Lombik életre-halálra (beszélgetés)
:-)majd lelapul ha eljön az ideje:-)
Sziasztok lányok! Megjöttem az vv és uh.-ról. Kaptam újabb szurikat. (Cetrotide és Luveris) Viszont senki nem mondta, hogy utána kéne számolnom, hogy a gonalból elég lesz e a maradék. Itthon szembesültem vele, mikor utánaszámoltam, hogy ÓÓÓÓ, 75 egységnyi hibádzik. Felhívtam az intézetet, és majdhogynem lecsesztek, hogy miért nem számoltam a dokival utána. Hát tudtam??? Egyébként is nem a B. dokinál voltam, hanem a K. dokihoz kerültem ma. Senki nem mondta, hogy számolnom kének. Én meg magamtól honnan tudnám. Ilyenkor mi van? Mondták, hogy hétfőn menjek be receptért, ha kell. De akkor újabb teljes adagos recit írnak. Tök tanácstalan vagyok! A másik gondom meg, hogy a gonal tájékoztatója azt írja, hogy légtelenítésnél az adagbeállító gombot a 25-ös értékhez kell tekerni stb. De a recepciós meg a telefonba azt mondta, hogy 3.75-nél kell légteleníteni. Nincs is olyan érték a tekerős gonalon!!!!!!!!Úgy van, hogy 0, majd 12.5, majd 25. A papír meg azt írta. Úgyhogy ezért is kaptam, hogy miért ennél az értéknél légtelenítettünk. A fene se érti. Tök morci vagyok! :-(
:)) a petécskékre értettem:)))
a fiúkák még apánál vannak de kedden randizni fognak :)
Ez jó lányka 14db. hát fiúka egy sincs közte?
:-) akkora leszel velem együtt:-) szerintem ekünk hasonlóak az alkati dolgok,legalábbis így a 10.hétig ahogy elnézem a dolgokat,akkorák mint a tök akkorák vagyunk,leszünk,de vígasztaljon az,hogy széép kerek tök!:-)))
Szép pocak Bogica:-) első terhességnél még feszesek a hasizmok nem rufdosta szét még a babuci így későb kezd látszani:-) nekem Dani kisebb pocakkal született mint most a 30.héten volt,és az hogy babát várok az csak a 20.hét után volt látható ha direkt szűk pólót vettem fel,most meg? már a 8.héten látszott a pici lánykám úton van már felénk:-)Jól vagy? minden okés? nemet tudunk?
Helló.
11.cn vagyok ma, vér ösztaridol alapján nem lesz punkció csak kedden és nem hétfőn. Ma még szurtam a suprefactot és a gonalt, holnap csak szuprefact és este a ovitrell egy adag és keden 8.30kor punkció.
14 lányka van.
helló drága minden okés? jól van a kicsi lány? és a nagy?
azt de jóó egyformák majdnem ez ritka ikreknél! örülök neki nagyon! úgy számolhatsz,hogy kb 20dkg/hét a gyarapodás.
szia dehogynem:-)bocsi nem láttalak:-)hogy vagytok?
Mi van nem álltok szóba velem???!!!,
akkor inkább kérdezd meg a dokit, de ha csak kevés rózsaszín volt valószínű helyi irritáció
Fogyózni nem, csak a diéta. Bár én sokkal több kenyeret eszek most, mint ezelőtt. Néha undorom is van tőle. Bár gyanítom ebbe másvalaki is besegít. :)
Nekem csak Crinone-om van. Nem tudok helyette utrót használni.
azért ne nagyon fogyózz:-)
igen nekem is volt.kiszedtem a Crionet. kövi nap csak utrót használtam és helyrejött .kimarta a nyálkahártyát.
Csini pocik! :)
Érdekes, én nem híztam a stimu alatt semmit. Most fogytam 2 kg-t a diétától, nem bánnám ha folytatódna.
Ma megyünk családi napra a férjem cégének szervezésében, lesz kaja, pia, nyami, kürtőskalács. :) Gyanítom azért valamit fogok bűnözni, persze nem ez lesz a fő cél.
Tegnap előkerestem régebbi laborleleteimet, és úgy emlékeztem, hogy mindig 4 egész valamennyis cukorértékeket mértek nálam. Hát marhára nem, inkább változó volt, gondolom attól függően, előtte nap mit ettem. Volt 6-os értékem is 10 éve, pedig akkor jópár kilóval könnyebb voltam, meg volt 4,2 is később, amikor meg több voltam.
A rózsaszínen távozó Crinone normális? Eddig nem volt ilyen. Vérzésnek nincs nyoma a betéten é a wc papíron sem.
Próbálom azért kordában tartani a hizast de majd lemegy szülés után :)
A dragaim fejlodjenek rendesen ez a lényeg :)
meglestem a Te fotóidat is...szép pocid van, ikrekhez képest nem nagy, és a pindurok nagyon tüneményesek :)
szerintem menni fog azért lefele belőle, rám is jött fel 2-3 kg plusz a progik után, nem tudom miért, de attól pillanatok alatt felmegy ahogy elkezdem...csak most kezdek el talán fogyni kicsit. Én is csinálom "lelkesen " az IR diétát meg szedem rá a gyógyszert, szóval remélem lassan alakulok mindenhogy.
Az a 6-7 kg még nem olyan sok
szerintem sincs olyan nag hasad ikrekhez képest.
egyébként meg a lényeg, hogy a babákkal minden ok legyen a többi mellékes:-)
13 kilót hiztam mar es megsincs sokkal nagyobb hasam csak nekem kettő babo van.
24 hetesen mondta a szülésznő, hogy akkora a hasam mint egy normál terhesnek 28 hetesen.
ez igaz.csak vigyáznom kell az ir miatt.1 szuriktól számolva 6-7 kg plusszom van.ebből 5 kg stimu alatt jött fel:-(
Nem kicsi a pocid egyáltalán es dagadt sem vagy.
már miért lennél akkora??? Egyébként meg fogyni tudsz szülés után is, csak mindketten egészségesek legyetek az a lényeg
én meg attól félek, hogy akkora leszek, mint a tök:-(
te dagadt..............inkább ahogy elnézem hasadon kívül piliszka:-)A lényeg, hogy a picúr szépen nő a has meg függ genetikától, hízástól, hol tapadt stb:-)ezzel nem kell foglalkozni:-)
További ajánlott fórumok: