Na, megyek , itt a verekedős barátném :) Verés helyett megyek edzésre :D
Leszek később, addig tessék csak szépekre gondolni, mert ma van az a nap, amikor pozitívann kell gondolkodni, valami 10.000.000 szeres nap, vagy mi ......
Lehet, h rosszul emlekszem, de az adag tuti jo. Amugy nagy difik vannak a patikak kozott szabadaras termekekre. Most adatom be a fiuknak a rota oltast, valahol 18.800 ft egy adag, valahol meg 23.600!!! Egy gyerkocnek ket adag kell, tehat 4-et kell vennem. Hat nagyon nem mindegy!!! :)
Teva eurovit d vitamin, egy tabi: 2000 ne es kb 8-900 ft asszem. Ez van recept nelkul. Ha nincs a patikaban, kerd meg, h rendeljenek, masnapra megjon. :)
Amugy a mai vilagban mar illene tudnia a hazidokinak, h mindenkinek szuksege van d vitaminra ezen az egovon, foleg telen es kozvetlenul tel vegen a leginkabb... Kell az inmunrendszernek, ved a rak, a cukorbetegseg ellen es hat a termekenysegre is.
ma kérdeztem először azt mondták nincs majd mégis lett de csak szopogató tabi 400ne s és 2200 ért.a doki ha ír fel 1000ne-s és 400ft körül van.ahogy néztem a házipatika oldaLán de igazábol ha több ne-s lett volna megvesze ezt is.
persze ki bírom most kicsit a derekam alá tettem egy párnát.nem fogom szájon át szedni.lassan megyek házi dokihoz d vitamint feliratni.remélem nem fog belém kötni h miért nem a nő dokihoz mentem.mit mondjak miért kérek d vitamint?