Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Csajok nagyon kész vagyok... :( nagyon szótlanul ülök es csak el vagyok keseredve.
A természetgyógyásszal beszéltem - ő sem nagyon "hiteget".
Mar vettem be 3 nyugibigyot (csak természetes anyagok vannak benne) mert szorít a mellkasom is. :( kész vagyok.
Értem. A doki tényleg aranyos de azt egy sima nőgyógyász is meg tudja bárhol nézni es nem kell hozza elutazni... En a múltkor nem mentem csak ra 1 hónapra - nem volt gond.
A doki tényleg aranyos de ezzel nem sokat érünk ha nem sikerul amire vágyunk!!!
Semmi különöset. Annyit mondott egy termekenyult meg a többi nem csinál semmit sem.
A csak hívott.
Egyébként azért gondolom, hogy nem ment jol mert nem mondta hogy hétfő beültetés. Csak hogy hétfőn majd csorognek. Ennyit mondott. Semmi egyebet. Ja, meg hogy hétfőn meglátjuk a többi mit csinál... De nem sok esély van...
Sziasztok!
Lombikos lányok tudnátok nekem segíteni. Egy olyan bajom, gondom van, hogy már egy hónapja kezdtük el a stimulálást...már több uh volt és a dokim annyit mondott, hogy a tüszőim nagyon lassan nőnek, de hogy csak folytassuk tovább a kezelést. Most ott tartok, hogy a mai napom a 28. cn. és úgy néz ki a menstruációm is megjött. Ez normális? Lányok ki járt már így? Jaa... tegnap voltunk uh-on minden rendben volt lasssacskán nőnek a tüszőcskék.... most már a mai naptól leállította a gonapeptylt és a gonal-f is és napi 4x menopur szurit írt fel.
Én stimu előtt azt gondoltam, megpróbáljuk egyszer. Ha sikerül, örülünk, ha nem, ennyi volt. Aztán mikor a sikertelenségtől féltem, attól is tartottam, hogy a párom nem akar többeg. Kár volt, neki szerintem meg sem fordult a fejében, hogy egy után feladjuk.
Invino, én azért még nagyon szorítok!
Köszi a nyugtatást mell ügyben, de már tényleg kezd zavarni, hogy még mindig fáj.
Closty űgy tudom nem hormon.
Ne légy elkeseredve. A srác hívott??
Ha csak annyit mondott, hogy egy indult el és nem mondta, hogy szabálytalan, akkor az tuti, hogy szabályosan osztódik, egyébként mondta volna. Légy pozitív!!!!!!!!!!!