Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
A fenekem alól ment le 4cm, combról 2,5-2,5cm, térd felett 1-1cm, csípő 4cm, úszódumis részről 3cm.
Minden nap munka után, mikor hazaérek végigcsinálom a DVD-én lévő gyakorlatokat (egyhuzamba).
Ezen kívül még annyit szoktam, hogy a derekamra külön még twister-t szoktam használni, 2*2 percben, meg egy kis karizom erősítés.
Szóval max 25 perc alatt végzek a napi tornával, és ez nekem tetszik, mert nincs időm több órát a tornával tölteni.
Nem is kell valós név:)
De a valós "neme" nem mindegy:):)
Na mosmááá képbe vagyok:):)
Mivel Te is lányomkorú vagy, neked is csak ajánlani tudom ezt a herkenytűt. A lányom is szereti, pedig nincs mit fogynia, viszont rájött, hogy a gebeség csak szerencsés állapot, de nincs egy normális izma sem, főként a lábába. Ugyhogy úgy nyög rajta (29 évesen), mint én 52 évesen.
Tényleg jó:):)
:-D
Előtte szólsz "apának" hogyha leestél akkor mesterséges légzéssel kezdje :-)
:-D
(tényleg csak vicc volt!!!)
De kipróbálom majd ;-)
Szió!
Én nem szeretnék fogyni, csak formálódni. 165 cm vagyok és 57 kiló, ennél nem is akarok sokkal (max 2kilóval) kevesebb lenni. Rendszeresen tornázom amúgy is (itthon), ugyhogy ez nekem csak egy célzott eszköz lesz, nem fogyásra használom majd.
Nem azonos a tárogatással, sőt! Ott végül is csak a saját lábad súlyát kell "kibírnod", itt viszuont az egész tested súlyát nyomogatod ki (tárogatod és záród) ami sokkal jobban igénybeveszi az izmokat. Ráadásul a tárogatás hanyatt inkább csak a belső combrészre fejt ki hatást és kevésbé a többi területre, itt viszont tényleg dolgozik a fenék és az egész láb együtt.
Sztem próbáld ki egy Praktikerben, fel van állítva 1 - 1 mintadarab, hogy megnézhesd ;-)
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.