Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nem hanem Jenei doki aki a kórházban urológus meg a biológus a Kaáliba
Oké, köszi.
Csak én sajnos ilyen agyalós fajta vagyok! :((
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szegény!
Honnét jöttetek?
Tessék? Ezt nem igazán étem :-)
Ki volt a doki?
A Mánfai? Mondjuk ő tényleg nagyon normális, bár neki semmi köze a kaposvári kórházhoz!
Mi veled vagyunk és amiben tudunk súgunk, de fel ne adjátok 1 próba után
Nálatok is ez volt a probléma? azoospermia?
Ha hiszed ha nem most tök erősnek érzem magam! Bár szerintem ennek még meglesz a böjtje :-(
Eruska,légyszi ne kombinálj.én lennék a legboldogabb,ha a mostani beülti után nem kéne Ovitrelle-t szúrnom.Az azt jelentené,hogy 2-nél több sejtem lesz.(Erre semmi esély.)
Szóval próbáld így felfogni,és mindjárt jobb lesz.
7 stimuból 3 nál kaptam,mégsincs babám.nem ezen múlik,hidd el.
Küldheted a nevet és a címet ki tudja mit hoz még az élet :-)
Nem tudok mert messze vagyok ma is 6 órát buszoztam és holnap dolgoznom kell :-(
Tudjátok az a baj ha a doki tök normális és szerintem lelkiismertes mert ma vagy 3× volt a Csabinál és a biológus szerint vett is szövetet rendessen és még a műtét után az urológus mondta a Csabinak h elülde a mintát szövettanra meg h meg kéne próbálni úgy is h a punkció napján legyen még egy biopszia
Eruska én nem kaptam még soha:-)
Szerintem menj be reggel, és kérdezz rá!
Úgy sajnálom! Nehéz lehet ilyenkor!
ha rászánjátok magatokat Pestre, szóljál, priviben ajánlom az orvost. :) jószívvel, jó eredményekkel :)
Keressetek uj orvost, de azonnal. Olyan szuper, hogy megkeseritik mégjobban az elkeseredett embert !!!
ezt meg sem kérdeztem annyira padlón voltam
de ha sok lett volna akkor is kellett volna fizetni
Én ugyan nem tudom milyen ott a korház, de azért szerintem mennyetek Pestre :(
És ha kifizeted a fagyasztást, akkor sem?
a páromnak az első orvos egy "satnya" adagra valót tudott venni.
orvost váltottunk és 17 (!!!) jó adag lett. szerinted? igaza van Gicának, válts orvost.
Drága szívem, nem hallottál még kaposvárról???
Ez egy sintértelep!!! Ez nem kórház, hanem vágóhíd!!!
Inkább menjetek el pestre.
Mondom nekem a kaálival nincs bajom, de a kórházat messzire kerülöm!
Azt mondta ennyit nem fagyasztanak
gondolom, hogy csinálják a stimut és amikor tudják a punkció napját, akkora tervezik a biopszia időpontját.
vagy nem erre gondoltál? :)
Félek. Nagyon!
Tényleg nem akarom, hogy ezen az apróságon csússzon el a dolog!
Oké múltkor nem kaptam a hiperstimu miatt, de most nem hiszem, hogy lesz hiperstimum a tizenegypár tüszőmmel.
További ajánlott fórumok: