Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Igen, sómécses, mert csak ezt sikerült beszereznem, de ugyanolyan jó! Most a kisebbik lányom beteg és hozzá raktam be estére. Nappal a számítógép mellett van (jó az elektroszmogra is)!
Jó össze-vissza irogattam, de olyan pörgős ez a fórum! :)))
akkor kezdem anyu 87-ben költözött ki Londonba egy munka miatt és itt is ragadt amikor 2szor is férjhez ment hugi és én már itt születtünk . 9 éves koromig mondhatni hogy hetkoznapi életem volt amikor is egy családi vita miatt apu végzett anyuval és ráadásként a gázt nyitotta meg azt felrobbanotta a házat:( 2 tesómnak semmi baja nem lett ,apu meghalt én viszont ezt csak elmondásbol tudom mert néhány napig kómában voltam azt van egy végleges amnéziám kb 6 hetes időszakra nem emlékszek sajnos (pedig egy csomo doctort vegig jartam )és majdnem 13 hónapba telt mire meggyogyultam mert kerekesszékhez voltam "kötve" 1 évig .Iszonyatosan rossz volt látni hogy mindenki tud járni én meg képtelen vagyok rá.,De mégha nehezen is de sikerült mára már ujra tudok járni.
ezek után lassaan ment hogy megszokjam az uj "életemet" nem nagyon kötöttek le a lányos dolgok mint elötte inkábbba fius dolgok vonzanak zene filmek psortok stb terén és az pár barátom is az idősebb korosztálybol van az a 1-2 .14 évesen ért a második csapás amikor elvittek az első női vizsgálatomra . ugy közölte a doki mintha egy receptet olvasott volna fel miután uh-on voltam meg teljesen kitapogatott hogy nekem soha nem lehet saját gyerekem mivel hogy nincs egy petefészkem se ! mire én alig tudtam kinyogni hogy miként lehetséges ez azt mondta hogy a 5 évvel ezelötti balasetnél elétmentő műtétként kellett eltávolítaniuk hogy megmentsék az életemet. megmentettek na ja de ez teljesen kikészített idegileg kezeltek bntlakásos pszcihiátrián mert öngyilkosságot kiséreltem meg gyogyszerrel és piával.de orvosi segitséggel tul tettem magamat ezen is .bocsi de most megyek be kell látogatnom a suliba a jövő heti tananyagért mert ithon vagyok betegség miatt.szia és folytatom ha hazaérek .1000 puszi .esetleg leírod a tiedet is, persze csak ha akarod én nem erőltetem .
Jaja:oDD
Közben dolgozom, ha eltűnök, ne lepődjetek meg.
Cukor-tejszín szirupnak megfőzni mikor kész bele a dió,csoki vagy amit akarsz és egy csomag tejpor,ráönteni tálcára és dermedni hagyni aztán kézzel formáztam és olvasztott csokiba mártottam hűtő,csomagolás alufólia és szalag!
Ha kell leírom a recit!
Hát ha nem szeretitek mi kérjük......de itt van egy csaj aki minden évben odaadja az ovisoknak!
Vagy forró csoki????
:-))))
Ez volt a szándék!:-)))
Dinaka, anyukám kreatív, de nem ennyire az össze szaloncukker bolti, de a marcipánosodból szívesen eszek =)))
Jojjo, ugye? =)))
AA feketeerdős nyami:o))
Jajj lányok a legjobbkor indítottátok ezt a fórumot:o)
Saját volt a szalon?
Azt is csináltam kókuszos az Apa kedvére,rumos a fiukéra és diós a lányokéra!
Na én attól hányok (eléggé érzékeny a gyomrom), de a többi jöhet =)))
Feketeerdőset ettem a hétvégén a drágámnak hála, igazi meggyel az nagyon finom volt =)))
=))) azt én is szeretem, én meg szokás szerint igyekszem éppen a csokimért, majd akkor küldök nektek is =)))
Nálunk tegnap szaloncukor kósta volt =)))
:-)))
Myrad is én is....de jó akkor küldök nektek,mert tegnap legyártottam életem első házi töltött csokiját!Fiúk meózták finom lett és egyszerű,de kicsit babrás viszont ajándéknak nagyon klassz lesz!