Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
De most őszintén Füge, a profilja nagyon nagyon is passzolt hozzád:) Sok gyereket akart, neked megvan, nem akar csonka családot a kislányának, szóval arról is lehet beszélni...gondolkozz el rajta, még százalékot sem kérek.
Ja és legalább mi kerek perec megmondtuk miért kellene taliznod vele, nem kertelünk, hogy kolléga, meg elmegyek vásárolni, itthagyhatom-e...stb. ahogy a többiek csinálták:))))
:DDDDDDDDDDDDDDD
Én azt mondtam, hogy inkább átmegyek homokba........., mert az legalább nem akar teherbe ejteni. Vérig volt sértve..........
alaphitük hogy pótolhatatlanok..amikor az én férjem beszólt hogy mi lesz velem a f.. nélkül, és én azt találtam válaszolni, hogy ha az övé lenne az egyetlen és nekem 1000 lyukam lenne...akkor inkább vennék 1001 vibrátort, csakhogy legyen tartalék is...
na ez a mondatom 2 hét csendet hozott, nem szólt hozzám.. :)
inkább add finoman és nőiesen:
-úgy le kaszabolom a gyíkodat hogy az orvosok is csak pechworknek rakják össze...
gondoltam...
azért megnézném milyen pofát vág egy-egy ilyen igérethez...
téged is el tudlak képzelni ahogy valami ilyesmit közölsz vele
:)), szeretetből?
naháááát te nagyon szeretheted :)))
azért ez nem ilyen egyszerű...megvárjuk és akkor választhat...
- almapaprikázik
- miatyánkozik
- kukoricán, vagy fagyasztott kukoricán térdepel...
azért egy nagyon pici szadizmus mégis van Benned-de ennyi kell
Amúgy, csak jót akartunk, Neked, meg a barátunknak is
a kukoricán még gondolkodom...mi van ha csak konzerv kukoricája van???
-legalább le kellene fagyasztania...na ha elő mer bújni rögtön ki is rójuk a megfelelő büntetést...
én nem nagyon tudnék így miatyánkozni...viszont frankón szentségelnék...
de azért ha van kedved vedd fel valamivel, nehogy lemaradjunk!
a kukoricán még gondolkodom...mi van ha csak konzerv kukoricája van???
biztos lehet olaszban is kapni,vagy zöldség-zöldség, mi van a kukoricán térdepeléssel?
ha belegondolok viszont megható lenne, ha a jelenleg szememből csordogáló könnyekkel mondanám a miatyánkot ....mit szólsz
huhh kiváltja...csak én nem akartam ennyire szadista lenni...de ha már így van...legyen...
de gondoltál már szegény gribire?
honnan fog paprikát szerezni?
jól van lányom :
- mondj el 20 miatyánkot....
hallom ám!!! 20-at mondtam!
( vigasztaljon a tudat, gribi nem ússza meg ennyivel)
hát...ha már harcolni kellett érte...lehet hogy kár volt...
alkalmas anyát kellett volna keresni..
persze utólag mindenki okos
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...