Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
Nem azt mondtam, hogy minden fiatal, hanem hogy tulnyomoan tobb a fiatalabb, meg 30-asokig bezarolag. A 40 folotti generacio meg eleg regimodi ebben es nem is akarja kiprobalni. Persze, nem akarom ennyire datumozni a noket csak ugy kiakadnak, ha errol van szo, mig a fiatalabbak egyaltalan nem.
Es jellemzo, hogy az, aki a prudseget, viszolygasat, felelmeit akarja takargatni, mindig elohuzza az "egeszsegugyis" kartyat, mondvan, karos az egeszsegre, stb. Holott a standard szex ugyanolyan karos lehet, ha mas szemszogbol nezzuk, ugy ertem, minden lehet karos, ha szelsosegeket ragadunk ki es barmi lehet biztonsagos is, ha figyelembe veszunk dolgokat.
Pl nem tudom, miert lenne karosabb egy sikositoval, ovszerrel az anal mint ovszer nelkul egy nemibeteggel(teszem azt hpv) egy huvelyi uton valo szex? De a beidegzodes az beidegzodes:)))
Igazad van.
Klassz a bébidollod, szia!:)
Na és két csaj egy pasinak?
Abba már nem menne bele egy péniszutáló leszbikus.
Nem tudom, írd be a keresőbe.
Én verselni szoktam:D
Én nem, mert khmm ...
:DDD
Akkor az alap megvan :)
De nem tudom, hogy egy leszbikus csaj benne lenne-e a hármasban? Esetleg úgy, hogy a pasi csak velem foglalkozik és nézelődik közben? Önző vagyok, ketten foglalkoznak velem :D Bár, nekem is kétfelé kellene koncentrálnom közben :D
Bocs, de ez teljesen paradox. Te szereted, ha egy nőnek vannak elvárásai és Rocco Siffreddivel példálozol? Szerintem ő megtestesíti azt, amikor csak egy férfinek vannak elvárásai, az összes filmje erről szól, csakis arról, hogy egy nőnek nála nem lehetnek elvárásai. Legalábbis a filmjeiben ritka az olyan pillanat, hogy nyalna, egyáltalán, ha nyal, talán eltart 30 másodpercig (se???), de a csajok mindent csinálnak neki, és semmilyen elvárásuk nincs, nem lehet.
Természetesen minden megjátszott meg minden, azt mondunk kívülállóként róla, amit akarunk, mint ember, hallottam beszélni, megnyilvánulni, egyáltalán nem találom erőszakosnak vagy ilyesmi, de a filmjeiben valami pocsék, már bocsánat, ott szó sincs arról, hogy valamit is tenne, ami a másikért van.
Olyankor jön be, olyan nőknek, akiknek nagyon kedves, rendes pasi a párjuk és egyszercsak megcsömörlenek ettől és vágynak valami vadállatszerű emberre, ezt a fantáziát elégítik ki Rocco filmjei, erőszakos, önző, alázza, köpködi a lányokat, rálép a fejükre, ilyesmik. Ja, a köpködést is azért csinálja, hogy ne kelljen nyalnia, odaköp oszt jólvan. Nagyon romantikus, mi??
Ööööö .... nekem a cici tetszik ...
(pirulószmájli)
Hát én nem közösködnék az biztos, vagyok annyira önző és hiú ;)
Van itt olyan topik tudtad?
Tanulmányi kirándulásnak vége, mielőtt szétoffolnánk a topikot!
De ettől a Miszterinától megkérdezném, hol vette a baby dollját, mert nekem nagyon bejövős :)
:DD
A "más" se az én kompetenciám:D