Különc emberek fóruma (beszélgetés)
Hold Viola igazat írt. Itt nagyon sok "filozofálgatós", érdekes, értelmes fórum van, nem (csak) hétköznapi témákról is.
Találhatsz társakat és barátokat, de picit más stílusban kell hozzá bemutatkoznod, mint ahogy itt kezdted.
:D
Van ebben valami.
Egyébként meg a végére eléggé sikerült már szót érteni egymással szerintem. Szóval szerintem azért rántott hús sem pont provokatív célzattal nyitotta ezt a fórumot csak nem biztos, hogy mindig használt jó kifejezéseket 1-2 dologra.
De nem vagyunk mi rosszak, csak akkor harapunk ha van rá okunk, ha pedig bebizonyosodik az ellenkezője akkor igenis kedvesek vagyunk és megértőek :-)
Nem keverünk senkivel, csak kicsit életszerütlen amit írsz. Mindenütt a negatívat láttad kívülről, de azért mégis beregisztráltál, mert ide szerettél volna tartozni.Ezek után? :)
Igaza van Agostinának, egy olyan kérdésre nem válaszoltál, vagy egy olyan fórumról nem írtad le a véleményedet, amit linkeltünk, akkor miről beszélgessünk?
Bocs, hogy nem reagáltam minden hozzászólásra, talán mert az összes hozzászólás ellenem irányult, vagy legalábbis nekem kellett volna válaszolnom, mivel nekem szegeződött, nem tehetek róla, ha nem tudtam mindenkiére válaszolni.
Felteszed még egyszer azt a kérdést, amivel beszélgetést lehetne elindítani?
Facán kikerülted más kérdését is, meg az enyémet is, ami nem kötekedés volt, hanem érdeklődés, ami a békés beszélgetés alapja lehetett volna.
Kész szerencse, hogy te nem kötözködni akarsz, csak kioktatni másokat, hogy ne kötözködjenek :D
Már be akartam zárni a hoxát, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak. :-)
Az a baj, hogy egy egyszerű vélemény miatt vitázunk már legalább két órája. Nem, nem utálom a nőket, vannak jó barátnőim, mindig is voltak, nem utálom és nem ítélem el a női nemet. Egyszerűen, mint jelenséget említettem ezt. De tényleg csak ismételgetem önmagam.
Tudjátok még, hogy mit nem értek? Hogy történik ez nálatok? Ha megláttok egy fórumcímet, elolvassátok az első hozzászólást, és úgy érzitek nem szimpatikus a fórumnyitó vagy nem érdekel titeket a téma, akkor minek írtok oda? Én miért nem megyek letámadni a gyerekes anyukák fórumába az anyukákat, hogy ők miért szülnek gyerekeket? Egyszerűen mert elolvasom a fórum címét és látom, hogy engem ez valószínűleg nem érdekel. Nem azt mondom, hogy ne gyertek ebbe a topikba, egyszerűen csak azért ne gyertek, hogy veszekedjetek, vagy ha jöttök, inkább próbáljátok elfogadni a másik fél véleményét is és ne elítélni, mert valamit máshogy gondol, esetleg egy nem helyes kifejeztést használt a fórumindításnál.
" és én itt a hoxán is ezt tapasztaltam."
Ne feledd, csak olvastad, mert ez az első regisztrációd ;)
"Nehogy azt mondjátok, hogy ti még nem tapasztaltátok a nők rosszindulatát egy közösségen belül. "
Ezt talan mar masodjara irod ki.
Ne haragudj de neked tenyleg valami bajod van a nokkel.:(
Mi már rég itt vagyunk, és megtanultunk ezzel együtt élni. Nem szabad a szívedre venni mások véleményét, viszont ha sokan leírnak valamit, azon érdemes elgondolkodni.
Alapból úgy állj hozzá, hogy ez egy jó közösség, és meg fogod találni a helyed! :)
De tapasztaltuk, szerintem többen is. És akkor most mit csináljunk, utáljuk és mélységesen ítéljük el a női nemet, aminek a tagjai vagyunk?
Azt gondolom, hogy kell, hogy legyen az emberben annyi tolerancia, hogy elviseli mások hibáit, már csak azon egyszerű oknál fogva, hogy mivel senki nem tökéletes, ő maga sem az.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Vidám emberek beszélgetős fóruma
- Külföldön élő, átlagemberek fóruma
- Peches, szerencsétlen emberek fóruma