Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok Lányok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Jan.8-án elvetéltem.. megjött rendesen. Köv.hónapaban kezdeném a hosszú protokolt, de közben elmennnék wellneselni! Az lenne a kérdésem, h mikor a Gonapep-t szurjuk (ez csak hormon leállító elvileg), akkor lehet-e szaunázni, melegvízben fürdeni?
Mondjuk nálam nem jött be ez a hormon leállítás, mert emellett lettem terhesŰ:) csak sajnos, nem fejlödőtt 9 hétben missab.lett..
pontos alt. 29. nap
tegnap jott meg,tehat marc. 18 korul
Persze, a kimozdulas jo, sot!!! En sirlni mentem pont tavaly ilyenkor a stimu elott. Ugy kezdtuk, h a fogigatlot mar szedtem (hosszu prot. ) es ott hagytam abba, jott a megvonasis verzes es 2 nap Mulva az elso szuri. Mondta a doki, h menjek kikspcsolni, neki jobb ilyen parral dolgozni. :) be is jott! Csak arra kert, h ne torj el a labam, mert nem fer be a gipsz a kengyelbe. :)) karomat torhettem volna... ;)
Szoval jo elotte az utazas!!! Amugy, ha nem vagy fogekony, nem para, en az vagyok sajna. Szaunaba sem
Mertem bemenni a sieleskor.
Hát a napi adagot igen.
Én reggel szoktam mindig. Egyik oldalra gonal, másik oldalra gonapeptyl.
szívesen!
Ti is, és persze te is sokat segítettek nekem is.
Legalább kicsit viszonozhattam!
Nálunk a mensi előtti uh már lombik program része, így onnéttól már nem kell egy uh-ért sem fizetni.
Viszont felírnak 2 doboz gonapeptylt, az kb 30 ezer.
Meg minden uh-ra vigyél pénzt, mert minálunk legalábbis, akkor kapjuk szakaszosan a gonal recepteket, amiket rögtön ki kell váltani. Abból egy 900-as 30 ezer.
Ja, meg ha marad fagyasztásra embrió, akkor beülti napjára vigyél 35 ezret az a fagyasztás ára, után azt évente 25 ezerrel lehet meghosszabítani.
1 embriót nem fagyasztanak, minimum 2-t.
De a fagyasztás nem kötelező, felajánlhatod más meddő párnak is, vagy kutatási célokra is.
Ezt már sokan mondták rám!
De szerintem rád is!
Ha-ha-ha :))
Ilyen már nálunk is volt!
Hatalmas huppanással ért földet, akkor meg ilyedt pofával nézett, hogy most mi van!
Nahát!
Jössz te még az én utcámba! Alig várom, hogy csinálj valamit, és tuti kicinkellek én is! :DD
(de tudod, csak azért, mert szeretlek)