Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyapuszi fórum

Kutyapuszi (beszélgetés)

1 2 3 4
2016. jún. 16. 07:21
Most elképzeltem, ahogy az én Ribizlim a egy jó kis háromhete elásott csirkefarhát újrafelfedezése után odajön és szájonnyal...:D A lovaimtól nem zavar, ha nyalogatnak, mert ők nem szoktak dögöt meg fekáliát enni, de azért tőle annyira nem higiénikus a szájrapuszi. De amíg mások nem kapnak tőle valami guzmit, tőlem csinálják, ha őket nem zavarja.
2016. jún. 16. 07:14
Ki tudja, hogy aki megpuszil, megcsókol, mi volt nem sokkal hamarabb a szájában... khmmmmmmm....
2016. jún. 16. 03:27
MICSODA?
2016. jún. 16. 03:22

macskának szoktam adni puszit, de nem a szájára, hanem az arcára vgy a buksijára. Szoktunk együtt fagyizni, jégkrémet nyalni stb. egyikünknek sem lett emiatt semmilyen baja.

Gondolom, a kutyások is igy vannak kedvencükkel.

14. jajjj
2016. jún. 16. 02:39
Dereng, hogy olvastam régen, hogy a kutya azért nyalogatja a másik kutya/gazdája száját, mert ezzel fejezi ki az alárendeltségét... szóval részükről van valami jelentése. Le lehet róla szoktatni, ahogy a felugrálásról is... csak míg egy nagytestű kutyánál viszonylag egyértelmű, hogy az ember nem vágyik rá, hogy felugráljon, vagy képen nyaljon, egy picinél van aki ezeket cukinak tartja. Mindenesetre a kutya tud ember és ember közt is különbséget tenni, hogy kinél mit szabad. Ha a tesód szereti, de te nem, akkor egyszerűen nagyon következetesen ne engedd neki. Mindig told el, ha az arcodba mászna.
13. d1ee79386a (válaszként erre: 10. - 41b7982b83)
2016. jún. 16. 01:36

Az alomtálcát Te gumikesztyűben takarítod?

Érdekes én alomtakarításhoz való lapáttal...Hozzá sem kell érni ha nem akarsz...

De tudatlan voltam eddig...

Én nem kutyát meg macskát tartok,hanem Velük Élek és ez rohadt nagy különbség!

A sok orrtúró meg fartúró ember az rendben van...ez meg az én véleményem...Aztán állj belém ha úgy érzed! :)

12. d1ee79386a (válaszként erre: 8. - Cucicsillag)
2016. jún. 15. 23:10

Nem a levegőbe beszélek...De ez tényleg nézőpont és szokás kérdése.Én akkor sértődöm meg ha nem ad. :)

De vannak nagyon sarkos vélemények is amit itt is találsz. :)

11. zefex (válaszként erre: 1. - Specially)
2016. jún. 15. 22:46
Nálunk nem az.
10. 41b7982b83 (válaszként erre: 1. - Specially)
2016. jún. 15. 22:23

Hát miután tudni illik, a kutya, macska szereti magát nyelvvel megtisztogatni a végkimeneténél, ahol ugyebár nem tejszínes csokoládét nyom ki, hanem székletet. Azután nem túl higiénikus a gazdi száját megnyalni, már mint a kutyának mindegy, mi volt a gazdi szájába tegnap este, de a gazdinak gondolom nem mindegy mi volt a kutya szájánál azelőtt 5 perccel.

A fekáliát se nyalogatjuk, az alom tálcát se szájjal takarítjuk ki, hanem gumi kesztyűben és fertőtlenítő szerekkel.

Így egyáltalán nem jó, ha a kutya,macska, akármi a gazdi szájára ad szerelmes csókot.

Szerintem...

9. andi6020 (válaszként erre: 7. - Specially)
2016. jún. 15. 22:18
Ha zavar, akkor ne engedd neki.
8. Cucicsillag (válaszként erre: 6. - D1ee79386a)
2016. jún. 15. 22:08

Nahhh,tok igaz!

Multkoriban a farm c.musorban is pont ezen akadtam fent, aki elvitte a fodijat, pont ezt csinalta.

2016. jún. 15. 22:01
Ez meglep :) mondjuk lehet azért mert nálunk sosem volt divat,de párom megengedi a kutyusnak engem meg zavar és nem akarom,hogy a kiskutya megszokja.Vagy esélytelen erről leszoktatni? ☺
2016. jún. 15. 21:48

Részemről rendben van!Két kutyám van.

Sok embernél tisztábbak és amúgy amikor egy férfi (mert az vagyok) kezet fog velem például honnan tudjam hogy előtte esetleg hol járt a keze. :)

2016. jún. 15. 21:43

Nálunk is általános.

Testvéremnek van kis yorki kutyusa, és akárhányszor találkozunk mindig nyalogatja - puszilgatja a számat :)

Egyébként minden családtagot így puszilgatna, de van aki nem engedi.

2016. jún. 15. 21:42
A családomat se nyalom körbe, nem pont a kutyával fogom kezdeni.
3. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Specially)
2016. jún. 15. 21:40

Lehet vki szt.undi, de en a fagyit is egyutt ettem vele :)

Jelenleg nincs kutyunk sajnos, kerites hianyaban, de alig varom!

2016. jún. 15. 21:33
Nálunk teljesen általános.
2016. jún. 15. 21:30
Mennyire általános dolog,hogy a kutya nyalogatja a gazdája száját?
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook