Le szeretnék feküdni az egyik kollégámmal. Hogyan deríthetném ki, hogy benne lenne-e? (beszélgetés)
Akkor már nyert ügye van mindkettőnek
Merugye egy nő nem ért a műszaki dolgokhoz, vagy ha ért is, a férfi feladata a készüléket üzembehelyezni és kipróbálni.
Süldősrác koromban volt egy munkatársnőm akivel sokat humorizáltunk erotikus vonalon
Az ő melle egy szál cigarettát sem tart meg, annyira áll és feszes, mondta
Én meg húztam, nem hiszem, az egy dobozzal is megtartana. Felrántotta a pulóverét...hát szemem-szám tátva maradt
Vigyem le valami pestközeli tanyájára autóval
Hoppá, gondoltam, itt az idő
Hát nem elhívta a bátyját is, mint kitünt később feleslegesen? :)
Szoval érződött köztünk hogy hajlandó lennék, de ő meg valamiért nem. Nem is jött össze a dolog, de semmi ciki nem volt benne
Valami ilyesmit szerettem volna írni.
Köszi.
Fél év alatt ha csak poén szintig ment el a dolog és nem hívott félre szünetben akkor ő nem akar pásztorórát!
Egyébként,ha lefekszel vele,se így se úgy a kínos szitukat nem tudod elkerülni!
Nem kapcsolatot szeretnék, csak szexet. Nagyon kívánom már. 8 évvel idősebb nálam. Jól elvagyunk egymás társaságában, sokat poénkodunk, stb... körülbelül fél éve dolgozunk együtt. Elejétől kezdve jelen vannak a párbeszédeinkben a szexuális odaszólások, kétértelmű megjegyzések, de szinte minden nap.
Csakhogy én ezeket már nagyon szívesen megvalósítanám. :D
Mivel egy helyen dolgozunk nem nagyon szeretnék kínos szituációba kerülni azzal, hogy egy vidám napon odaállok elé, és kijelentem, hogy értékelném, ha együtt töltenénk néhány pásztorórát. Aztán ő közli, hogy ja bocs...nem... Szia!
Hogy deríthetném ki az ő álláspontját szolidan?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan deríthetném ki, hogy reális-e a fizetésem?
- Hogyan deríthetném ki egyik hozzátartozó halálának idejét és körülményeit, valamint hogy hova lett eltemetve?
- Mi lehet a kollégámmal?
- Valaki folyamatosan megcsörget szám nélkül, különböző időpontokban. Hogyan deríthetném ki, ki az és mit tehetek ellene?
- Egy telefonszám tulajdonosát keresem, hogyan deríthetném ki?
- Azt hiszem, nagyon "kedveljük" egymást az új kollégámmal. Ha...