Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

1185. lulluly (válaszként erre: 1181. - Sacikag)
2012. nov. 29. 12:51
Egyetértek! Jövőre mindannyiunknak teljesül az álma!
1184. lulluly (válaszként erre: 1183. - Perlocska)
2012. nov. 29. 12:49

Üdvözöllek Perlocska!

Én sem jutottam még el a beültetésig, de nekem még petesejtem sem volt.

Azért ne legyél elkeseredve, neked legalább volt 7 db! Legközelebb is lehet ennyi és csak lesz belőlük aki szépen osztódik!

Esetleg te is nézz utána a DHEA-nak, többen szedjük.

AMH-d mennyi?

1183. Perlocska
2012. nov. 29. 10:05
Sziasztok! Még új vagyok a fórumozásban. Mindnyájatoknak mielőbbi jó híreket és sok örömet kívánok. A lombikozást most kezdtük, de sajnos a beültetésig sem jutottunk el. Hétfőn 7 kis petesejtet indítottunk útjukra, 5 elindult, de végül 2 kezdett osztódni. Ma reggel indultunk volna a beültetésre, de közölték, hogy nincs miért mennünk, nem osztódtak tovább. A hormonértékeim nem voltak túl jók, de azért bizakodtunk, hogyha voltak petesejtek, akkor talán van esélyünk arra, hogy babánk legyen. A korom miatt (41év) már versenyt futok az idővel, de az első sokk után úgy éreztük a párommal, hogy nem adjuk fel. Mit tanácsoltok, mit lehet tenni ilyenkor, mikor még a beültetésig sem jutottunk el?
1182. Kiscsillag77 (válaszként erre: 1181. - Sacikag)
2012. nov. 28. 10:29
Like! :))
1181. Sacikag (válaszként erre: 1180. - VendrinerPiroska)
2012. nov. 28. 09:35
Nem tudom, mi van velem, de minden rózsaszín, boldog vagyok és határtalanul nyugodt:)) 2013 a mi évünk lesz és a többieké is! Elfogadva és megerősítve:))
1180. VendrinerPiroska (válaszként erre: 1178. - Sacikag)
2012. nov. 28. 08:45
Én is padlóra kerültem, mikor megkaptam az AMH-mat. Mostmár kevésbé borúsan látom a dolgokat és nekem is jobbak az ovu tesztjeim. Szerintem szépen összekapartad magad és felszálló ágban vagy. 2013 mindenképpen a mi évünk lesz.
1179. Sacikag (válaszként erre: 1178. - Sacikag)
2012. nov. 28. 07:44
Nem pálma, páfrány:) Túl korán volt még :))
1178. Sacikag (válaszként erre: 1173. - VendrinerPiroska)
2012. nov. 28. 06:38
Tegnap megnyaltam az ovus mikroszkópot és pálmaleveleim lettek:))) Nem tudom, mennyire megbízható ez a cucc, de mindenképp jó jel! Amikor szembesültem az amh eredményemmel, hónapokig próbálkoztam vele és soha nem jelzett jót. Szóval nagyon bizakodom, asszem a böködős nénim tud valamit:)))
1177. Sacikag (válaszként erre: 1171. - Belial)
2012. nov. 28. 06:36
Az inzulinom miatt biztos segítene. Az az egy, amit nem tudtam teljesen helyre hozni és a köv.menet előtt szeretnék mindent megtenni, amit csak lehet, hogy ne ezen hasaljunk el. Nekünk a következő már az 5.lesz, szóval nem lenne baj, ha ez most összejönne...
1176. Sacikag (válaszként erre: 1168. - Erabera80)
2012. nov. 28. 06:34
Én soha nem görcsöltem menzesz alatt. Aztán egyik hónapban olyan görcs fogott el, hogy összeestem és csak nyüszítettem a földön fetrengve. Aztán köv.hónapokban újra és újra, egészen a műtétig. Nálam elég látványosan jelentkezett első alkalommal. Másodszorra már rafkósabb volt a dög, mert lapult csendben, míg egy uh ki nem szúrta. De lehet, hogy első alkalommal is ez volt, egy darabig csak növekedett és csak utána kezdett jelezni. Szerintem az az átlag, hogy az ember egyszer csak olyat érez, amilyet előtte nem. Ha neked mindig fájt, akkor valszeg ilyen típus vagy és nem endód van, főleg hogy anyud is hasonlóan működik. De ha biztosra akarsz menni, vállalj be egy lapart. És közben a méhtükrözést + átjárhatóságit is megcsinálhatják, ha még nem volt olyanod. De én inkább csak megnyugodnék a helyedben:))
1175. VendrinerPiroska (válaszként erre: 1169. - Futó Martina)
2012. nov. 28. 00:03
Ez jó hír és végül is ez számít. Én sugárban hánytam és migrénem volt az altatótól.
1174. VendrinerPiroska (válaszként erre: 1164. - Erabera80)
2012. nov. 28. 00:01
Era, ne görcsölj annyira. Most egy két nem teljesen életrevaló sejt találkozott, ezért nem lett babád. A következő menet jobban fog sikerülni. Tüsződ, mint a pelyva, lessz benne petesejt is és be is fog ágyazódni.
1173. VendrinerPiroska (válaszként erre: 1157. - Sacikag)
2012. nov. 27. 23:58
Ezt nevezem jó hozzáállásnak! Ha most van tüsződ, meg az előző ciklusban petesejted is, akkor januárra mindenképpen lesz. Ha nem is karácsonyra jön az ajándék, jövőre már biztosan hárman csodáljátok a fát.;):)
1172. VendrinerPiroska (válaszként erre: 1156. - Belial)
2012. nov. 27. 23:49

