Lehet normális kapcsolat abból, ha a nő szeretőként indít? (beszélgetés)
amugy nem tudom, mert én is tetszettem már fönöknek, és sose mondta h kapok plusz pénzt ha lefekszem vele. anélkül közeledett.
szerintem ilyen nincs, hszegeny fiu annyira félénk volt h igy mert közeledni de igazabol mar reg ota szerette és vagyott rá. pff kész mesevilágnak tunik az egesz ahogy irtok rola :)
Én is azért mondtam,ha szerelem lett,akkor működhet.
Főleg,ha már régóta nem csak szexre használja a csajt,hanem barátnőként kezeli. Bénán indult,de még lehet belőle valami. :-)
az lényegtelen h végül a keménymunkáját kifezették e vagy sem... elvekről van szó szerintem.
nem tudom h gondolhatja barki is azt, hogy egy olyan kapcsolat müködhet, ahol akar csak egy ideig is az egyikfélre tárgyként néztek? milyen mentalitasa lehet ennek a férfinak... komolyan mintha az élet a pretty woman lenne...
Azt írta,hogy mindig ugyanannyi volt a fizetése,tehát nem kapott érte mégse pénzt. Én ezt szűrtem le.
19éves már nagykorú! És komoly kapcsolat lett,igaz tényleg nem túl etikus ahogy indult.
végre valaki akinek feltűnt. és nem csak nekem.
fejem fogom a sok hozzászólástól... senki nem akad ki h egy 19 éves lány k*rválkodik
És mit veszítesz,ha belemész a kapcsolatba és pár hónap múlva kiderül,hogy mégse illetek össze?
Pár hónapon kívül semmit nem veszíthetsz. :-)
Szerintem valahogy pozíciót kellene váltanod nála. Most is fizet?
Ha nem kapsz érte külön pénzt, én belevágnék a helyedben... mit veszíthetsz?
Az ember egyszer hibázhat, de nehéz ebből a pozícióból az ő szemében tiszteletreméltó családanyává válni... :(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet lezárni egy kapcsolatot/házasságot.....
- Kezdődő párkapcsolat buktatói, mik lehetnek a reális elvárások?
- Mikor lehet felvállalni egy új kapcsolatot?
- Meddig lehet úgy egy kapcsolatban maradni, hogy a párunk a súlyfelesleg miatt piszkál?
- Lány: 23 éves diplomás, Fiú: 37 éves, nem diplomás...szerintetek lehet ez a kapcsolat egy életen át boldog?
- Meddig lehet ezt tűrni egy kapcsolatban?