Sok erőt neked és persze kitartást is.
Mi itt vagyunk...
Ezt ki fogom másolni és bele rakom a papírkaim köze a mappaba :) köszi - ez tényleg nagy segítség.
Én anno csak elevitet és neo-ferro-folgammat szedtem (fogalmam nincs mennyibe került).
És ugyanaz a hatóanyag / hatás?
Nekem kifejezetten az Aspirin Protectet mondta a dokim.
Mennyire jó, hogy ennyire tisztában vagy az árakkal.
Egy csomó mindent szedek én is, de ha agyonütnének is, csak kb-ra tudom megmondani, hogy mi mennyibe került.
Jó, hogy te ennyire tudod! :DDD
Aspirin protect 50 szem:1025 ft =Asa protect 50 szem 258 ft
nem óriási ü,de a vége 1-2- ezer ft jól jön később.
Nekem "ilyenkor" egyszerűen ment a hasam.... :) abból tényleg fel lehet "gyógyulni" 3-4 nap alatt (ha vírus okozta)...
Nekünk ez az influenza-szeru megbetegedés legalább 1 hét full rosszullét majd meg plussz 1-2 hét köhögés vagy fulfajas volt (jaj).
----C-vitamin teva 500 mg,60 db--726 ft
----Huma-folacid(folsav)5 mg,50 db---639 ft
----Ferrograd-folic (vas) 30 db--578 ft
----Tabletta Magnesi citrici 500 mg 10 szem,receptre ---137ft,recept nélkül 310 ft. 1 tbl kb,2-3-magne B6 nak felel meg,csak nincs benne B6,(de ha szedsz terhesvitamint,abban van elég)
-----Vitamin D3 fresinium 1000NE 90 db--- 328 ft