Lézeres szemműtét (beszélgetés)
hát, most épp elégedett vagyok viszonylag, viszont szeretnék sokkal izmosabb lenni...
Ez a szárított egér dolog marha hatásos, komolyan mondtam, h. letettem a zacsit, pedig én nyilván nem hittem el:):)
Igen, persze. Nekem is így volt.
Hé,óvatlanul alszik az ember pár órácskát és mire visszajön hozzászóláshegyek zúdulnak rá ahogy belép ide. :) Hova engedtétek be egymást? Ezt nem tudom követni.
Nem tudom csatlakozhatnak-e a topic találkozóhoz,de szívesen mennék én is.
Én Baján élek, így a felutazást meg kell terveznem. Az lenne szuper, ha el tudnék menni kontrollra is, ha már ott járok. De végülis mindegy, ahogy nektek jó. Ki jönne: Jó lenne, ha sokan lennénk! :) Beülhetnénk teázni vagy ilyesmi...
egyébként Nektek is lecsökkentették a tobradexet a 3. napi kontroll után napi 5ről napi 3ra???
Honnan akarsz fogyni? A hajadból? :P Mert hájad nincs, az tuti! :)
A chipsről: mikor a nagylányaim picik voltak, úgy próbáltam meg távol tartani Őket a chips evéstől, hogy azt mondtam Nekik, szárított egérből van. Annyit elértem vele, hogy kb. 2 havonta esznek, ha az apjuk kiviszi Őket a meccsre. :)
csak, mint Te:)
akkor jelöljünk ki időpontot:)
Hétvége vagy hétköznap inkább?
dehogy tehetem:D Folyton fogyózom én is:D megszállott vagyok:P
Jó, h. ezt az egeres dolgot megemlítetted. Letettem a zacsit:D
ÁÁÁ, sikerült köszi csajok! Jaj, de szépek vagytok!:) Tényleg jó lenne egyszer találkozni! Még akár Pestre is felmennék, ha nektek az jó!
Hát biztos megteheted, hogy akkor eszel chipset, amikor csak akarsz! :) Nálam az tiltólistás kaja! Amúgy tudtad, hogy az szárított egérből van? :P
nem-nem, írtam a naplódba is. Durva, tényleg:)
na Neked nincs miért sárgulni!
De nagyon jól esett, köszönöm a bókot.
A vékonyságról annyit, h. épp most chipset zabálok, annyira unatkozom. Egyedül vagyok itthon:S
Lehet összekeversz a nagylányommal! :P
:D Semmit! Csak megnézheted azt a pár képet! :) Szöveg nincs, nem írok a naplóba! :))
semmit, beengedtelek:) kaptál jelentést:) Meg a többieket is! Capuccino, én is köszönöm Neked:) bocs el kell árulnom mindenkinek:) Capuccino úgy néz ki, mint egy csini tinilány:))))
Ajnácska! Hogy Te milyen szép vagy! De irigyellek! :) ÉS VÉKONY!!! Sárgulok az irigységtől! De jóindulatú az irigységem! :P Azért ahogy pörgettem lefelé a képekhez, találkoztam pár finomsággal! Szíven ütöttek. Fogyózom. :P
A jelentkezés után mit is kell csinálni? :)
Ok,ok,dolgozom rajta,csak az aprónépek közben felébredtek :)
Te is bent vagy! Köszi, hogy beengedtél a Tiédbe! Pussz :)
:D Bent vagy! :) De hol a Te képed???
akkor én is jelentkezem:)
Ha engem szeretnétek látni, akkor Ti is jelentkezhettek az enyémbe:)
Én jelentkeztem,és most? :)
Erre azt válaszolom, hogy ÉN AZT A KÉPET UGYAN FEL NEM TESZEM!!! :P Az enyém borzalmas. De ha kiváncsiak vagytok rá, milyen a "fejem", jelentkezzetek be a naplómnál! :))) Ígérem beengedlek Titeket! De csak Titeket, mert Ti is sasszeműek vagytok! :D
Nem tudom :D,mikor kérdezték,akkor mondtam,hogy én nem szeretek fényképezkedni,de azért köszi :)
...háát,akkor keresek valami normális fotót magamról én is,jó?
Nagyon jóóóó a képed! Csini vagy és nem látszol még kancsalnak sem! :)
Ne már!! Hogy lehet nem kérni, ami ingyen van??? :)))) Főleg ha már ott hagytunk ennyi pénzt... Még jó hogy kértem. Akkor tegyél fel más képet! :)
Nekem nics műtét utáni képem,nem kértem. De a többiekre kíváncsi vagyok. Luca,Ajnácska nyaktól fölfelé? ;)
:D Én is kancsalnak láttam magam a képen, de szerintem azért van, mert még odaképzeljk a szemcsit. Sok embernél meglátszik az orrnyergén a szemüveg nyomata és ezért látszik kancsalnak. :)
:) Cukik vagytok! Köszönöm! :)Tessék nektek is feltenni a képet!!
Helyes vagy! És nem kancsal. És az én látásom 1,0--hihi állítólag
További ajánlott fórumok: