Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Voltál már előtte dokinál, vagy most mész először? Kiváncsi leszek mik lesznek a tapasztalataid.
Köszi, nagyon aranyos vagy:o) Jól esik most minden jó szó!
Neked is kitartás!
Aham, gondoltam már rá, remélem sikerül elrángatni...Ma úgyis megyek haza, beszélek vele erről.
De nem vagyok depressziós csak, mivel nem jön az új baba valahogy ez most elkeserít és kiéleződött minden. Megyek majd dilidokihoz 17.-én, hogy adjon tanácsot, hogy talpra bírjak állni.
Te szegény! ÍÍÍÍ ez még röviden is rengeteg.
Menjetek szerintem pszichológushoz!!! Sokkal többet értek vele szerintem mint az idegosztállyal.
Sziasztok!
Visszajöttem, de jól le is maradtam...
Bár senki nem kérdezte, de nem vették le a kötést a kezemről =)))
Szoktam olvasni a naplódat, és nagyon megható dolgokat írsz.Nagyon de nagyon sajnálom ami veled történt eddig, de gondolj arra hogy az élet olyan kiszámíthatatlan, bármelyik percben megkaphatod amire vágysz.Fel a fejjel és csak előre nézz, ne szomorkodj!Remélem hamarosan karodban tarthatod a te kis csöppségedet!
Köszi lányok nekem még nem volt ennyire mély sosem, de valahogy most összejött minden:o(
Sajnos szorongok, félek a betegségektől anyukámról 3 éve derült ki, hogy mellrákos és azóta rosszabb ugye azt mondják női ágon ötöklődik és mivel a nagymamám is az volt, így ugye nagyobb az esélyem nekem is.
Aztán túl vagyok egy váláson, onnan van egy 9 éves kisfiam, új házasságon, (itt a családdal anyósom+sógornőmmel vannak gondjaim), egy vetélésen idén januárban, röviden ennyi.
Majd kiforrja magát és lassan letisztulnak a dolgok.
Akkor próbálj meg letölteni olyan videófilmeket amik nagyon-nagyon megrendítőek ebben a témában és nézzétek együtt végig!
Sajnos írásodból számomra az jön le,hogy nem akar élni!Depressziós és fél a haláltól is,de erősebb benne a düh a harag és a negatív gondolatok!
Most durva leszek de ha nem szeditek ki a depiből megfog halni!Vegyétek ki a megszokott környezetből,szeressétek de néha rázzátok fel,és menni vele kirándulni meg vacsorázni meg ahová csak tudtok most rajtatok áll,hogy megkapj a segítséget!
Ha felkel a kisfiam, én sem tudok maradni, mert nem viseli el, ha a gép előtt ülök :)
NEm azért írtam, csak én szeretek mindenkinek válaszolni meg reagálni amit írt.Lehet kicsit sok is vagyok néha.:D
Köszönöm.Nekem is volt nehéz időszakom tudom milyen jó ha van aki meghallgat.
De jó, köszi szépen!Megkukkolom.:))
Hmmm a népszerűség átka :)
Kicsit beleolvastam, nagyon drukkolok :))))))Tiszta szívemből.
Ne haragudj, de annyian lettünk, hogy nem is lehet követni az eseményeket.:D
Hát megpróbálok majd valamit összedobni.:))Anyuméknál is kidíszítem a házat.:)Hátha lesz valami karácsonyi hangulat.
Biztos lesz!Én is voltam nagyon mélyen is,és saját erőmből jöttem ki a mélyből,de ha tudunk mi segítünk!Azért vagyunk Barátok!:-)))
Csajok, nekem most mennem kell, mert a kislányom lassan meggyilkolja a kutyát! MAjd néha-néha benézek, esetleg írok is gyorsan, csak szét kell választanom őket, mert szerencsétlen állat csak hagyja maát, de látom, hogy mindjárt megfullad:)
Hmmm, nem hisz az orvosoknak sem.Azt mondja hogy ő már nem megy orvoshoz, mert úgysem segítenek neki.:((Nem bízik bennük.A leletére, nagy betűkkel lett ráírva és 5 felkiáltójellel, hogy a dohányzást sürgősen abba kell hagynia!Hát nem nagyon foglalkozott vele.Az a baj, hogy az elején még nem volt annyira maga alatt, de aztán befektették az idegosztályra azóta rá sem lehet ismerni.Már azt sem tudom milyen volt régen, amikor minden rendben volt.:(Ez már tart 10 éve...
Neharagudj persze,hogy jöhetsz várunk mindig nagy szeretettel!:-)))
Ugyan ezt éreztem énis, én egyszerűen imádtam dohányozni, és amikor érlelődött bennem, hogy le kellene szojni, kétségbe estem, hogy majd mit fogok helyette csinálni?
Na és itt a kulcs, amit írtál, igaz hogy 4-5 szálat szívsz most, de ezt nem tudod betartani, egyszercsak becsúszik 10-12, és ott vagy ahol voltál...
Biztos téged sem zavar el senki szerintem:)
Készítsünk együtt karácsonyi ajándékot házilag! ezen a fórumon találtam jó ötleteket!Nézd meg Te is!
Ha a naplómat elolvassátok megtudjátok nagyjából milyen vagyok, de röviden leírom: nagyon lelkis, őszinte, nem tudok hazudni, most egy kicsit rossz periódusomban vagyok mélyponton sajnos sok rossz történt velem az elmúlt 6 évben, de remélem lesz kiút.
Szijja!GYere nyugodtan!:))
Jöhetek én is?Mert nem reagáltatok eddig.
További ajánlott fórumok: