LCCI szaknyelvi nyelvvizsga (beszélgetés)
Sziasztok!
Most csatlakoztam a csapathoz. Középfokra szeretnék felkészűlni. Ha van valakinek kidolgozott tétele amit át tud küldeni, nagyon megköszönném.
bogyo72@freemail.hu
How to Pass English for Business Level 2 PDF formátumban megvan, szívesen átküldöm.
Sziasztok!
Ti milyen könyvből készültök a szóbelire? Szombathelyi tanárt keresek, aki tipikusan erre a vizsgára készít fel, de sajnos sehol nem találok, így egyedül kell megbirkóznom vele. Olvastam a LCCI English for Business Level 2 Testbuilder + CD könyvről. (Ez középfokra készít fel?) Nektek mi a véleményetek róla? Ezzel fel lehet készülni a szóbelire, vagy mindenhogyan ki kell dolgozni mindenkinek a témákat?
Létezik olyan tételsor, ahol a szóbeli témakörök pontosan fel vannak sorolva? Arra gondolok, hogy említettétek a facebook témát. Gondolom, az a kommunikációhoz tartozik, de így, hogy facebook, nem szerepel azon a listán, amit nekem sikerült beszereznem. Van részletesebb vizsgasor, vagy csak túl sokat akarok :))
Ha van valakinek kidolgozott tételsora, el tudná küldeni nekem? (giczik@gmail.com)
Nekem megvan a How to pass exam könyv letöltve, aki szeretné, annak szívesen átküldöm.
Van tapasztalat valakinek erről a skypeos felkészítő tanfolyamról:
Sziasztok!
Tudtok valamit a gmail-es fiókról. Nem tudok bemenni se az új, se a régi jelszóval.
Köszi!
Sziasztok!
Aki volt már vizsgázni, tudna adni pár nagyon jó tippet? Most 14-én és 16-án megyek. Ha esetleg valami jó anyagot tudnátok küldeni, azt is megköszönném.
Szia!
Köszönöm szépen! Szuperek, már csak tanulni kell. :-)
Szia Edina!
Küldtem emailben neked 1-2 infót. Ha még van kérdésed, csak szólj, hátha tudok még küldeni anyagot. :)
Szia!
Küldtem privit! :)
Szia Knoblochszabina!
Megkérhetnélek, hogy átküldenéd nekem a közös emailre feltett anyagokat a saját emailemre, mert ott nem annyira találom.
Az emailem: bai.edi79@gmail.com
Köszi előre is
sziasztok! a felsőfokkal kapcsolatban tud valaki valamit mondani? tapasztalatok stb
előre is kösz
Sziasztok! Nem tud valaki egy jó felkészítő magántanárt Budapesten LCCI nyelvvizsgára?
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok!
Megy valaki a novemberi nyelvvizsgára? :)
Sziasztok!
Szeretném eladni a könyveimet, amiből felkészültem az Lcci nyelvvizsgára. Nekem nagyon hasznosak voltak és nagyon jó állapotban vannak:)
LCCI English for Business Level 2 Testbuilder + CD
How to Pass English for Business Level 2
Ha valakit érdekel, akkor a következő e-mail címen elérhet: hortobagyiedi@indamail.hu
Nem jók az értesüléseid, de nem baj :)
Keress meg privátban!
Sziasztok,
Úgy hallottam , hogy az LCCI nyelvvizsga a legkönnyebb a szakmai vizsgák közül.
Üzletire szeretnék menni.
Volt már valaki vizsgázni? Milyen tapasztalaitok vannak?
Hol lehet találni anyagot hozzá a neten?
Köszönöm szépen előre is, :)
Sziasztok,
Úgy hallottam , hogy az LCCI nyelvvizsga a legkönnyebb a szakmai vizsgák közül.
Volt már valaki vizsgázni? Milyen tapasztalaitok vannak?
Hol lehet találni anyagot hozzá a neten?
Köszönöm szépen előre is, :)
Sziasztok!
Budapesten megy vki a novemberi nyelvvizsgára? Esetleg tud vki ajánlani jó felkészítő tanárt? :) Köszi!
Sziasztok,
Segítsetek nekem lszi. IBS-en lesz a nyelvizsga, mert ahova eredetileg mentem volna kevés a jelentkező és átirányítottak mindenkit ide. Kérdésem... aki már volt ott vizsgázni, milyenek voltak, mi a tapasztalat?
Köszi