Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Life
Dehpogyis!! Vérnyomit szoktak mérni,meg van egy tű a vénádban,amin keresztül beadják a cuccot.Utána meg ha fáj,akkor fájdalom csillapítt tudsz kérni infúzión keresztü.Ennyi.De nincs se torkodban semmi,csak fekszel és alszol.Nyugi)))
Szia Pillangó, már épp hiányoltalak (volna:))
Hogy vagy?
Köszi Neked is Bogica:)
És tényleg, gépekre is rákötnek, meg minden, mint egy nagy altatásnál?
Life
Igen,az én voltam))
Life
Miért ne ébrednél fel? Ez nem nagy altatás,inkább kisebb bódításféle.Úgyis annyi anyagot adnak,amennyitől nem fogsz semmire emlékezni))
Én félre is beszéltem,állítólag...Az asszisztens mondta,de nem részletezte,csak mosolygott,hogy megszokták már,természetes.
Én ilyenkor mindig arra gondoltam,hogy aludni úgyis szeretek,mire felébredek,addigra meg túl vagyok már mindenen))
Mónimanó
Ismerős)) Nekem volt olyan is,hogy mintha kést szúrtak volna belém..Nagyon fájt és nagyon rossz volt,mélg mozdulni sem nagyon tudtam .aztán elmúlt.
Volt,hogy csak egy szimpla bélgörcs volt,de én már nem arra gondoltam...
Szerencsére utána megtapasztaltam,hogy kb melyik féle fájdalom mitől múlik el.
Bízz a babában,hogy szépen nő))
Próbálni én is próbálok, de akkor nyugszom meg általában, amikor már túl vagyok rajta.
De azért próbálok nem félni:) egyszer csak megedződöm:)
Hú, gratula, ez aztán a szép szám:) én kívéncsi leszek, nekem mennyi lesz vasárnapra, kedden bvolt 9 db.
Amúgy az összes tüszőt leszívják, vagy csak az elég nagyokat, erőseket?
Nem lehet, mert a sex a legjobb tüszőrepesztő, és azt ugye nem akarjuk, hogy idő előtt megrepedjenek.
Fehérje és víz mehet már a stimu alatt is.
Ja, igen, ilyet is lehet hallani:)
Valaki itt írta asszem, hogy ő meg szerelmet vallott a dokijának:) Az se rossz:)