Sajnálom, de hátha még terem valami. Nekem ugyan még nem ment el 250 e egy hónap alatt, de nekünk is könnyedén benne van a játék 500 e-be, de mi még el sem jutottunk a lombikig.Az időt meg jobb, ha nem is említem...:((((

Én benne lennék a donor petébe, de nekem sincs kitől kérnem. Venni meg nem könnyű és nem is futná. Kisbabát a korom miatt nem is kaphatnánk, még ha az örökbefogadás mellett döntenénk is. Marad a saját utód vagy semmi.

Szerintem egy örökbefogadott babát is nagyon lehet szeretni.

1171. Belial (válaszként erre: 1157. - Sacikag)
2012. nov. 27. 21:22

Remény mindig van :))) De én próbálok racionálisan gondolkodni, így nem fáj annyira...

Szorítok neked! A sport segít?

1170. Belial (válaszként erre: 1160. - Lulluly)
2012. nov. 27. 21:19
Köszi! Ha most nem sikerül akkor fél évig biztosan nem foglalkozunk ezzel, viszont az örökbefogadási kérelmet elindítjuk. Úgyis több gyereket szeretnénk :)
1169. Futó Martina (válaszként erre: 1155. - Erabera80)
2012. nov. 27. 20:29

Sziasztok!

most vagyok a mai méhtükrözés után. eléggé kiütött az altató, de negatív minden :)

1168. Erabera80
2012. nov. 27. 18:02
Mindig. Anyukámnak is. De nővéremnek van három kisfia, egyből mind a három összejött nekik, és ő meg sem érzi a mensit.
1167. Sacikag
2012. nov. 27. 17:42

Hát méhben nem igazán lehet, hiszen ott jó helyen van. Az a gáz, ha a méhnyálkahártya kijut a méhből és máshol tapad meg és kezd el növekedni.

(Bár már hallottam olyat is, hogy van méhen belül is, de az valahogy más. Azt annyira nem értettem. De szerintem ez nagyon ritka.)

Elvileg endónál az a baj, hogy ilyenkor az immunrendszer tiltakozik az "idegen cucc" ellen és ilyenkor a megtapadásnak sincs túl nagy esélye. Meg valahogy bekavar hormonálisan, de pontosan nem tudom hogyan.

És mindig ilyen fájdalmas volt, vagy csak egy ideje?

1166. Erabera80
2012. nov. 27. 15:48

És ha a méhben van? És ezért nem tud a babó beágyazódni? Egyáltalán van ilyen, hogy azért nem tud?

Az első két napban csak algoflex m-el tudom elviselni. A többi nap ok.

1165. Sacikag (válaszként erre: 1164. - Erabera80)
2012. nov. 27. 13:45

1.ne izgulj ezen folyamatosan!

2.ha hasüregben van, méhen kívül, beleken stb, tényleg nem látszik.

3.petefészekben látszik uh-on, simán észrevehető és nem lehet összekeverni tüszővel vagy sima cisztával

4.attól, hogy becisztásodtál, még nem kell endóra gondolni. Én is sokszor cisztásodom, de köv.hónapra elmúlik. Az endó marad.

