Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok lanyok!
Hajnalh75. Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz az afp ugyben. Nagyon sajnalom, hogy ezzel stresszelnek es keszítenek ki teged. Mi is vegigmentunk ezen bar nekem a kombi tesztem lett rossz illetve a nyaki redo merete volt picit magas a dokim szerint. Az afp egy elavult modszer es tenyleg csak ismetelni tudnam a lanyokat.
A kombi teszted eredmenye szerintem jo. En ennek ugy orultem vona. Elmesz a tanacsadasra. Ott szerintem az afp miatt igen viszont a kombi miatt nem hinnem, hogy ajanlanak az amniocentezist. Raadasul a kombi teszt mint tesztet nezve uti naz afp-t. Mar beszeltuk itt azt, nhgy nem ertjuk, ha valaki megcsinaltatja a kombi tesztet akkor annak miert kell az elavult afp-t is. Csak azert, hogy stresszeljenek...
Raadasul az afp-t is pontosan idoben kell megcsinaltatni mert akar mar egy nap elteres is fals eredmenyt adhat. Varunk, hogy meselj mi volt a genetikan. Kitartast!
Szia KKala!
Köszi jól vagyunk, megvolt szombaton az esküvő, elég jól viselték ott... aztán este meglett a böjtje, de azt már csak mi ketten élvezhettük végig a zárt ajtók mögött. :-)))) de hál' istennek, azóta visszaállt a világ rendje, újra béke van és kacagás.
Alvás hol megy, hol nem, változó, de mindenképpen fejlődőképes. Tegnap vettünk hatalmas játszószőnyeget, mert a dohányzóasztalnak mennie kell (ezt is ki akartuk pakolni, de már nem maradt estére energián, majd vmikor a héten...). A nappali padló (is) gyerekbirodalom lesz mostantól. :-) Héten megint lesz oltás, remélem, ezúttal megússzuk hőemelkedés nélkül.
Kb. ennyi van most velünk.
Nagyon szép napot mindenkinek, szurkolok továbbra is.
Ha Daviderről van vmi friss hír, osszátok azonnal!
Az a kisbaba igazi túléló lesz! Nagyon szurkolok értük.
de akkor pénteken nem kell feltétlenül Neked is ott lenned... :-)
Amúgy a 3. napi vérvételt a nap bmely szakában leveteetheted, nem kell reggel menni éhgyomorra. :-))))
24-e
Muuucika reggeli tesztje negatív lett. Eleg koran csinalta meg. Par nap mulva ujbol teszte. Nagyon szorítunk!
Davider tul van a muteten. 3 oraig tartott mert sajnos elhalt a jobb petefeszke es el kellett tavolítani. Kivettek a vakbelet is. A baba jol van! Remeljuk Davider is mihamarabb jol lesz es gyorsan felepul. Oleljuk oket!
Eni01: uj tagunk. Udvozlunk!
Almacska: penteken voltak uh-on. Egy baba van jo helyen! ( 12 napon 850 volt a hcg-je. Nagyon orulunk!
Tunci72: et+10 napon tart de nem erzi semmi jelet annak ami terhessegre utalna, es ezert elegge kivan. Draga Tunci a jelek nem mindenkinel jelentkeznek. Nekem pl. a mai napig (29 het) az egyetlen jel az oriasi pocak es az idokenti nagy alvas igeny. Tudom konnyu mondani de probald valahogyan a figyelmedet elterelni mert megorulsz ebbe. Nagyon szorítunk!
Ancsi1978: o is uj tagunk. O a 82583 hszban mutatkozik be.
Gilianak 8 sejtecskeje termekenyult meg. Nagyon szep! Szorítunk tovabbra is!
Helló,
Mit jelent pontosan, hogy nem az igazi? piros, vagy barnás? Ha még barna, akkor még nem ez az első nap. Akkor lesz első nap, ha már rendesen piros. Ha délelőtt piros, akkor első nap, ha délután lesz csak piros, akkor az a 0. nap és másnap az első.
Tehátm, ha most barna, de délután már piros lesz, akkor holnap (kedd) az első nap és péntek még éppen belefér, mint 4. nap. Ha viszont már most piros, akkor sajna szerda-csütrötökön kellene menned. :-(
23-a
Szamimami: 82374 hszban mutatkozik be. Tul vannak az elso beultetesen. Harom picurkat kapott vissza. 29-en kell visszamenniuk.
Gilia: 11 petesejtje lett. 24-en delelott hívja a biologust.
Malnabokorek elutaztak a mamijahoz Zalaba. Ma adja be az elso szurit neki az anyukaja.
Hajnalh75: nagyon e, vcan keseredve.:-( Nem jo lett az Afp. Magas lett. 5,61. A kombinalt tesztjuk jo lett. Ket orvos is megnezte. Egy nogyogyasz es egy genetikus es mindent rendben talaltak. Hetfon genetikai tanacsadasra mennek.
Annuska00: Uj tagunk. A 82467 hszban mutatkozik be.
Udvozlunk!
Hat az egyik legdobbentobb amit olvastam es ami letaglozott, elszomorított, az az volt hogy Davidert vakbellel mutik.
Szandi80 uj tagunk. Ot is udvozoljuk koztunk!
Jó reggelt Mindenkinek!!!
De drága vagy és egy kicsit büdiiii! ;) ;) Hogy ment a tegnapi szuri, elfeledtem kérdezni...
Sziasztok!
