Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Libát sütnék sütőzacskóba. Milyen fűszereket használjak? Tegyek mellé valamilyen zöldséget gyümölcsöt? fórum

Libát sütnék sütőzacskóba. Milyen fűszereket használjak? Tegyek mellé valamilyen zöldséget gyümölcsöt? (tudásbázis kérdés)


22. globus
2010. júl. 16. 22:50
SütőzacskóbaN.
21. Ancika (válaszként erre: 20. - Emilía78)
2009. márc. 30. 09:05
már vártam a beszámolót! örülök, hogy ilyen jól sikerült :D én is kipróbálom :))
20. Emilía78 (válaszként erre: 18. - Ancika)
2009. márc. 30. 09:02
Szia! Egész jó lett, rozmaringot, sót és kakukkfüvet használtam. Ill. tettem almát és fokhagymát a sütőzacsiba. Ízre nagyon finom lett, de ne vedd le a sütőzacsi tetejét és úgy vissza tenni a sütőbe, mert bár csak negyed órára raktam vissza de kezdett kiszáradni. Amúgy a fűszerezés jó volt, és finom. :)
19. supin (válaszként erre: 15. - Emilía78)
2009. márc. 27. 15:08
Nekem csak a fokhagyma jön be hozzá. No és az üregébe majoranna,ez elveszi a belsőség illatát.
18. Ancika
2009. márc. 27. 15:04
na hogy sikerült? :)
2009. márc. 27. 11:28
Van sok recept libával, nézd át, tuti akad használható sütőzacsis sütéshez is.
16. Ancika (válaszként erre: 15. - Emilía78)
2009. márc. 27. 09:47
szerintem tehetsz rá azt is, elrontani nem fogja, sőt.
15. Emilía78 (válaszként erre: 14. - Ancika)
2009. márc. 27. 09:43
Bevallom őszintén én eleinte fokhagymára gondoltam. De aztán sehol se láttam, hogy írták volna. Pedig emlékszek rá hogy étterembe ettem már fokhagymás libacombot.
14. Ancika (válaszként erre: 13. - Emilía78)
2009. márc. 27. 09:27

ha van otthon sárgarépád, hagymád az is mehet bele :)) az nagyon megy a rozmaringhoz :))


utána beszámolót kérek :-)

13. Emilía78 (válaszként erre: 12. - Ancika)
2009. márc. 27. 09:23
Azt hiszem maradok a sütőzacsinál, mert eleve is úgy terveztem, hogy míg az sül addig én mást is tudjak csinálni. Úgy néztem a rozmaring, meg kakukkfű amit inkább használnak rá?! :S, hát megpróbálom, meg asszem rakok mellé almát is. Kicsit kreatívkodok aztán majd meglátjuk. :D Remélem sikerül.
12. Ancika (válaszként erre: 10. - Emilía78)
2009. márc. 27. 09:06
végül is hogyan döntöttél? hogy készíted el?
11. Martian (válaszként erre: 10. - Emilía78)
2009. márc. 26. 22:47
én egyszer kipróbáltam egy receptet, és csak arra nem gondoltam, hogy állítva nem fér el a sütőbe a csirke :DD
10. Emilía78 (válaszként erre: 7. - _kleo_)
2009. márc. 26. 22:38
Nem már szétbontottam mert gondoltam a zacsiba nem fér bele egybe. Úgyhogy csak mell és comb.
9. Martian (válaszként erre: 6. - Emilía78)
2009. márc. 26. 22:27

én egy szakács ismerősömtől kaptam a tanácsot, hogy a takarjam le fóliával másfél óráig


sütőzacsit akkor használok, ha az egész sütés alatt nem nyúlok hozzá pl.csirkénél, de itt csak a sütés elején fontos a takarás

2009. márc. 26. 22:18
Mikor átsült, akkor levágtam róla a sütőzacskót és nagy tűzön visszatoltam a sütőbe, hogy a bőre kicsit rápiruljon. Isteni lett, bár nagyon féltem tőle. Mégegy fontos dolog, hogy előző este fűszerezd be, hogy jól átjárja. Én sót és friss rozmaringot tettem rá, sütés előtt pedig almaszeleteket köré és a hasába.
2009. márc. 26. 22:16
Egész libát sütnél? Én gyakran használom a sütőzacskót, nagyon bevált nálunk. Én egész kacsát már sütöttem benne. Azt mondják, ahány kiló tisztítva a madár, annyi óra. Nekem ez a számolási mód bevált.
6. Emilía78 (válaszként erre: 4. - Martian)
2009. márc. 26. 22:02
Köszönöm a tanácsot, szabad megkérdeznem miért nem ajánlod a sütőzacskót?
2009. márc. 26. 21:46
ja a sütést úgy kezdtem, hogy letakartam alufóliával, és így hagytam egy- másfél óráig, aztán leszedtem meglocsoltam a zsírjával, és így folytattam a sütést
2009. márc. 26. 21:43

semmiképp se ajánlanám a sütőzacskót

én eddig csak kacsát sütöttem, de nagyjából egészében hasonlóképp kell

a sütés több óra, de megéri :)


én csak sóztam, és majoránnát tettem bele szerintem bőven elég volt


itt találtam egy jó receptet plusz tanácsot:


[link]

2009. márc. 26. 21:42

ez engem is érdekel :)

felkeltetted az érdeklődésemet :)

sajnos választ nem tudok :))

2009. márc. 26. 21:37
Ja és az is érdekelne még, hogy mennyi ideig süssem?
2009. márc. 26. 21:37
Libát sütnék sütőzacskóba. Milyen fűszereket használjak? Tegyek mellé valamilyen zöldséget gyümölcsöt?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook