Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj. (tudásbázis)
Hát sajnos most láttam meg ezt a fórumot!!
A lényeget már leírtam, az van még rajta, hogy kellemetlen szájszagra és testszagra is jó! ivarzó szuka nem vonzza a hímeket állítólag!Mióta adom az enyémnek, nem járt erre fiú!De előtte átbújt 1 a kerítés között és hát nem tudom lesz-e kiskutya!!Remélem nem, mert most volt 1 éves!
Erről miért nem is tegnap írtál???
Azért részleteket még adagolhatnál erről a tabiról...
Ha engem kérdezel, kedves mimózalevél, igen, elmentünk.
Buta kutyám össze-vissza csóválta a farkát a váróban meg a rendelőben, mintha simiért mentünk volna. Aztán elvitték... És visszahozták a pórázát. Kérdeztem a hölgyet szomorúan, hogy csak ennyi maradt a kutyámból? Mire mosolyogva válaszolta, hogy a többi részét öt után ideadja:)))
Teljesen, nagyon virgonc, már semmi baja, nem is emlékszik, még a varratokat is nagyon jól viselte.
Őt azért viselte meg az altatás, mert már elmúlt 14 éves. Féltünk is, hogy nem bírja az altatást, de szerencsére minden rendben volt.
A füle előtt volt egy hemangioma, és már olyan nagy volt, hogy muszáj volt megműttetni, de a kora miatt halogattuk, hátha nem növekszik.
Persze, hogy a fiúkat is ivartalanítani kell...
Ezt nem is olvastam....
Teljesen igazad van, Kamilla!
De ez sajnos az embereknél is így működik: a nő védekezzen, szedjen hülye tablettákat, vagy hordjon magában egyéb eszközöket. A férfinak meg ugye semmi. Ilyen a világ. Nem a nők a teremtés koronái... Kutyáknál meg pláne.
Sziasztok!
Visszaolvastam a hozzászólásokat és egyetértek azzal, aki nem akar kiskutyákat, ivartalanítsa a kis kedvencét. Mi a macskáinkat is ivartalanítattuk, nemre való tekintet nélkül.
Mi az, hogy akinek szuka kutyája van ivartalanítsa?? A kanokat miért nem kell?? Ha kan kutyám van és átszökik a szomszédba, akkor a szomszéd a hülye, mert a szuka kutyáját nem pakoltatta ki már hamarabb??? Kan kutyákat is lehet ivartalaníttatni egészen nyugodtan. Sőt a fiúkat jobban megviseli, ha tüzelő szuka van a környéken...
Ha vénásan kapja a kutyus az altatót és nem izomba nem lesz kába műtét után. Az állatorvosnak egy kicsit bonyolultabb így, de megéri, mert a kutya nem lesz kótyagos szinte egy teljes napig és műtét után 2-3 órával már ehet is.
Szép Napot!
Biztos kába lesz szegény, meg ijedt is.
Nekem macskáim vannak, az egyiket 2 hete műtötték daganattal. Este 11-re tudott feltápászkodni szegény, pedig fél 3-kor kapta az altatót :-(
Majd várjuk a fejleményeket holnap!
Na, megnéztem, ma nem volt net délig, pedig volt igaziból. Szóval holnap lesz!
Kis tacsink, mikor hazahoztuk a műtét után, olyan kis kábakő volt... Zsani biztos nagy kábakő lesz. Fülike ment mindennek neki a nagy burájával... Szegény Zsanikám...
További ajánlott fórumok:
- Az állatok ivartalanítása
- Az ivartalanítás fontosságáról
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Kutyusom gyenge, Kutyához értők, állatorvosok segítsetek!
- Tudtok-e jó állatorvost a 17.kerületben? Lánycicám szeretném ivartalanítani.
- Olcsó állatorvost tudtok ajánlani fiú kutya ivartalanítására Fejér megyében?