Le vagyok taglózva, nem tudtam jönni a hétvégén, most meg azt olvasom, hogy Dvider-nek valbélműtétje volt? Ez döbbente? Pont most? Tudtok már róla valamit, azt nem sikerült megtalálnom. Nagyon szurkolok.
A segítségeteket szeretném kérni,ismét. 3. napi vérvételre kell mennem, ami +-1 nap ha jól tudom. Most éppen van már egy kis vér de még nem az az igazi. Péntekre van a férjemnek spermiumvizsgálatra meg vérvételre időpontja. Nagyon jó lenne ha én is akkor mehetnék, mert nem jó a többi nap. Szerintetek belefér?
Jó reggelt!
Teljesen elerzekenyultem - jó is a heteket számolni... :) puszi es gyönyörű vagy! :) es Hanga babuci is. Vigyázz magadra!
Szia draga Makika!
Most olvastam vegig, meg ket napot. Teljesen kiutott amit most olvastam Daviderrol. Komolyan mondom nem is ertem es nagyon megijedtem. Ez nem igazsag. Viszont annak orulok, hogy azota jol vannak de ez az egesz....szegenykem. Remelem mihamarabb enyhulnek a fajdalmai es mihamarabb felepulnek. Nagyon szorítunk nekik!
Ti pedig betoltottetek a 8 hetet. Csodas! Majd meglatod, hogy fognak repulni a hetek. Olyan izgalmas. Kis draga is, hogy no! Nagyon-nagyon orulok nektek!
Mi koszonjuk szepen jol vagyunk. Most mar kezdek picit izgulni....milyen lesz, ha itt az ido. 29 hetet toltjuk. Hihetetlen. Pont most beszeltuk papival, hogy milyen volt amikor a biologus hívasat vartuk a kicsik osztodasanak hírerol...most meg mar itt rugdos , bent, finoman Hangi. Nem bírom tovabb es bejelentkezunk 4Dre. Remelem pentekre kapunk idopontot es lathatom a kis husimat.
Szoval november 1. :-) Sztem belecsusztok az oktoberbe. Olyan jo! Olyan fura ez. Ahogy olvaslak benneteket mintha ujra elnem a sajat tortenetunket az elejetol a vegeig. Emlekszem amikor a 8 hetet toltottuk. Meg ma is ugy szamolom a heteket mint az elejen. Minden szombaton azzal kelek, hogy mondom a paromak, hogy na papi ma van az adott het utolso napja. Este ugy fekszem, hogy na betoltottuk az adott hetet bes vasarnaponkent vigyorgo arccal kelek es mar mondom is, hogy na papi most kezdjuk az x hetet. Kicsit megszallott vagyok.:-) Olellek es aluzdjatok jol! Na es persze nagyon vigyazz magatokra!
22-e
Greti86: 21-en adta be az elso gonapeptylt. Egy kiserletben vesz reszt. Errol bovebben a 82219 hszban olvashattok.
Muuucika: hetfon egy baba 40%-ban a masik baba pedig 100%-ban ebredt fel, mintha le sem lett volna fagyasztva. Most o van vele. Nagyon halvany pozitívat tesztelt. Nagyon orulunk! Vigyazz magadra es pihenni.
Davider: Minden rendben van a picivel! 7 hetesek! Ugy orulunk!!
Joeyreor: 21-en voltak vv-en. Meg mindig nem tudjak, hogy hanyan vannak. Van egy nagyobb petezsak, benne egy 5 mmes baba pulzalo szívvel, a masik petezsak 3-rol 7 mm-re nott de meg nem lathato benne egyertelmuen embrio. Ket het mulva uh.
Draga Manocskaeknal keszul a baba szoba. Olelunk titeket!
Bekka12 uj tag. O a 82339 hszban mutatkozik be.
Makikaek voltak uh-on. A babo 1,78 cm. Szepen ver a szivecskeje! 8+1 heten jarnak. A szules varhato idopontja november 1. 2 het mulva penteken uh. Ugy orulunk a csodas híreknek! Vigyazzatok magatokra!
21-e
SB-nek unokatesoja szuletik novemberben! Nagyon orulunk, hogy a sogornodnek sikerult az inszem! Sok boldogsagot nekik es gratulalunk!
Sarah25: sajnos sok vv ismetelniuk kell.
Brigzone:8 petesejt termekenyult meg. Nagyon orulunk!
Gicus leírta a 82040 hszban a csodas dietas somloi a 82048-ban a poharas csuncsi receptjet. Koszonjuk!
Jó ejt nektek!
Drukk mindenkinek!
:)
Kosz csajok :)
Majdcsak rám köszönt... Már nagyon várom. Itt figyelnek a gonalok a hűtőben ;)
Sziasztok lanyok!
Kicsit sok volt a dolog az elmult napokban, plusz az álomkór is megszállt, ezert maradoztam el az osszefoglalokkal. Most probalom oket potolni.
20-a
Lolo33: 19-en ketto 5 napos babot kapott vissza. A heten pihent, jovoheten mar dolgozik. Szorítunk!
Davider megkapta a kiskonyvet. 04. 15-en 10 orara az Istenhegyiben van idopontjuk mehlepeny vizsgalatra.
Brigzone: megtortent a leszívas. 12 petesejtje lett. Nagyon szep szam! Ugyes vagy!
Levendula18: megtortent az elso terhes uh. Latszik a petezsak benne a szikholyaggal. Egy baba van, koranak megfelelo meretu es fejlettsegu. Tovabbra is drukkolunk!