Különc emberek fóruma (beszélgetés)
Ez így tulságosan általános kérdés és így a válaszom is túlságosan általános. Sok mindenen. Olyan témákon szeretek gondolkodni, amelyek biztosan más ember fejében is megfordulnak. De leginkább a pszichológia érdekel, hogy az emberek miért olyanok, amilyenek, mi vált ki bizonyos emberi reakciókat. Hogyan fejldőhetünk még jobban önsimeret terén, intellekutálisan.
Most éppen az foglalkoztat, hogy miért reagálnak az emberek ilyen ellenségesen, ahogy ebben a fórumban is látható volt, miért itélkezdnek elsőre? Miért itélnek el rosszul használt kifejezések alapján? Utána hiába magyarázkodtam, hogy nem utálom a nőket, ezt most már nem tudom magamról lemosni, azt hiszem.
Sok mindenről tudnék írni, de így ez túl általános.
Itt a fórumon nem vagyok különc mert:
- nem akarok fogyókúrázni (már fogytam egy hatalmast és többé nem akarok),
- két csodás felnőtt gyerekem van és nem is akarok mást csak pár év múlva unokákat
- férjem még mindig az első és 43 éves vagyok,
- imádom a kutyákat,a macskákat még jobban
- még csak karrierista sem vagyok,de szeretem a munkám
- szeretek sok nő között lenni, azért vagyok itt
- a hoxás pasik rosszindulatúak, irigyek nőgyűlölők (persze nem mindenki, de ez az általános tapasztalat)
- szeretek elmélkedni az élet értelméről,
- mégjoban szeretem élni az éltetem
Azt hiszem kapisgálom hogy miről beszélsz. :)
Mióta saját gondolataim vannak, nem mások tanítanak, hanem magam tanulok, azóta egyre gyakrabban merül fel bennem is a kérdés.
"Húha, tényleg nem jó helyre írtam. Látszik, hogy itt is szinte csak nők vannak."
Én meg erre reagáltam.
Én is behalok ... :DD
És akkor már nem is zavarja a nőiség?:DD
(Klassz a fotód!;))
"nem szeretek sok nő között lenni, mert pletykásak, rosszindulatúak, irigyek"
Idézet az 1hsz ből, elég nyilvánvaló és logikus lépés ezután egy női fórumon reggelni:)))))Behalok
Lehet, hogy konkrétabban jelezned kellett volna, hogy inkább férfiakkal beszélgetnél, és akkor nem ér meglepetés, hogy nők szólnak hozzá a fórumindítódhoz!:DD
Bár lehet, hogy az olaj lett volna csak a tűzre ... :DDD
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Vidám emberek beszélgetős fóruma
- Külföldön élő, átlagemberek fóruma
- Peches, szerencsétlen emberek fóruma