Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket? (beszélgetés)
Az embereket nem a gonosz szállja meg, hanem az elméjük lesz defektes.
Ez velem is bármikor megtörténhet :-))
Legalább így tuti nem szállt meg a gonosz, és nem kell a csajokkal ördögöt űznünk belőled!:))))))))))
Én már koalát állatkertben is láttam a saját szememmel, de szellemet még sosem.
Én pl. koalamacit is csak tvben,meg képen láttam.Tvben,meg képen láttam már szellemet is.Sok embert ismerek,ami látott,tapasztalt már "dolgokat",de olyat,aki koalát simogatott egyet sem!Szerintem koala nem is létezik:)!
hát lehet Neo-nak csúnya mátrix élményben lenne része XD
Szerintem még lehet talizik is Budhával ennyi alkohol után, ha nem bírja! De egy alkohol mérgezést simán kap!:)
Ez is igaz, de addig nem is volt téma. Ha valaki hasára ütve állította volna hogy léteznek, joggal nézték volna bolondnak, ha az állítását nem tudta volna igazolni.
Viszont honnan tudjuk hogy a bacilusok léteznek?
Az ő létezésükben miért nem kételkedik senki?
ugyeee :D bár szerintem én ezt a hat sör után is látnám már XD
Ez már a csillámpóni miatt is megérné:)!
Viszont amíg nem volt mikroszkóp addig is voltak, csak nem tudott róluk az ember. Ezt ne feled, addig még nevük se volt.
igyál meg hat sört, kilenc nagyfröccsöt, tíz vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, és nem csak FanTomot látod hanem magát Buddhát rózsaszín szivárványos csillámpónin is :DDDD
Amit nem ismerünk az létezhet, viszont nem minden létezik amit nem ismerünk. Végtelen számú dolog létezhet amit nem ismerünk.
Hogy mi létezik és mi nem, azt csak a reá vonatkozó bizonyítékok alapján mérlegelhetjük.
A bacilusokat szabad szemmel nem látjuk, de mikroszkóppal igen. Közvetve is érzékelhetjük őket, pl. nátha formájában.
Azt nem láttam mééég, de FanTomot azt többet is:P
Nekem ezekről az a véleményem, amit nem ismerek, tapasztaltam az attól még létezhet! Nézd szabad szemmel a bacilusokat se látjuk, mégis vannak.
Miért nem lehet tőlünk erről beszélni? Én nem tudok róla, hogy bárkit megakadályoztam volna abban, hogy a szellemekről beszéljen.
Nyugodtan tehetsz rám megjegyzéseket, hidd el nem igazán érdekel.
Úgyis leírom amit gondolok
Puszi :-)))
Szerintem az emberek egy része, csak azért hisz a szellemekben, mert így könnyebb elfogadni a halál tényét...én legalább is így vagyok, csak így tudom elfogadni hogy meghalt valaki a szeretteim közül...nem tudok más magyarázatot adni a szellemkérdésre, lehet hogy nem léteznek, de számomra igenis létezniük kell, hogy ne kelljen csak úgy elengednem pl a nagypapámat...
Te és hol lakik? Neked hogy hogy elmesélte?
Bár lehet jobb volna ha rábeszálném ,hogy regisztráljon mert elég jó pasi... :) Skorpió a javából:P
Már hónapokkal ezelőtt volt hogy mesélte, már nem emlékszem pontosan de tudom hogy döbbenetesen hiteles a történet ,lehet este felhívom a fickot hogy leinfozzam ,mia helyzet most szellem ügyben..
Nem ez a kérdés, hanem hogy az átlagosnál jobb, átlagos, vagy rosszabb szülő vagy-e, szerinted?
Hol helyeznéd el magadat egy százalékos skálán?
Azt hiszem mindjárt csinálok egy szellemet szomszéd kölyökből, mert megint a falhoz rugdossa a labdáját.. :(
Én azért kíváncsi lennék rá! Na és hogy került oda hozzájuk? Csak úgy uk muk fuk beköltözött?
Nem! Én nem azért nem félek odamenni, mert nem hiszem el! Hanem mert tényleg nincs mitől félnem! Nekem egy szellem kétlem hogy olyat tudna mutatni mégegyszer amitől megijedek!
Mint szülő a gyerekem ( a nagyobb már felnőtt!) véleménye a mérvadó. Mivel maximalista természettel áldott meg a sors, én folyamatosan elégedetlen vagyok magammal.
De a legfontosabb dolgokban, a szakmádban milyennek tartod magad? Vagy mint szülő?
További ajánlott fórumok: