Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Üdvözöllek Perlocska!
Én sem jutottam még el a beültetésig, de nekem még petesejtem sem volt.
Azért ne legyél elkeseredve, neked legalább volt 7 db! Legközelebb is lehet ennyi és csak lesz belőlük aki szépen osztódik!
Esetleg te is nézz utána a DHEA-nak, többen szedjük.
AMH-d mennyi?
Sajnálom, de hátha még terem valami. Nekem ugyan még nem ment el 250 e egy hónap alatt, de nekünk is könnyedén benne van a játék 500 e-be, de mi még el sem jutottunk a lombikig.Az időt meg jobb, ha nem is említem...:((((
Én benne lennék a donor petébe, de nekem sincs kitől kérnem. Venni meg nem könnyű és nem is futná. Kisbabát a korom miatt nem is kaphatnánk, még ha az örökbefogadás mellett döntenénk is. Marad a saját utód vagy semmi.
Szerintem egy örökbefogadott babát is nagyon lehet szeretni.
Remény mindig van :))) De én próbálok racionálisan gondolkodni, így nem fáj annyira...
Szorítok neked! A sport segít?
Sziasztok!
most vagyok a mai méhtükrözés után. eléggé kiütött az altató, de negatív minden :)
Hát méhben nem igazán lehet, hiszen ott jó helyen van. Az a gáz, ha a méhnyálkahártya kijut a méhből és máshol tapad meg és kezd el növekedni.
(Bár már hallottam olyat is, hogy van méhen belül is, de az valahogy más. Azt annyira nem értettem. De szerintem ez nagyon ritka.)
Elvileg endónál az a baj, hogy ilyenkor az immunrendszer tiltakozik az "idegen cucc" ellen és ilyenkor a megtapadásnak sincs túl nagy esélye. Meg valahogy bekavar hormonálisan, de pontosan nem tudom hogyan.
És mindig ilyen fájdalmas volt, vagy csak egy ideje?
És ha a méhben van? És ezért nem tud a babó beágyazódni? Egyáltalán van ilyen, hogy azért nem tud?
Az első két napban csak algoflex m-el tudom elviselni. A többi nap ok.
1.ne izgulj ezen folyamatosan!
2.ha hasüregben van, méhen kívül, beleken stb, tényleg nem látszik.
3.petefészekben látszik uh-on, simán észrevehető és nem lehet összekeverni tüszővel vagy sima cisztával
4.attól, hogy becisztásodtál, még nem kell endóra gondolni. Én is sokszor cisztásodom, de köv.hónapra elmúlik. Az endó marad.
Mensid mikor fáj, mennyire és hogyan?
Én állandóan az endón izgulok. Fájdalmas mensi és már vagy 3x elcsípték, hogy becisztásodtam.
Nekem azt mondták a dokik, hogy uh-val nem lehet látni az endót. Csak kizárólag laparral.
Kérdeztem még az MRI-t is, hátha, de azt mondták, hogy még úgy sem.
Most akkor nem értem... :(
Nekem akkor miért nem látják, hogy van-e vagy nincs...
Az most jó, ha kicsit le vagy terhelve, hogy ne agyalj sokat. De azért vigyázz, túlzásba ne ess:)
Ezt is elfelejtettem mondani: doki is javasolta, hogy állandóan szedjem a DHEA-t...
Nem készültem laparra. Leszíváskor azt mondta a doki, hogy volt egy cisztám. Vagy bevérzett, vagy endo. Most viszont totál cisztátlan volt mindkét petefészkem :))) Nekem eddig mindig a p.fészekben volt, így ha ott nincs, nagyon bízunk benne, hogy máshol sincs:))) Bár tegnap óta nagyon fáj mindenem, méhem, fészkeim. Szúrnak, feszítenek, le akarnak szakadni. Nem tudom mi ez, de amikor endóm volt, nem így fájt. Remélem hamar elmúlik...
CA125-öt sose néztek. Nekem az uh mindig elárulta, hogy van v nincs.
Ez tetszik, hogy le akart csapni a tüszőre!
Aranyos dokibá! Remélem én is ilyent találok januárban.
Az szuper, hogy nincs endo! Akkor hajrá január!
Mostanában ritkán jövök, mert túlórázok. Reggel 6-17-ig dolgozom és utána kidöglök. De legalább nincs időm agyalni a babatémán, csak szedem a DHEA-t.
Még ne add fel! Nem minden hónap egyforma! Lehet most lusták a petefészkeid, de a következő hónapban erőt vesznek magukon!
Azért drukkolok még péntekre is!
Az nagyon jó!!!!
Miből nézetted? CA125?
Nem olvastam, hogy laparra készülsz volna.
Nekem is van egy sanda nyanúm, mert nálam volt már a Ca125 89 is, de 26 is.
Jajj Belial, nagyon sajnálom... Azért van még esély, hogy péntekre beindul vmi? Ugye lehet még bizakodni? Nagyon szorítok...
Erabera, Pécsett úgy tudom 300e a nem támogatott lombik, ha már nincs több TB-s. Azért nem mindegy.
Ma voltam uh-on, kitisztult minden magától. Méhnyálkahártya rendben, van egy 16mms és egy pici tüszőm jobb oldalon, a balos alszik. Doki bácsi már most le akart csapni a tüszőre, de az év végét nem tudom kihagyni melóhelyen. Januárban megint kezdjük a spontán vadászatot, remélhetőleg 1-2 hónapon belül találunk vmit... Addig sport ezerrel.
Most értem haza a dokitól. Sajnos nincs petesejt :S
Most felírt még újabb 3x3ml Pergoverist, ezt még lövöm és pénteken újra UH...egyre kisebb az esély, de azért reménykedek...
Már kb 250 e Ft elment egy hónap alatt.
A bérpetesejtet a Férjemmel már teljesen elvetettük.
Én egyre jobban az örökbefogadás mellett vagyok. Inkább költöm ezt a pénzt egy valódi babára, mint egy halom injekcióra.
De hátha pénteken csoda történik :D
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?