Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Egyébként most viccen kívül bizonyosan azt érezte. Aznap este nekem is szörnyen fájt a fejem.
Amikor icirpiciri volt ő volt az időjósunk, mert ha rettentően nyűgös olt éjszaka, tudtuk hogy valami durva front jön, hát most is itt vol, 13 fok volt ma nálunk.
Lányok "melóznak"??
Alig égtem! Elhajtották az ajtót és mögötte volt egy asztalkán.....:)))) Hát apjukom nem kereste mögötte, de szerintem én se néztem volna ott!
Jó volt a Bolein film is!!!! :)
Fiad jól volt ma? Nem nyűgösködött? Ezt a melegfrontot érezte szerintem! Elolvadt a hó! :(
Na ettől a kérdéstől féltem:) Nincs esetleg valaki aki ebben segyt neked?
Egy internetes ráhely, ahova lehet fel és letölteni.
Ezt majd mailen megbeszéljük, mert nekem is vannak.
Babu te nem akarsz ftp elérhetőséget csináltatni? Tudnék neked dolgokat feltenni.
Annyira nem kapkodok, csak gondoltam hogy megfürdök meg kicsit olvasok.
Nincs semmi extra, ma jógázni voltam, annyira remek dolog!
Örülök hogy meglett végül az overál!
Oksa, rendben, benne vagyok:DDD
Ha végeztél, küldöm!
:) Dokim is mondta, hogy sok kollegájában a csíráját se látja, annak amit én képvilesek még ilyen helyzetben is. Hát én lelkes vagyok:) Pláne orvostudomány irányába:) De máshoz is egyébkét.:)
Rendben, fogok, már akartam kérni, de most nem akarom erről a projektmunkáról elvonni a figyelmememet. Én átküldöm a végeredményt cserébe egy hangos könyv;) Na?:D
Jó éjszakát! Puszi
2 legyet egy csapásra.:).. nem semmi vagy, mindig meglepsz, hihetetlen a lelkesedésed, egyszerűen tanítani kellene!
Lányok most viszont asszem lelépek, holnap majd jelentkezem.
jaa és Viki szólj ha kell majd hangoskönyv utánpótlás!
Oksa, jöhet, szívesen elolvasom. Érdekelnek ezek a dolgok, persze csak ha értem is, és ha nincs tele latin kifejezésekkel.
És mindezt önszorgalomból csinálod? Vagy miért?
Nincs mit:) Ha valamit nem értenél mert nagyon latin akkor majd írsz:) De a lényege kivehető. Az hogy az erek belseje felépülése milyen nem fontos, a bevezetést bonyolítottam meg, az összegzés meg a lényege úgyis érthető:)
Szerintem max 1 hét és kész.
ÓÓÓ nagyon megköszönném! Remélem érteni is fogok belőle valamit.
A férjem és az anyukám.