Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít? (beszélgetés)
Mindenből lehet valami,
és valamiből is lehet minden :)
Miért ne lehetne komoly kapcsolat ebből? Ha a pasi úgy gondolná, h pénzért megkaphatja akkor miért akarna vele összeköltözni? Miért akarna többet? HA feltételezzük h annyira lebecsüli a lányt mint itt páran feltételezik akkor nem inkább egy eldobható zsebkendőnek tekintené amivel nem érdemes összeköltözni?
Szerintem ha egy pasi ilyet hoz szóba, nem úgy h a nő kényszeríti, annak szerintem nagy súlya van és nem csak szimplán vagyontárgyról...
A korkülönbség más tészta, abból adódhatnak problémák...
Szerelmes vagy belé?
És ő azért van veled,mert megszeretett?
Mert ha igen,akkor egy próbát megér. Még fiatal vagy és ha nem működik majd a kapcsolat,akkor is bőven találsz majd mást. :-)
pontosan..ha meg majd nem akarja a lány akkor meg a pasas tud hivatkozni a pénzre. és igaza iselsz bizonyos téren..
sosem értettem az ilyet. ez az én szememben ugyanolyan mintha valaki az utcan keresi a pénzt
akkor mit vársz? h majd megebcsül? elvileg pénzért már megkapott.. egy tárgy vagy a szemében. szerintem.
bocs a kemény szavakert, de 19 éves vagy... mit vársz egy iylen kapcsolattól?
nyiltan ki olt mondva, h ha lesz szex lesz több fizu? vagy csak ezt titkon remélted. mert akkor lehet esély, de ha ez igy ki volt mondva, vagy ő utalt..akkor fölösleges belebonyolodni.
nem semmi h egyes emberek mit meg nem etsznek
Érdekes helyzet, ugyanis ez általában fordítva szokott lenni:-)
Kezdő titkárnő...stb... a főnök csak szeretőt akar, a titkárnő ennél többet.
Miért ne lehetne bármi, ha a főnök akarja?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot.....
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Mikor lehet felvállalni egy új kapcsolatot?
- Meddig lehet úgy egy kapcsolatban maradni, hogy a párunk a súlyfelesleg miatt piszkál?
- Lány: 23 éves diplomás, Fiú: 37 éves, nem diplomás...szerintetek lehet ez a kapcsolat egy életen át boldog?
- Meddig lehet ezt tűrni egy kapcsolatban?