Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
Leszbikus akkor ha a nő más nőt kíván. Szeretné a másik nőt meztelenül látni, simogatni, nyalogatni. Ebben a topikban olvastam, hogy műfütyivel, vibrátorral is izgatják egymást mert hüvelytágításra, belső maszírozásra nekik is szükség van csak ezt nem férfitől akarják.
Biszex akkor ha mindkét nemhez vonzódik.
Sziasztok!
Szerintetek mikor jelentheti ki egy nö hogy biszex/leszbikus?
Fura kérdés de remélem tudtok rá valamit írni, és nagyon megköszöném.:)
Sziasztok!
Komoly kapcsolatot keresek. Macis nő vagyok, 183cm/89kg. Budapesti és 33éves.
Párok, linkek nem érdekelnek! Itt vagyok elérhető: rowunos@hotmail.hu
Az enyhén szolibarnát leszámítva nem hangzik rosszul, de webkamerám nincs (van, csak nem működik), de biztos van megoldás. Nem azt mondom hogy most majd rögtön ágybaugrok veled, de a barátkozás belefér. Ha tudni akarod, mi a véleményem az egészről, kb egy évvel ezelőtgi hozzászólásokban megtalálod.
Mellesleg nem ide tartozik, de táncos kedvű lányok írjanak, háremet szeretnék alapítani, ingyenes oktatásért cserébe annyit várok, hogy fellépéseken számíthassak rátok. Hastáncról van szó, de nem maganutogatás, hanem művészi színvonalon
21 éves bp-i nőies ,160/ 46 kilo, vékony,hosszú szőke haj,zöld szem,enyhén szolibarna, csinosan, nőiesen öltözködő lány vagyok, nem vagyok független, de párom beleegyezésével csajozhatok, és ő ezt tiszteletben tartja, nem akar nézni, vagy beszállni,egyszerűen csak nem titok előtte.
Olyan 18- 26 év közötti csinos lányt keresek, aki szintén testi -lelki barátnőt keres, legyen kamerád ,mert idegen pasiknak, akik lánynak adják ki magukat, arcos fényképet nem küldök.
Várom a kiváncsiskodók érdeklődését ( fiús lányok, idősek, párok, teltek kérlek ne irjatok )
viragharmat@freemail.hu
Nézd meg, kérlek szépen!
Láthatólag szép fővárosunkban forgatták. Hogy ez igaz, nem igaz, netán trükk... Nem tudom.
Igen, valószínűleg így van. Egyszer nekem egy biszex hölgy azt mondta, hogy számára csak az a megcsalás, ha a párja ellenkező neművel csinálja azt, amiről írsz. Azonos neművel nem... :-)
Csak hogy közeledjünk a topic témájához...