Lézeres szemműtét (beszélgetés)
szerintem egymás után mindkét opciót végrehajtja, nehogy fény derüljön az igazságra:)
Két lehetőség van. Elment nézni a sorozatot elegendő mennyiség papír zsebkendővel vagy éppen Rambó késsel borotválkozik és utána motorral szántja majd az éjszakát. Gondolom kitaláljátok melyik verzió melyik nemre utal. :)
nézi az Ezelt, vagy mit. De ő indítványozta a fórumtalit, nem? Legkésőbb ott kiderül, hacsak nem szkafanderben jön:D
Kérvényezd Hoxánál, de nekünk azért szólj előre! :)))
Azt észrevettétek, hogy végül is még mindig nem tudjuk, de Luca fiú e avagy jány? :P Lapul...
bárcsak átírhatnám a nickem Esmeraldára...
:DDDDDDDDDDD Tényleg Esmeralda! Szegénynek nem volt ilyen szerencséje, mint Nekünk! Nem jutott el az Optik-medbe! :P
:) Jogos az észrevétel,de nem akartam kiírni a teljes nevét,lehet nem fért volna ki egy hozzászólásba.
hát én gyerek nélkül könnyen vagyok olyan, amilyen, azért erre gondolj...Meg nekem Te is vékonynak tűnsz kép alapján. A chipssel a bnőimet fogom megtömni, remélhetőleg egy órán belül érkeznek. Még maradt másfél zacsi:D
HÉÉ,és Esmeraldát ki ne hagyjátok,Ő most dumcsizhatna is velünk
Nem kimondottan műpicsára gondoltam,több olvasata van,néha én is szeretek cöncisedni,de ahhoz kellenne egy olyan testalkat mint,a Tiéd,hogy bármit felvehessek
Mi lett a chipsel? :)
ne csináld már, egyfolytában röhögök.remélem nem pattannak szét a szemizmaim.
Amúgy nem José, hanem minimum José Armando, tekintve, hogy a brazik szappanoperákban minimum két neve van a delikvenseknek, de inkább négy.
Lsd: Ana Christina Montes De Oca.
Ramir Rodrigez
Luiz Pablo.
Meg ilyesmik:D
ja, és levettem a hátsómat:D
Szóval olyan sorozat,hogy Jose 120 rész után tudja meg,hogy az apja tulajdonképpen a lánya aki a kertésszel csalja?
na, pont erre gondoltam:)
Azt hiszem valóban van egy műpicsa életformám, de amellett szeretem hinni, h. értelmes nő vagyok:D
És remélhetőleg látni is fogok.
Én is bírlak Titeket:):):)
jó kis társaság, jó volna találkozni.
A szoli meg azóta is aggaszt:D
Jó az a fotó. Az Oscar díj átadás jutott egyébként eszembe. Éppen kimondták,hogy Te vagy a nyertes. Látszik is a két melletted ülő citromba harapott illető ábrázatán,mert Ők voltak még jelöltek a díjra.
Én is járok szoliba. Akkor én meg dönci vagyok? :)
Az Ezel egy érdekes film, tartalmas, mélyenszántó bölcseletekkel! És a másik nemhez vonzódom :-)
Arra tippeltem! Jól nézel ki, nem panaszkodhatsz! Jobban, mint Én! :))
Cönci: nehéz megfogalmazni. Valami olyasmi,mint ami megfogalmazódott mindenkiben,amikor Ajnácska feltett képeit megnézte :D (a fenekéről)
De ez nem feltétlenül derogáló jelző,inkább életforma:)
Meg amiket az elején magadról írtál,mármint az aggályaid a szolival és dizsivel.
Na,mindegy ,de ebből már nem jöhetek ki jól. :-)
Amúgy bírlak ;)
De Lucát gugliztad le vagy a sorozatot? :)
Ezek szerint én akkor férfi? :-O
Na most már tuti, hogy ffi a mi kedves de Luca-nk, vagy bocsi! nőci, aki a csajokat szereti. Ha Ajnácska hátsóját nézegeti! :D Amúgy Nekem a naplómban van fent kép, de csak kiváltságosok láthatják. :P Akiről még azt sem tudom, milyen nemű, annak nem mutogatom a képeimet! Mert akkor már akár a nevemet, lakcímemet is kiírhatnám az adatlapra, nem? Meg a bankszámlaszámomat... :P
Ajaj,közeledik a második éjszaka. Most már úgy "várom" mint Piroska a Farkast. :)
én legugliztam, az.
De én mostmár úgy röhögök, könnyem is folyik. Legalább nem kell a műkönny
További ajánlott fórumok: