Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Téééényleg! :D :D Végre egy kivétel! :D
nálunk férjeméknél voltak ikrek és úgy készült nálunk is 2 baba lesz.
nekem dec 4. -én volt missed ab jan 1. első mensi, jan vége 2. és most a harmadik mensi van.tehát az nem számít
Szerintem Gica még engem is be fog előzni! :))
hat nekem a biopszia miatt csuszott meg,amugy tozal egyutt lettunk volna :) de ha ez hozza meg a sikert, akkor banja a mano
igy Te mar pozitiv peldaval jarhatsz ekottem ;))
csak ott gyakoribb az iker ahol már van, de másnál sem kizárt:-)
Ettől én is félek, nálunk sok iker volt mind anyai, mind apai ágon!
Hallottam olyanrol, h canestenes tampon, de en nem kiserleteztem ilyennel soha!
Mondjuk egy sima tampont betennek siman, abbol baj nem
Lehet.
:)))) az AH picit noveli az osztodas eselyet, nem? De a ket embrikebol lett harmasikrek eselye nagggggyon ritka! Nyugi!
Simán igaza lehet Gicának... Az ikerterhesség anyai ágon öröklődik, de nem jelenti azt, hogy csak öröklés útján működik!!! :P
Hát, nem tudom ezt a 3 ciklust..
csütörtökön megyek vissza.. akkor többet tudok.. nem tudom, h a műtét utáni mensi az elsőnek számít-e?! mivel hosszú lesz az a 2. (ebben vagyok benne ) és beültetés a 3. ciklus..
Fertőzés ellen nem lehet valamit használni?
Ha minden jól menne - én már csak feltételesben módban tolom - akkor kb együtt nyomjuk, csak nekem rövid lenne...
Te Gica be ne vuduzd nekem a 3 ikreket:-))))
Tényleg ha nem volt iker a családba nincs esélye ,hogy osztodjon.....
Csak mert Gica cica szivat,hogy hárman vannak:-)))
:)) szivesen vallaljak a melot! ;)
Juuuuujj :))))
hat ez valsmi mesescsodas jo kabala :))
Vince es Mate a kis kabalababaim :)
Milyen hosszú kialvás nélkül ugye?:-)de tuti megéri:-)
akkor felváltva szurkolhatunk egymásnak:-)azt hittem együtt megyünk neki, bár még akármi is lehet:-)
Már 3 hónaposak istenem de szalad az idő:-)))
nem,nem
a jo oreg hosszu prot lesz ;)
kb. apr. vege a beulti :(
Persze "lehet, en parazok tul mindent... Az biztis, hogy segit a sikerben, ha elotte kikapcsolodik az ember.
Nem kell pihennezek 3 honapot???
Igen mehetsz meleg vizbe,szaunazni....
Igen, ez jogos... Ha terhesseg volt, akkir 3 ciklusnak le kell mennie, nem?
éppen ez a téma, hogy fertőzésveszély miatt nem érdemes:-(
Hello! Sajnalom! :((
Pont ez volt a tema az iment.
Orvosi szempontbol elvileg ugy tudom igen, bar a szauna mar hatareset ( nekem edzeni tilos volt), de pont irtam, h en spec felnek a lehetseges fertozestol, mert, ha vmit osszeszedsz
az usziban, akkor le kell allni menet kozben. En nem rizikoznam meg, de en fogekony is vagyok az ilyen vackokra sajna.
sajnálom, de hogy-hogy ilyen hamar indultok?nekünk ki kell várni a 3 hónapot missed ab után:-(
További ajánlott fórumok: