Lehetett áramütés? (tudásbázis)
Azért nem kell így megijeszteni... a vérrög ultrahanggal amúgy sem mutatható ki. Semmi bajotok nem lesz, egyébként ilyen remegést én is szoktam érezni, ha bedugok valamit a konnektorba, szerencsére sosem volt még bajom.
Nehogy emiatt ne aludj jól és mellé idegeskedj, mert az jobban árt a babának!
Jó egészséget! :)
Ugyanez történt egy ismerősömmel, ő is babát várt, ugyanúgy kenyérpirító.
ők bementek az ügyeletre, megnézték a babát ultrahanggal, hogy rendben van -e vele minden.
Nem ijesztgetni akarlak, de tényleg lehet baj, neked is és a babának is. Sokszor keletkezik vérrög és az ha eljut... ide-oda, akkor nagy bajt okozhat. Ez később, akár egy nap múlva is okozhat bajt.
Ha van ügyelet valahol, menjetek be, nem veszítesz vele semmit, de legalább megnyugtatnak... Hogy pontosabb legyek: indulás, nehogy baja legyen a babának vagy neked!!!!!!!!!!!
ilyesmi már milliószor előfordult velem is
ne félj!!!!!
semmi baja ettől a babának
Nem lesz baja! Esetleg "felvillanyoztad":)))
Komolyan nem lesz baja!:)
Kedves fórumozók! Lehet, hogy buta lesz a kérdésem, de hátha megtudtok nyugtatni. :) Kérlek ne cincáljatok szét esetleges tudatlanságom miatt.
Tehát 3 hónapos kismama vagyok és kb 20 perce készítettem melegszendvicset. Viszont, ahogy bedugtam a konnektorba a dugót egy pillanatra olyan érzés volt, mintha megrázott volna az áram. Aztán lehet, hogy csak a csuklóm bicsaklott meg, ahogy hirtelen becsúszott a konnektorba (mert elég nehezen ment bele.)
Félek, hogy ha áramütés volt, akkor esetleg a babának nem e lett baja? Mit gondoltok? Köszi mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Mi lehetett a baja az LCD TV-nek?
- Mi lehetett az?
- Szívinfarktusom, vagy agyvérzésem lehetett?
- Durva dolog történt az éjjel, mi lehetett az?