Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Ez lenne az a femibion?
FEMIBION 800 FOLSAV + METAFOLIN TABLETTA
Gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig!!
ezt csak a 12. Hét végéig ajánlják vagy tovább is?
A Femibionban B1,B2,B6,B12 van:)
ja,és a folsav is a B vitaminok csoportjába tartozik.
Sima folsav-ból mi ez szoktuk felírni:HUMA-FOLACID (teva)
50 szem receptre 639 ft.
Segítsetek légyszi!
Olyan folsavat tudtam csak venni, ami B1, B2, B3, B5, B6, B12 vitamint istartalmaz.
Folsav 400ug van benne. (nem u, csak nincs a billentyűzeten az a kis u betű szerű fura jel)
Szerintetek ezt lehet szedni majd? Nem fog ártani a sok féle B vitamin majd a babának?
Borrdikam! Van itt egy ket tanud arra, hogy nem hasznaltal beranyat :)))))))
Gica75 Gondolok Ratok ma, Anyukad miatt!
Mar at is adtam. :) leszNalad is tej eleg, mert most egesz mashogy lesz a szules utan. Hanga baba egy kiegyensulyozott kis csaladba jon, ahol nagyon varja ot mindenki. Igy mas lesz, mint anno nagylanykaddal, amikor szinte magadra maradtal fiatalon. Ez nagyon sokat szamit. A fiukon is latom, h egesz nyugodt babak, csak annyit hisztiznek, h ne aggodjak, lassam, nem elveszettek, betegek. :) szerintem ez a nyugidtsag is az, amit a terhesseg alatt es szuletes utan a kirnyezetbol ereznek. :)
Nagyon varim a tavaszt, h egyre tobbet, nagyobbskat, messzebb menjunk setalni. Ne kelljen majd ennyi reteget, ruhat rajuk aplikalni. :) mar most sok ember megnezegeti oket es kapok kedves megjegyzeseket az utcan. De nemcsak a picikre (persze elsosorban rajuk), de a babakocsira us szoktam, meg egyszer mar engem us dicsertek. Egy kutyasetaltato par leszolitott a babakocsi miatt, mert egy baratjuk is ikreket var es nem talsl eleg kicsi midellt. Beszelgettunk, aztan a pasi mondta, h a lanytol
Megkaptam a legkomolyabb bokot, amit no kaphat: meg mielott beszelni kezdtunk, a lany azt sugta a pasinak: tuti nem ez a csaj szulte oket! :)))
Mondtam magamban, ha latna a tigriscsikos hasamat, nem ketelkedne... :)
Gica drága nekem van egy lassan eladósorban, lehet olcsóbban beszerzed a vaterán, de én tudom mikor és mennyit használtam, én újjonnan vettem szeptember elején azt hiszem. Ha érdekel vagy megbeszéltétek otthin írj privit.
Puszi
Mariann, sztem ne kockáztass!
Végiggondoltad min mentetek keresztül, h idáig eljussatok? Olyan nincs, h nem lehet megoldani, h legalább 2-3 napot otthon maradhass, ne haragudj, h ezt írom csak nem értem ezt amikor te is azt mondod, h mit meg nem tennél egy babáért és akkor ezt nem lehet megoldani....gondold át, h mit ér neked ez. Nem azt mondom, h akkor sikerülni fog de te megnyugtatásod végett sztem ennyit megér.
Terneszetesen hatartalanul boldogok vagyunk, hogy minden rendben van Hanga babaval! Aposom mar most sem beszel masrol csak rola. Anyosom mondja, hogy a ferje ismet szerelmes.:-)
Igyekszem a hatralevo idore egy szívhang hallgatot beszerezni. Most azon agyalok ujjonan vagy inkabb vallaljam be a vaterat....
Nagyon koszonom a szurkolast! Annyian drukkoltok, hogy tuti mennek anyucinak a pozitív energiak es nem lesz semmi baj. Csak az uhozason ne kínozzak meg. Mondtam neki, hogy batran szoljon a dokinak aki csinalni fogja, hogy legutoljara mi tortent es ha faj neki a vizsgalat jojjon el. Mindenkinek egy nagy oleles, bar mar most akkora a hasam, hogy a papimat is alig tudom atolelni...:-)
Draga Gica, nagyon hianyoztal! :)
Orulok, h Hanga ilyen szepen fejlodik. Nem kene viszont ennyit aggodni. Nem akarsz ilyen esetekre egy szivhang hallgatot beszerezni? V az meg jobban stresszelhet???
Szurkolok, h anyukaddal minden a legnagyobb rendben legyen.
nekem az utrótól ugyanez volt. aztán a dokim letiltott róla. a baba pedig nem maradt velünk.
neked is KP a dokid? :)