Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket? (beszélgetés)
"Vannak olyan emberek, akik megérzik a szeretteik halálát."
ez igaz.. én is ilyen vagyok... és hiába magyaráznám bármi racionálissal túl egyértelmű ahhoz...
Azt ne felejtsük el, hogy bár számtalan történet kering, a szellemek létezésére erős bizonyítékot még soha senki nem szolgáltatott!
Ez mindenképpen jelent valamit.
Minden ember tapasztal érdekes jelenséget, amit néha elég nehéz megmagyarázni. Köztük én is.
De én azon vagyok, hogy megpróbáljak a dolgok után járni és egy racionális magyarázatot találni a történteknek. Nem túlvilági dolgoknak tulajdonítani az eseményt.
A kislányod zaklatott lehetett, mert akármilyen kicsi egy gyermek megérzi, ha valami baj van otthon. Mikor valakinek az édesanyja kómában fekszik akkor biztos vagyok benne elég magatok alatt lehettetek
Éppen ezért rosszat is álmodhatott.
Egyébként én nem rosszindulatból vitatkozom mindenkivel. Nagymamámmal és a család tagjaival ugyanezt teszem mikor ők beszámolnak hasonló dolgokról.
Vannak olyan emberek, akik megérzik a szeretteik halálát. Már több ilyen történetet hallottam.
Persze, az is elképzelhető, hogy semmi összefüggés nincs édesanyád halála és a kislányod viselkedése között.
Csupán a történtek miatt ezt a magyarázatot találtátok kézenfekvőnek.
Persze, hogy beleszólok mert én így képzelem el.
Természetesen elképzelhető, hogy nem nekem, hanem azoknak van igazuk akik úgy gondolják vannak szellemek.
Én leírom az általam tapasztalt dolgokat és megpróbálom megmagyarázni azokat a helyzeteket amik sokak számára megmagyarázhatatlannak tűnnek és szellemi tevékenységet feltételeznek egy-egy dolog mögött.
Ha akkoriban nem történik ez a haláleset az ismerősöddel nem tulajdonítottál volna neki ekkora jelentőséget.
Anno mikor szolgálati lakásban laktam hiába volt zárva minden annyira rosszak voltak már a lakás nyílászárói, hogy mikor nagyobb szél fújt odakint a függönyök is mozogtak bent az ablak előtt.
Lehet, hogy Te is pont így jártál egyszerűen huzatban ültél.
Erre véges számú természetes magyarázatot, és végtelen számú természetfeletti magyarárazot lehet kitalálni.
Miért pont a szellemek?
Én nem hiszek a szellemekben, de már velem is történt olyan, hogy úgy éreztem, mintha valaki figyelne.
Én úgy nem tudnék elaludni, ha nyitva lenne a szobámba valamilyen ajtóé Legyen szó bejáratiról vagy akár szekrény ajtóról.
A tükör egy érdekes dolog, mert olyan mintha egy másik világot rejtene. Holott csak a fényt veri vissza.
A fehér fal is visszaveri a fényt, csak az szét is szórja.
Na majd mindjárt megkapod Te is, hogy biztos láttad a Tükrök című filmet és hallucinálsz...
Én hiszek neked, ha az megnyugtat vegyél egy zseblámpát és azzal menj ki a szobádból, vagy kapcsolj villanyt. Nekem bevált:)
de én egyeltalán nem szoktam erre gondolni, mert tudom, hogy akkor tuti ezt érezném...nem szoktam erre gondolni, hanem egyszer csak érzem...nagyon rossz érzés, és igazából el sem tudom magyarázni, hogy milyen :S
a tükröktől rettegek, ha mosogatok megőrülök hogy háttal kell állnom mindennek, éjszaka nem merek már kimászkálni a szobámból, mert félek hogy valami olyasmit látok amit nem kellene...szóval igen lehet hogy csak a fantáziám játszik velem, de nem tudom hogy ezen hogy tudok segíteni magamon :S
A táltosok azért vannak, hogy átverjék az embereket. Akik hisznek a túlvilági dolgokban előadják nekik, hogy ilyen és olyan szellem van a házban, általában mindig agresszív, és azt ők majd jó pénzért elűzik .
Egyébként érdekelne, hogy lehet valaki agresszív anélkül, hogy teste, végtagjai lennének. Mit tud csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha szellemet látnátok a lakásban?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Ismer valaki olyan filmet amiben szellemet idéznek/ szellemes?(elsősorban horrorra gondolok)
- Terhességre utaló jeleket érzek, de 10 teszt is negatív lett. Mi lehet ez?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?