Leszbikus lányok :-P (beszélgetés)
Nagyon vonzó nő vagy, gondolom, kapsz rengeteg ajánlatot:)
Még nem konkrét, ahhoz ismernem kéne a teljes felhozatalt, de már van 1-2 jelöltem :)
Ritka kivétel:)
Az meg erősíti a szabályt:)
tudod, hány ilyen van a heteróknál is? És persze nyilván vannak hűséges heterók is és hűséges melegek is. Csak meg kell találni őket. Ami persze nehéz.
De, a srác, akiről beszéltem, full allűr-mentes. Évekig azt sem tudtam róla, hogy meleg. És a pasija is olyannyira pasi, hogy hihetetlen. Ketten egymás mellett remekül néznek ki. mindkettő abszolút férfias, és mindkettő marhajó pali :)
Látom, neked Józsi nagyon kis hal:DDDD
Én konkrétan heteró vagyok, csak szeretek beszélgetni az emberekkel. Mindegy, hogy milyen a nem i hovatartozásuk.
a melegeknél azért rosszabb, nem igazán ismerik a hűség fogalmát :(
azt bírom, mikor a társkeresőkön kiírják, hogy van párom, de minden nap belép a társkeresőbe :D
na az ilyennek se lennék párja 1 napra sem :)
Nem létezik olyan meleg, akinek nincsenek allűrjei!
Nagy a társadalmi nyomás ellenük, és előbb még saját magukat is mélyen belül el kell fogadniuk.
Az "allűr" egy kompenzáció, nagy belső harc.
De jó nektek hogy leszbik vagytok,nem csalódtok a pasikban.
Ez így van. Én is hetero vagyok, és nekem is van meleg ismerősöm, és nagyon szeretem őt. Nincsenek egyáltalán allűrjei (olyat is ismerek, akiről kilóméterekről lerí a mássága), tök emberi.
Agyadban is van némi ficam?
Pedofilokat ,és még számtalan embert elítélhetnél.
Ez a heteróknál sincs másképp.
Akkor türelemmel várok :)
Vicceltem.
És ne kategorizáljunk annyira, én hetero vagyok, de mégis volt nagyon jó barátom egy homo férfi.
Nem kell annak biszexnek lenni, hogy jó barátság alakuljon ki, végül is nem a nemi identitása határozza meg legfőképpen az embert, hanem sok más egyéb dolog.
nincs párom, de csak passzív vagyok
elég nehéz egy hűséges pasit találni sajnos
csak gondoltam hátha olvassa ezt más pasi is, leszbikus lánnyal egy jó barátságot is kialakíthat egy meleg férfi szerintem
a társkeresőkön csak házas biszex pasi van :S
meg pár csúszómászó, tisztelet a kivételnek
Ha nem titok, mesélj már egy kicsit nagy vonalakban! Van egy leosztott "szerep" köztetek, vagy mindig éppen amilyen szitut megkívántok? Arra értem, hogy mindig aktív vagy mindig passzív vagy-e.
Vigyázz, mert itt undorodnak a fütyköstől, jobb, ha megkeresed a neked valót:)
meleg pasik vannak itt? :)
van olyan fórum ? *.*
Ne sajnálkozz, megfogadtam, hogy soha semmire nem fogom azt mondani, hogy soha :)
Nem gondolkodtál sokáig:D