Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Helló!
Nem tudtok nekem mondani valamit a Bitone káposztaleves kapszuláról?Jó valamire?Érdemes szedni?
Szia!
Nyugi nekem sincs izomlázam és mégis hatásos. Már a régi gatyáim is rámjönnek :P Szóval nyugi jól csinálod :)
Rozálicska Galambocska. Nem feltételeztem, hogy nem láttál még ilyen irányú reklámokat:):) Csak azt, hogy ezt a Leg Magic-eset nem láttad. És mivel kérdezted milyen lehet...ezért a leírása helyett javasoltam a megnézését.
Egyébként 10-20 éve nekem is volt többféle tornaszerem, amit kipróbálás után félretettem. Inkább a kitartás hiánya miatt, mint azért, mert nem használt. Azután szerencsésen el tudtam adni őket. Most csak az elypszis trénerem van meg 3 éve és ez a leg magic.
Mindig beindulok valami megvételére,de lefékezem magam, sőt szerencsés esetben valakinél ki tudom próbálni, mielőtt megvenném. Így jártam azzal a géppel is, ami a has edzését reklámozta. Piszokira könnyűbek látszott, de amikor többeden kipróbáltuk, hát egyet sem bírtam felülni, a legedzettebb csajszi is vagy csak hármat. A tulaj is az ágy alól szedte elő. Pedig azt is nagyon meg akartam venni, de az szerintem a már kocka hassal rendelkezőknek jó, hogy karbantartsák a kockájukat:):)
Nekem master-em van és biztosra mondom hogy jó már 1 hónapja használom és 3 hete vettem 1 farit ami akkor passzos volt a combomon most pedig lötyög egy kissé súlyra nem fogytam hanem inkább formálódok.az pedig nem igaz hogy a masterba nincs görbület hanem csak sík,egyébként lehet ellenőrizni mert ha a talpakat kézzel kihúzom a végére akkor a hajlat miatt visszacsúszik középre,ha egyenesen állnának a sínjei akkor megsem mozdulna.Na erről ennyit.
Kitartást lányok,fiúk.
Ugyanaz,az eredetit äruljäk,a quelle nem üzletel hamisitvänyokkal.
mäs-en most az AB KING PRO-n gondolkodom,mivel szültem es meg tervezek is babät,meg amugy is rämferne 1 feszesebb has,tud valaki valamit,tapasztalatok?
A belső és az elülső comb részen izomláz (vagy zsírláz DDD.). Alig voltam rajta 1-2 percet. Nem bírtam tovább, remegett az egész lábam. De a fájdalomból ítélve ott hat ahol kell. Van hozzá DVD, étrend mutató (angolul). Ragaszkodtam a Leg Magic-hez sztem az eredeti mingíg jobb mint valami utánzat.
Figyelem!!!
A Quelle katalógusában is láttam, de egy tizessel drágábban. Nem tudom hogy Leg Magic-e vagy a másik, vagy esetleg már egy harmadik változat.
Én is megrendelten BP-n a Teréz krt-n, érdeklődtem is egyszer, ott kaptam a tippet a Baumax, vagy a Praktikerhez, ahova elmentem és meg is vettem 1 nap alatt. Most is a listájukon vagyok, ugyanis ha Ők nem méltattak arra, hogy tájékoztassanak, hogy az eredeti 1 hónap helyett plussz 3 hónap a várakozási idő, akkor és sem méltatom őket.
Majd ha felhívnak közlöm, hogy bocsi már hónapo óta megvan az Ő tanácsuk alapján.
Mi a "fenére" vársz?
Na mostan itten elmaradt az örömgyel:):):)
Igen tömör ez a kijelentés:):):)
Gyere el a III. ker Szentendrei úton lévő Baumax áruházba. Én vasárnap rendeltem meg náluk, hétfőn délután el is hozhattam. Nem vicc. A tv shop-ban mondta a srác, hogy a Baumax és a Praktiker áruházak is forgalmazzák, és náluk szinte nincs várakozási idő.
Hát tényleg nincs. Ott az eladó tudja, hogy melyik nap kapnak szállítmányt. De az is lehet, hogy még van raktáron.
Az igaz, hogy nekem vasárnap ki kellett fizetnem az árát. Szóval a megrendelést akkor veszik komolynek, ha a pénzt ott hagyod.
Ha délelőtt bekapcsolod a tv-t, minden adón tv shop ajánlat megy, hát csak úgy döl belőle a leg magic reklám. Ez egy tornaszer. Javasolom, hogy nézd meg azt rtl. tv-2, délelőtti műsorát. Legalább 20 percbe nyomatják.
Hát én tegnap 6-szor mentem rá, de csak ilyen 15-20 szétterpeszt, és ugyanaggyi kicsiterpeszt csináltam.
Még a dvd-t nem néztem meg.
Sziasztok!
Ma voltam bent a székesfehérvári Topshopban, ahol már messziről lehetett látni, hogy ott tornyosulnak a Leg Magicek. Jó pár hét után végre kaptak 35 darabot, de a listán már 60-an szerepeltek, így nem jártam sikerrel. Aztán felhívtam a Topshop viszonteladóját, a Baumaxot, s megtudtam, hogy ők is kaptak ma gépeket. El is mentem és meg is vettem. MÉG MARADT KB. 4-5 DARAB A POLCON, ha érdekel valakit. A DVD mellett még diétás füzet is volt benne (angolul persze).
Kíváncsi vagyok, tényleg olyan hatásos-e, mint ahogyan írjátok.
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.