Mensid mikor fáj, mennyire és hogyan?

1164. Erabera80
2012. nov. 27. 13:25

Én állandóan az endón izgulok. Fájdalmas mensi és már vagy 3x elcsípték, hogy becisztásodtam.

Nekem azt mondták a dokik, hogy uh-val nem lehet látni az endót. Csak kizárólag laparral.

Kérdeztem még az MRI-t is, hátha, de azt mondták, hogy még úgy sem.

Most akkor nem értem... :(

Nekem akkor miért nem látják, hogy van-e vagy nincs...

1163. Sacikag (válaszként erre: 1161. - Lulluly)
2012. nov. 27. 13:02

Az most jó, ha kicsit le vagy terhelve, hogy ne agyalj sokat. De azért vigyázz, túlzásba ne ess:)

Ezt is elfelejtettem mondani: doki is javasolta, hogy állandóan szedjem a DHEA-t...

1162. Sacikag (válaszként erre: 1159. - Erabera80)
2012. nov. 27. 13:00

Nem készültem laparra. Leszíváskor azt mondta a doki, hogy volt egy cisztám. Vagy bevérzett, vagy endo. Most viszont totál cisztátlan volt mindkét petefészkem :))) Nekem eddig mindig a p.fészekben volt, így ha ott nincs, nagyon bízunk benne, hogy máshol sincs:))) Bár tegnap óta nagyon fáj mindenem, méhem, fészkeim. Szúrnak, feszítenek, le akarnak szakadni. Nem tudom mi ez, de amikor endóm volt, nem így fájt. Remélem hamar elmúlik...

CA125-öt sose néztek. Nekem az uh mindig elárulta, hogy van v nincs.

1161. lulluly (válaszként erre: 1157. - Sacikag)
2012. nov. 27. 12:58

Ez tetszik, hogy le akart csapni a tüszőre!

Aranyos dokibá! Remélem én is ilyent találok januárban.

Az szuper, hogy nincs endo! Akkor hajrá január!

Mostanában ritkán jövök, mert túlórázok. Reggel 6-17-ig dolgozom és utána kidöglök. De legalább nincs időm agyalni a babatémán, csak szedem a DHEA-t.

1160. lulluly (válaszként erre: 1156. - Belial)
2012. nov. 27. 12:55

Még ne add fel! Nem minden hónap egyforma! Lehet most lusták a petefészkeid, de a következő hónapban erőt vesznek magukon!

Azért drukkolok még péntekre is!

1159. Erabera80 (válaszként erre: 1158. - Sacikag)
2012. nov. 27. 12:48

Az nagyon jó!!!!

Miből nézetted? CA125?

Nem olvastam, hogy laparra készülsz volna.

Nekem is van egy sanda nyanúm, mert nálam volt már a Ca125 89 is, de 26 is.

1158. Sacikag
2012. nov. 27. 12:15
Nnnna, a lényeget meg nem írom... NINCS ENDÓ!!! :)))))))))
1157. Sacikag
2012. nov. 27. 11:47

Jajj Belial, nagyon sajnálom... Azért van még esély, hogy péntekre beindul vmi? Ugye lehet még bizakodni? Nagyon szorítok...

Erabera, Pécsett úgy tudom 300e a nem támogatott lombik, ha már nincs több TB-s. Azért nem mindegy.

Ma voltam uh-on, kitisztult minden magától. Méhnyálkahártya rendben, van egy 16mms és egy pici tüszőm jobb oldalon, a balos alszik. Doki bácsi már most le akart csapni a tüszőre, de az év végét nem tudom kihagyni melóhelyen. Januárban megint kezdjük a spontán vadászatot, remélhetőleg 1-2 hónapon belül találunk vmit... Addig sport ezerrel.

1156. Belial
2012. nov. 27. 10:34

Most értem haza a dokitól. Sajnos nincs petesejt :S

Most felírt még újabb 3x3ml Pergoverist, ezt még lövöm és pénteken újra UH...egyre kisebb az esély, de azért reménykedek...

Már kb 250 e Ft elment egy hónap alatt.

A bérpetesejtet a Férjemmel már teljesen elvetettük.

Én egyre jobban az örökbefogadás mellett vagyok. Inkább költöm ezt a pénzt egy valódi babára, mint egy halom injekcióra.

De hátha pénteken csoda történik :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook