Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Mióta jársz hozzá?
volt már nála lombikod?
Olvatam a könyvét is amúgy....tudom ,hogy nagyon elismert a szakmáján belül is...
Nekem még 4-et is adnának.
Pedig 30 leszek augusztusban.
Nálunk simán adnak 3-at, 4-et akkor, ha 4 van beülti napjára. És mivel egyet nem fagyasztanak, így visszakaphatod mindet.
Má az ikrek nem is jóóók neked ? :D
mondom én, hogy fiatal vagy :D
Mivel nálam a petek rendben voltak es hordtam mar ki babát (nem lombik) így nálunk a 2 napos embriókezdeneny is majdnem-biztos (99%) hogy sperma gond volt. De biztosra nem mondja a doki, mert ugye bent zajlott azaz nem zajlott a dolog.
Tehát csak "valószínű"
Invino, nekünk is egy maradt a beültire, őt gyorsan benyomták 3 naposan.
Én kíváncsi vagyok ha megkérdezed, érdekel.
Meg vagy elégedve ??
Mesélj róla kicsit?
Nekem egy ismerősöm az 4 sikertelen után az 5. lombikra hozzá ment és sikerült,bár náluk rengeteg és igen bonyolult gondok voltak .
Én amúgy a Kőrösiről tényleg csak jókat hallottam ...
Mindenképp próbáld meg legalább egy időpont erejéig. Ha ott vársz a sorodra is lehet meg dönteni. :)
4 sikertelen próba megér egy doki/intézet váltást.
Csináltasd meg a mehtükrozest mindenképp. Sokat segít.
Nekem nem mondta a doki ezt az 5 napot de valahogy így lehet. Nekem mar 2 naposat visszaadták így lehet el sem jutott az 5 napig (nem láttuk mert egyedül maradt a múltkor a beultire). Ha megyek pénteken majd rakerdezek pontosan, jó? Nem akarok egyéb hülyeséget leírni...
De nálunk eleve adott volt ez a probléma szóval nálam nem a sötétben tapogatózó a doki...
Ennyiből biztos lesz! De nem is lesz rá mostanában szükséged, hisz sikerülni fog!
Mennyit tervezel visszakérni?
Ti is nekem! :))
Amúgy pedig húsvétoltunk! :))