Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket? (beszélgetés)
Beküldöd hogy kiporoljon alóla?:)
Nekem fiú szellem legyen,lányt nehogy beengedj!:D
ó hooogyne!
én tartom nekik a bulikat...csendesek, a szomszédokat sem zavarják, nem dübörögnek, azt a kis huhogást meg már mindenki megszokta. :))) ja! majd elfelejtettem: nagyon szellemesek, ezért csípem őket.
Olyan érzésem volt már, hogy a lakásban, ahol voltam úgy éreztem, hogy nem vagyok egyedül, pedig látszólag egymagam voltam:)
Meg egyszer, amikor a fiam még kicsi volt, a kiságya mellett egy kicsi alak sötét körvonalát láttam, amikor felébredtem. De akkor, félálomban, azt gondoltam, hogy az akkor 8 éves kislányom ment oda hozzá.Megnézni, betakargatni:) Akkor a gyerekszobában aludtam a szoptatások miatt és abban a tudatban fordultam a másik oldalamra, hogy a kislányomat láttam. De amikor megfordultam, azt láttam, hogy ő a saját rekamiéján alszik. Azonnal odanéztem a kisfiamhoz megint, de akkor már nem láttam az árnyat.
Akkor annyira kimerült voltam, hogy azonnal el is aludtam, de azóta is gyakran eszembe jutott, hogy vajon mit láthattam? De az is lehet, hogy csak a fáradt idegek játéka volt.
Ágy alá megy,nem az ágyba:))))
Most ,hogy mondod,előbb megtapogatom:)))
Hidd el olyan gyorsan nem szabadulnál meg tőle:))))
Még az ágyba is befeküdne közétek:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Terhességre utaló jeleket érzek, de 10 teszt is negatív lett. Mi lehet ez?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?