Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok
Anita vagyok 34 éves.A barátnőmtől kaptam meg ezt az oldalt.A párommal gyermeket szeretnénk és már majdnem 1éve próbálkozunk de sajnos sikertelenül.Elmentünk orvoshoz és az első vizsgálat azoospermiát állapítottak meg :-(
Azt szeretném megtudni hogy szerintetek ténleg csak a mesterséges megtermékenyítéssel lehet babánk vagy esetleg van rá remény hogy természetes úton is összejöhet.Most rendeltem fer14et,talán esetleg az segíthet.
Jövő hétvégén merek csak tesztelni,inkább kivárom a 2 hetet,mint a koppanás..
Aranyosak vagytok Almácska te is,csak tudjátok a negyedik lombik próbálkozás ez már és az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot....
nekem például a mai napig nincs tünetem, csak néha egy kis görcs
ja, én is azt hittem, hogy két baba van, tisztára bele is éltem magam :) De hát így sem adjuk vissza :))
Csajok !
Öntsetek egy kis lelket belém légysziiii...
10 nappal vagyunk túl a transzferen és az égadta világon semmi jelet nem érzek...
vagyis a 4.-5. napon apró szurgálások voltak néha ,na meg bedurrantak a melleim,de most semmi azóta sem..
Ideges,frusztrált, és türelmetlen vagyok...
Szerintem kismiska az injekciózás meg a sok járkálás,utazás a beülti utáni várakozáshoz képest.
Abban reménykedek és azzal nyugtatgatom magamat,hogy négy picurkából legalább egy biztosan meg kell hogy tapadjon...olyan nem lehet hogy semmi....Ugye csajok? ? ?
Davidernek nagyon sok puszit küldök, és drukkolok, hogy most már simán menjen a babavárás, nagyon megérdemelné...
pénteken voltam uh-n, egy baba van (nekem volt a 12. napon 850es hcg) :), jó helyen. Legközelebb már a saját nődokimnál kell jelentkezni :)
szep napot csajok,
csak most olvastam davidert, remelem mar jol vannak. hihetetlen, miket produkal az elet.
nalunk minden ok, 11 korul kell teloznom. majd jelentkezem :)
Te jo eg! Nem is hallottam meg ilyet! Ennek kize van a stimuhoz? Lehet, h a vakbel is ezert alakult ki?
De mindegy is, csak jojjon rendbe mar es ez ez a draga kisbaba szukessen meg efeszsegesen!!! Nagyon drukkolok neki. Nem mondtatok neki, h nem kell uberelnie az elozo sikeres terhessegeben adodott izgalmakat?!
Ez hihetetlen!Hogyan történhetett ilyen?
De nagyon örülök,hogy mind 2- en jól vannak.
Egy ampullaval kaptam es ugyanazt a fajta tesztet hasznaltam.
ET+9en mar ki kell valamit mutatnia a vervetelnek? Csak akkor birok menni az unnep miatt.
Sziasztok!
Aztak.aaaa, én most olvasom mi történt... Hogy történhet ilyen??? Vakbél, görcs és elhalt petefészek??? Én ezt nem értem. :( :( :(
Nagyon megy a drukk Davidernek, és millió puszi Neki!!!
szia, üdv it.
ahogy Nanda is írta, nem szabad a gyógyszereket abbahagyni, nekem az orvos azt mondta, anno, hogy így is csináltassam meg a vérvételt és utána beszélünk, de addig maradjanak a gyógyszerek.
sajnálom, hogy megjött, nagyon nehéz minden kudarcot átélni, de látni fogod, hogy itt mindannyian mennyi mindenen mentünk át, és az segít, ha az ember képes előre nézni.
itt segítségre lelsz. :)