Kutyapuszi (beszélgetés)
macskának szoktam adni puszit, de nem a szájára, hanem az arcára vgy a buksijára. Szoktunk együtt fagyizni, jégkrémet nyalni stb. egyikünknek sem lett emiatt semmilyen baja.
Gondolom, a kutyások is igy vannak kedvencükkel.
Az alomtálcát Te gumikesztyűben takarítod?
Érdekes én alomtakarításhoz való lapáttal...Hozzá sem kell érni ha nem akarsz...
De tudatlan voltam eddig...
Én nem kutyát meg macskát tartok,hanem Velük Élek és ez rohadt nagy különbség!
A sok orrtúró meg fartúró ember az rendben van...ez meg az én véleményem...Aztán állj belém ha úgy érzed! :)
Nem a levegőbe beszélek...De ez tényleg nézőpont és szokás kérdése.Én akkor sértődöm meg ha nem ad. :)
De vannak nagyon sarkos vélemények is amit itt is találsz. :)
Hát miután tudni illik, a kutya, macska szereti magát nyelvvel megtisztogatni a végkimeneténél, ahol ugyebár nem tejszínes csokoládét nyom ki, hanem székletet. Azután nem túl higiénikus a gazdi száját megnyalni, már mint a kutyának mindegy, mi volt a gazdi szájába tegnap este, de a gazdinak gondolom nem mindegy mi volt a kutya szájánál azelőtt 5 perccel.
A fekáliát se nyalogatjuk, az alom tálcát se szájjal takarítjuk ki, hanem gumi kesztyűben és fertőtlenítő szerekkel.
Így egyáltalán nem jó, ha a kutya,macska, akármi a gazdi szájára ad szerelmes csókot.
Szerintem...
Nahhh,tok igaz!
Multkoriban a farm c.musorban is pont ezen akadtam fent, aki elvitte a fodijat, pont ezt csinalta.
Részemről rendben van!Két kutyám van.
Sok embernél tisztábbak és amúgy amikor egy férfi (mert az vagyok) kezet fog velem például honnan tudjam hogy előtte esetleg hol járt a keze. :)
Nálunk is általános.
Testvéremnek van kis yorki kutyusa, és akárhányszor találkozunk mindig nyalogatja - puszilgatja a számat :)
Egyébként minden családtagot így puszilgatna, de van aki nem engedi.
Lehet vki szt.undi, de en a fagyit is egyutt ettem vele :)
Jelenleg nincs kutyunk sajnos, kerites hianyaban, de alig varom!