Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Sziasztok Barátnők!:-))))
Nagyon szép és kimondottan meleg idő van nálunk,élveztük az oviból hazafelé a napocska minden szépséges sugarát!:-))))
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!
Most leis lépek,mert így délre mire mennem kell az oviba lánykámért nem végzek!
Puszilok Mindenkit vigyázzatok magatokra!:-))))
Délután ha tudok jövök!:-)))
Köszi szépen jól vagyok,csak annyi a dolgom,hogy kisem látszom belőle.
Hétvégén vendégek voltak egész naposak,most alig győzöm a házat rendbe tenni de nagyon ránk fért!:-)))
Megy a mosógép és főzök is,meg takarítok és boltba kell mennem!
Irigyellek!:D Én megvagyok. És Te?
Sziasztok Csajszik!:-))))
Nálunk is süt a nap és jó idő van,végre látjuk a napot ami egy kicsit kirángat a depsi,sötét,nyákos időből!
Jól vagytok?
Nálunk ezer ágra süt a nap, és remek az idő.
Én most elbúcsúzom kicsit. Megpróbálok eljutni a boltig :S
Szia!
Nálunk az a gond, hogy amikor a suli miatt a szüleimnél vagyok, párom megfeledkezik az öntözésről. Meg néha én is...
Annyira, hogy a kaktusz is kiszáradt egyszer nálam, pedig az már tényleg teljesítmény... :D
Nálam a szobába necces virágot tartani mert a drága macskám imádja a leveleket leszedni:S:D
Én most a Penny-be láttam gyönyörű jácintokat. El akartam menni, venni egyet, mert a másik virágom feladta a harcot :S
Azon már túlvagyok, de kárpótlásként bementem a virágboltba nézelődni. Olyan szépeket láttam! Már sokkal jobb volt utána a kedvem!
Hasonló a helyzet nálunk is :(
Pedig boltba még el kellene mennem :(
Én ma ki se moccanok, mert koripályává váltunk. Úgy volt megyek 1-2 helyre, de inkább nem... Bár eső még nincs itt
Sziasztok! Szebb reggelt! Erre szakad az eső :(
Vigyázzatok magatokra! Nagyon ramaty idő van! Előbb értem haza, tiszta jégpálya minden. Este esett az eső, a hónak annyi.
Sziasztok!Szép napot kívánok mindenkinek!:)
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Eredményekben gazdag nagyon szép,békés hetet kívánok Barátnők!:-)))
Remélem Mindenki jól van?
Sziasztok! Ma nem nagyon leszek, legyetek jók!
Na igen ez a jó a csoportos sportban, egymást ösztönzitek;)
Biztos lesz!Ha ketten megyünk akkor már nem sumákolhatom el!:)
Na az klassz! Hát kitartás!:)
Csak már derüljön ki, hogy "ketten" vagyok vagy sem...:))
Itt Győrben fogok járni egy csajszival.Callanetics órára: ez alakformáló meg valamilyen zsírégető tornára.:))Meg van olyan óra hogy has far comb.Na arra is elnézünk.:DEgy héten háromszor megyünk.
További ajánlott fórumok: