Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Ti is nekem! :))
Amúgy pedig húsvétoltunk! :))
Akkor te Győrbe járz ugye? Na és kihez?
Én a Kőrösi dokiról ódákat hallottam, de piszok nehéz állítólag hozzá bejutni ..
Basszus, ha minden rendben a petécskékkel akkor ne akarjon másikat! Dolgozzon a meglevő anyagból.
Csináltass mehtükrozest es nézzék meg mi van neked pontosan odabent. Ez nagyon fontos lenne (ilyen esetben mar indokolt is).
Sziasztok!
Szép napot nektek!
Értem.
Kicsit szomorú dolognak tartom, hogy nincs egyetlen olyan ember sem a környezetetekben, akiben a párod megbízna annyira, hogy elmondhasd neki.
Hozzáteszem azt is, hogy én nem kértem engedélyt a páromtól, hogy elmondhassam. Azt nem is tudják mi a baj, csak hogy segítség kell. Én elég önző vagyok ahhoz, hogy ha én szúrom magam, engem "műtenek", én viselem a dolgok fizikai és lelki részét is, akkor annak mondjam el, akinek csak akarom.
És a család nagyon nagy segítség. Máshogy nem is tudom hogy oldanám meg Manó mellett a rengeteg orvoslátogatást.
Nekem van egy (tök más témában) fórumos ismerősöm, aki szegedi és mégis elmentek máshová.
BMC Nektek nem jön szóba?
Én most kezdek idegeskedni, mert ma van a mensi 5. napja, és még mindig, vagyis újra rettentően fáj a mellem. Ez a hormonok miatt lehet?
Ja, és a nap feketelevese, hogy 2 hónap múlvára kaptam diabetológushoz időpontot az inzulinterhelés miatt. Még pénteken megpróbálom direkt a rendelést hívni és kisírni egy korábbi időpontot.
Nálunk ICSI-vel is volt már, sőt AH -val is ... de az sem maradt meg... a dokim szerint ez van,lehet azért mert a petesejtjeeim már elég idősek ....ő sem tud már többet tenni...
Egyszer javasolta, hogy szerezzek valakitől , valahonnan egy fiatal petesejtet...jó mi ??? kedves !! csak úgy majd valaki felajálja a petesejtjét ...hahahaha !!! máskor meg azt mondta hogy annyira jó az amh tesztem 3,3 tehát nem vagyok kimerülőben... akkor meg !??
Nem mondhatom el. A párom miatt... Nem akarja elmondani senkinek - mi a gond.
Csak veletek tudom beszélni erről es a gondjaimrol.
Nagyon sajnálom és együttérzel veled, voltál már családállításon?
Ugy-e neked is volt lapar+hisztero? Ir-t is nézték?
Férjed sperma HBA-ja megvolt?
Gondolkodunk rajta ,hogy a győribe elmennénk ,mert azt mondják az a legjobb,de nekünk Szeged környékéről nagyon messze van ....
A debreceni kaáliról meg nem hallottam jókat ...