Lakik valaki rönkházban? (beszélgetés)
És nem látszanak meg rajta az évek? Pl.: reped, kopik, rohad, rovarok?
Milyen időközönként kell kezelni? És kb mennyibe kerül? Mert nem akarnánk ráfizetni nagyon. :D Elég a hitelt fizetni.
Belül is fából van? vagy borítottátok valamivel? Én ilyeneken gondolkozok, hogy a por megállnak a rönkök között, meg az ételből elpárolgó víz és zsíros gőz. Ezek nem okoznak gondot? Mert nem szívesen másznék havonta létrára, hogy letörölgessek. Elég a szekrényeket hetente :DD
Sziasztok! A párommal most szeretnénk a saját lábunkra állni. Gondolkoztunk vásárlásban és felújításban, de a mostani árak mellett lehet, hogy jobban megérné építkezni.
Felmerült a rönkház építése is, mivel olcsóbbnak látjuk, mintha téglából építenénk egyet.
Van köztetek valaki, akinek rönkháza(vagy gerenda) van?
Érdekelnének az előnyök, hátrányok, élettartam, kezelése, kb ára, és esetleg a kivitelező(de az majd priviben).
Előre is köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki Genfben vagy a kornyeken lakik?
- Mobilszám alapján szeretnék valakit lenyomozni, hogy hol lakik! Hogyan tudom ezt megtenni?
- Hogyan tudnék valakit megtalálni, ha csak a keresztnevét tudom, ill. azt hogy melyik városban lakik?
- Hogyan tudnám megkeresni valakinek az email címét, ha csak a nevét tudom, és hogy hol lakik?
- Lakik valaki a Skót-felföldön?
- Mi lehet az oka, hogy valakik szimpatikusak egymásnak, mégse akar a nő együtt lenni a férfivel?