Lézeres szemműtét (beszélgetés)
jujj, hát én nem vagyok szaki, de sztem nagyon jónak számít.
Én most nagyon rosszul látok:S Levették a lencsét, nem fájt egyáltalán szerencsére. Most sem, csak száraz. Az egyik szememmel még a másiknál is rosszabbul látok.
Nektek is volt ilyen? Mikor kezd már rohamosan javulni??
Türelmetlen vagyok és hisztis, be kell valljam. Azzal a szememmel, amelyikkel távolra jobban látok, közelre szinte semmit. Másik pont fordítva...megzakkanok, nem erre számítottam
Köszönöm, aranyos vagy. :) Tele vagyok energiával. Eddig semmi extra. A mai napom szintén nagyjából tünetmentes. Vannak olyan 5-10 percek amikor a jobb szemem (a bal továbbra is totál nyugodt) el kezd könnyezni. Ilyenkor csukva kell tartanom mindkettőt és megszűnik.
A doktornő megdícsérte,hogy szépen gyógyul a szemem. Azt mondta szerinte a ma éjjel lesz húzós számomra. Csak dícsérni tudom továbbra is a Focusokat. Kedvesek voltak és figyelmesek.
Nem tudom jónak számít-e,de a mai kontroll eredménye:
bal szem nyers távoli visus: 1.0
jobb szem nyers távoli visus: 0.8
na hogy telt az éjszaka? Én mára teljesen rendbejöttem, úgy látok, mint egy sas és csak a szemszárazság maradt!
Drukkolok, h Neked is simán menjen, úgy is lesz!!!
Sziasztok!
Szeretnék valakitől információt,pont 1 hónapja műtöttek s még mindig árnyasan látok, olyan mintha kontúrok lennének a tárgyak körül. Már irtó idegesítő. Olvastam,hogy sokan használnak coneregelt,ezt az orvos írta fel,vagy csak úgy lehet venni a gyógyszertárban, s helyettesíti a műkönnyet?
Luca,de lehet. :D
Jelenleg semmi tünetem nincs az éleslátáson kívül,lehet ez vihar előtti csend. :) Holnap megírom az 1 napos vizsgálat eredményét.
Jó éjt Nektek.
nem fogok:D ugyanis ma is alig látok már...azt hittem a tegnapinal nem lesz rosszabb-francos nyavalyát:D
(ezt anyu írja)
szerintetek a terápiás lencse levételéhez adnak humacaint? Mert a puszta gondolatra, h valaki a szememhez nyúl ütök-rúgok-harapok
Utána milyen érzése lesz?
OM-ben annyira nincs sose idő semmire...futószalagon gyártják az új szemeket:D
Gratulálok!
Amikor a szemed nagyságát dicsérték, bent volt a szemterpesz? :-)
SZUPER, ÖRÖLÜK!
nekem is mostanáig szinte csak a bal fájt, az abbahagyta délbe és azóta a jobb fáj:D Remélem ez nem tart 3 napot:D
Üdv a sasszem klubban:)
Megjöttem. :) A műtét sima volt,mindenki kedves volt a Focusnál. Az érzéstelenítőt adóval a salsáról csevegtünk míg jött a doki. Táncolunk mindketten,ezért volt ez a közös téma. A műtét közben a legnagyobb kellemetlenség az volt,hogy háromszor orrba vágtak valami szerkezettel,az utolsó alkalommal elkértem a doktornő plasztikai doktor ismerősének a telefonszámát hátha újra ki kell "alakítani" az orrom. :) Azt mondták szép nagy szemem van. :)
10 perccel a műtét után a jobb szemem csípni,könnyezni kezdett. Ezt csinálta olyan 2 órán keresztül miközben a bal meg se mukkan. Jelenleg mindkettő nyugodt,de azt hiszem most azért megyek pihentetni.
most volt meg a 2. kontroll, nem is olvastattak, ami jó, mert alig latok, de tenyleg... tegnap meg olyan jól lattam...ma meg kaprazik a szemem, dupla konturokat latok és nem eles semmi. Se közelre, se tavolra...
Annyira zavar. Az egy hetesen már remelem jobb lesz.
sziasztok, gyors státusz: éjjel ok, de reggelre a 0.8as visusom főleg a gyengebb szememen kb 0.1 re csökkent, könnyezem és olyan fenyerzekeny vagyok, mint allat. Eddig a ma a legrosszabb...mikor múlik már el?????? kozelre mar egyaltalan nem latok, jo h tudok vmennyire vakon gepelni.
anyu meg felolvas nektem Titeket:D
Akkor Te is a Marsról jöttél? ;)
Fura,nekem is ennyi a visusom,mégsem látok ilyen dolgokat mint,Te,sőőőőőt,én nem is látok
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?