LifeTilt Program tapasztalatok (beszélgetés)
Melyik collagént vette anyud?Megírnád nekem?Most akarok pont venni .😊
Kivancsi vagyok a diet shake mennyire válik be ,én is gondolkodtam hogy megveszem.Elég fanatikus vagyok e téren.Anno a t.dietát is simán bírtam 3 hétig a porral.Najd írd meg a tapasztalataidat legyszi 😊
Sziasztok!
Ez a Lifetilt tényleg kezd érdekes lenni... Nem tudom miért, de nekem az is furcsa, hogy Tomi bejelenti, hogy mennyi lett a bevétele, már - már nagyképűen. Bár lehet csak nekem tűnik így.
A Diet Shaket megvettem, igaz csak a 10 naposat, hosszú távon szerintem nem egészséges.
A Hairpakával is mi van? Ekkora bevételű cég és hónapokat kell várni egy olyan termékre, ami előre ki van fizetve? Már a wishről rendelt cuccom is hamarabb megjönne. Elhiszem, hogy vírus helyzet meg minden, de ne ígérjünk olyat, amit nem lehet tartani... Lehet, hogy sokaknak most jól jönne az a pénz is.
Egyébként azt megfogadtam, hogy többet nem rendelek tőlük, szinte mindegyik kiegészítő megtalálható máshol, jobb árban. Édesanyám 2690 Ft-ért vett ugyanolyan hatóanyagú kollagént, mint a Lifetilt-es. Még ha egy bogyóval is kell többet szedni belőle, akkor is megéri jobban.
Régebben pedig én is nagy Lifetilt fanatic voltam, de ez az álszenteskedés már kezd sok lenni számomra...
Szia.
Megvan még esetleg?
Köszönöm szépen :)
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy az ètrend szerint 1450 kcal a napi kaja, de a kalóriabàzisban csak 1100-ra jön ki???? Vagy inkább ne is számoljak utàna? Nem èrtem 😕
Szia!
Szerintem most nem ez a legfontosabb, és nem kicsit izzadság szagú az egész, ezzel ők is csak meg akarják a karantént lovagolni. Ha van régebbi étrended inkább vedd elő azt, és most ne erre költs. Lesz elvileg one, cla és q10es csomag is, az is ki tudja mennyibe fog kerülni... Dietshakkel kapcsolatban meg olvasd el a következő oldalon Soseaztnézd véleményét.
Sziasztok!
Valaki fogja csinálni ezt a DietShakes karanténos fogyást? Olyan drága, nagyon gondolkodom rajta, de nagyon kéne fogynom is. :(
Szia Eolga,
engem érdekel a Collagen Essential. Eladó még? El tudok érte menni.
Szia Dorcsi,
engem érdekel a -40 súlykategóriás csomag. Eladó még?
Szia!
Engem érdekelne az egyik, ha van hozzá leírás :)
Mennyiért adod őket?
Sziasztok,
a KF1 étrendje engem is érdekelne.
Kitől tudok kérdezni?
Sziasztok!
Eladó lifetilt termékek. Én -40 súlykategóriás csomagot vettem de sajnos nagyon erős gyomorégést okozott.
-Egy bontatlan Pyruvat One 180db-os és egy bontott 60db-os amiből 4szem hiànyzik
-Egy bontott Cla 120db-os amiből 4 szem hiànyzik
-Egy bontatlan tejszínes kekszes fehérje
24.000ft az összes termék
Sziasztok!
Aki esetleg csinálta a KF1-et tudna segíteni privátban? Mielőtt megvenném, érdekelne az étrend( alapbetegségek miatt), hogy egyáltalán érdemes e megvenni. ( sajnos át kell számolnom a makrókat...)
Ha kérdezek a csoportban az adminok mindig csak azt írják h vegyem meg stb... de érdemleges választ csak akkor kapok ha 20-on x ezret elköltök... -.-
Pyruvat, hca, cla , protein és kollegénem van, tehát azok nem szükségesek:)
Eladók az alábbi bontatlan Lifetilt termékek.
Lifetilt kollagén Pink 6500Ft
Lifetilt Cla 120 7500Ft
Átvehető Budapesten a XV. Kerületben.
Posta megoldható posta csomagként a vevő terhére.
Érdeklődni wintersunet@gmail.com