Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Különleges menü? fórum

Különleges menü? (beszélgetős fórum)


2012. júl. 31. 16:10
Én multkor megkostoltam a juhturoval töltött husit (volt benne vagy snidling vagy valami más zöld füszer)isteni volt!
13. cirmoscicajaj (válaszként erre: 5. - Annie1130)
2012. júl. 31. 16:08
Nekem mindegyik felkeltette! mikor mehetek enni???
12. Annie1130 (válaszként erre: 11. - 9678a02221)
2012. júl. 29. 23:19
Nagyon szívesen.
11. 9678a02221 (válaszként erre: 10. - Annie1130)
2012. júl. 29. 23:16
Koszonom!
10. Annie1130 (válaszként erre: 9. - 9678a02221)
2012. júl. 29. 23:04
4 személyre 2 csomag magozott (!) azsalt szilvát tegyél fel forrni kb. 1 dl vízzel és 2 dl vörösborral (mindegy, hogy száraz, vagy édes) és adj hozzá 1 kiskanál őrölt szegfűszeget és 1-2 szelet citromot,egy késhegynyi sót, valamint annyi cukrot, amennyitől szirupos lesz (kb.5-7 evőkanál)Forralni kell, amíg szépen összeáll. Le is lehet turmixolni a végén, vagy az elején össze lehet darabolni a szilvaszemeket. Mi úgy szeretjük, ha egészben maradnak.:)
9. 9678a02221 (válaszként erre: 5. - Annie1130)
2012. júl. 29. 22:03
A vorosboros aszaltszilva martasnak ha atkuldened a receptjet orulnek neki..Koszonom!
8. linzerkarika888 (válaszként erre: 4. - 9678a02221)
2012. júl. 29. 22:00

Hát persze, eszembe sem jutott hogy van glutenfree kenyér is :))

Nálunk ez volt ma az ebéd, és húsleves volt az első fogás, bár nem tudom, hogy a francia rokonság mennyire van odáig érte.

Desszertnek pedig valami joghurtosat képzelnék el mellé.

Bár ez ízlés kérdése.

7. c1e9612cd3 (válaszként erre: 1. - 9678a02221)
2012. júl. 29. 21:58

rizotto :) finom is, meg eheti a gluten free is :)))

Amúgy ha tudsz szerezni vmi jó vadhúst, akkor azt tűzdelve, jól megfűszerezve, burgonya pürével, vagy hasonlóval + egy jó fajta bor... tutira megenné! De a jó rizottót is! Mellé egy jó fácán / fürj/ galamb leves....

(én ugyan meg nem enném, de franciáknak flancos kaját.... nekem csaka rizotto jönne be)

6. 328aadd89f (válaszként erre: 1. - 9678a02221)
2012. júl. 29. 21:51
2012. júl. 29. 21:50
Gyöngytyúk leves, előételnek bacon-be tekert sült csirkemáj franciasalátával, kacsacomb-és mell vörösboros párolt lilakáposztával vagy vörösboros aszaltszilva mártással meg mondjuk krokettel, desszertnek pedig mákparfét javaslok.:) Ha bármelyik ezek közül felkeltette az érdeklődésedet, szívesen leírom privátban a receptet.:)
4. 9678a02221 (válaszként erre: 2. - Linzerkarika888)
2012. júl. 29. 21:49
Jol hangzik..Glutenfree kenyerbol is csinalhatom a tolteleket nem?Ehhez milyen leves illik?Desszertnek valami konnyu gyumolcsos edessegre gondoltam..
2012. júl. 29. 21:47
3-4 spárga baconba tekerve és így jénaiban sütve.
2012. júl. 29. 21:47

Szia Mummybear! :)

Csirkemájjal-gombával töltött csirke felsőcomb. Az fincsi, és talán az anyósnak is megfelel.

Apósnak a töltelékben megtalálható zsemle miatt talán nem ajánlatos. Glutén mentes kaja most per pillanat nem jut eszembe :S

2012. júl. 29. 21:43

Sziasztok

Anyosek jonnek latogatoba es az erkezesuk napjan mindig eloszoktam rukkolni valami kulonlegesen finom menuvel..Ebben az evben abszolut tanacstalan vagyok:(Raadasul franciak,tehat a minosegi kajakhoz vannak szokva..Tavaly pl csinaltam nekik csirkepaprikast anyosom hozza sem nyult:(A ferje meg csak glutenfree kajat ehet..Ha van valakinek barmi otlete szivesen fogadom!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook