Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Külföldi a párom! Tényleg, a Tied is? fórum

Külföldi a párom! Tényleg, a Tied is? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
309. kadelka (válaszként erre: 308. - Veronika27)
2011. okt. 25. 00:03
Az elet nagyon jo. Az emberek teljesen masok mint otthon. Itt ha elmesz a boltba mindenki orommel fogad. Pl. a multkor bementem a Louis Vuitton boltba. (nem mintha vasarolni akartam volna) De kivancsi voltam a fogadtatasra. Az elado kedves volt. Megdicserte a nadragomat. Nem ugy mint otthon hogy meg sem forudlt a fejemben, hogy bemenjek. Mert keneztek onnan... A mentalitas teljesen mas. Barmint kint hagyhatsz az utcan nem lopnak el semmit. Szep nagyon a varos. De itt is vannak olyan helyek mint pl a 8..ker :D Az emberek nagyon segitokeszek. Az ido nagyon jo. Sut a nap meg oktober kozepen is. :D Nyugodtan kerdezzel, szivesen meselek rola. Rossz tapasztalatom csak az itt elo magyarokkal volt. Annyira rosszindulatuak. Ha neked mar tobb penzed van akkor egybol meg a pletya, hogy vajon mibol. Azon vannak, hogy neked nehogy jo legyen. Persze tisztelet a kivetelnek.
308. Veronika27 (válaszként erre: 304. - Kadelka)
2011. okt. 24. 23:12

Mesélnél nekem egy kicsit L.A-ről?:) Mindigis szerettem volna megnézni, de csak a The hills-ben csodálgatom.

Milyen ott az élet?

307. cff1bda72b (válaszként erre: 306. - Kadelka)
2011. okt. 24. 23:06
Svédországban egyszer voltam, de szerintem ott is tudnék élni.:) Én a finneknél a mentalitást szerettem nagyon. Ahogy eljöttem Magyarországról, ki Tamperébe, teljesen úgy éreztem, mintha egy másik világban lennék. Senki nem trappolt át rajtam a buszon, senki nem lökött le a villamosról, senki nem szólt be, köpködött, üvöltözött utánam. Annyira békés ott minden és annyira jó volt ott lenni az itthoni elmebeteg habitusú emberek után. Már bocsánat, nem degradálásképp mondom, de tényleg szemmel látható a különbség az emberek viselkedésében. És én főleg ezért szerettem bele, az emberek miatt. Arról nem is beszélve, hogy hányszor volt olyan esetem, hogy megkérdezték honnan jöttem, mondtam, hogy Magyarországról, és már ugrottak is a nyakamba egy ölelésre. Édesek.:) A hideget meg bírom :D Szép az ország, feledteti az emberrel a hideget.
306. kadelka (válaszként erre: 305. - Cff1bda72b)
2011. okt. 24. 23:02
En Svedorszaggal vagyok igy. Vege lett a kapcsolatnak es hazajottem. :( Annyira szerettem ott lenni. Stockholm a kedvenc varosom, es nem azert, mert a volt baratom ott el. Tervezem en is, hogy majd egyszer evek mulva visszamegyek. Csak eleg messze sodort az elet mind Magyarorszagtol, mind Stockholmtol. Amugy bnom is volt kint finnben. Szerette o is, csak azt mondta, hogy az ido mindig hideg. :D
2011. okt. 24. 22:57
Én két évig éltem Finnországban, azóta is vissza vágyom. Itthon ismerkedtem meg egy sráccal, aki nyári gyakorlaton volt Magyarországon. Kavartunk pár hétig és megkérdezte, hogy nem megyek-e haza vele. Én meg mentem.:) Két évet éltem kinn Tamperében a fiúval. Pincérként dolgoztam, nagyon sok barátom lett és valamennyire finnül is megtanultam. Aztán sajnos vége lett a nagy románcnak és hazajöttem. Életem egyik legszebb időszaka volt, a mai napig nagyon vágyom vissza Finnországba. Ha tehetem, biztos kimegyek egy hosszabb időre megint.
304. kadelka
2011. okt. 24. 22:54
Sziasztok! Nagyon reg voltam mar itt, tobb mint egy eve. Azota sok minden megvaltozott velem. :) Ahogy olvasom mindenkinek jol alakulnak a dolgai. En egy evvel ezelott koltoztem ki Los Angelesbe. Nagyon jol erzem magam. Vannak barataim. Kaptam egy kiskutyust. De dolgozni meg nem dolgozom. ;S De majd eljon az en idom is hamarosan. :)
303. Veronika27 (válaszként erre: 302. - Ilzsu122)
2011. júl. 15. 10:58
Remelem osszejon ;)
302. ilzsu122 (válaszként erre: 300. - Veronika27)
2011. júl. 15. 10:52
Köszi ez jó ötlet lehet! Én a nagy vastag szótáramért szoktam ugrándozni az ágyon, és úgy mutogatom neki a dolgokat! :)
301. ilzsu122 (válaszként erre: 299. - Arrival)
2011. júl. 15. 10:51
Igen ezt én is gondoltam, hogy csak jót tesz az angolomnak és, hogy gyorsabban is fogom megtanulni. Viszont néha lehet, hogy csak én részemről, de kínosnak érzem, hogy csak nézzük egymást, és csak nézzük és semmi. Tudjátok félek, hogy esetleg, megelégeli ezt és inkább keres magának egy skót lányt... :)
300. Veronika27 (válaszként erre: 298. - Ilzsu122)
2011. júl. 15. 09:27
Van valami szotargepecske, amit magadnal hordhatsz. Keress ra, hatha segitene.
299. arrival (válaszként erre: 298. - Ilzsu122)
2011. júl. 15. 01:26
Ez csak jót tesz az angolodnak! És 22 évesen még könnyen tanulsz, szóval pár hónap és megoldódik a gond :)
2011. júl. 15. 01:21

Sziasztok!

Én a segítségeteket vagy inkább tanácsaitokat kérném! 22 éves lány vagyok, kint dolgozom Skóciában 5 hónapja, az angolom elég gyenge. Munkás szállón lakom a többi hotelben dolgozó sráccal és lánnyal. 2 hónapja ismertem meg Davidet, néha együtt ittunk a bulikon, de 2 hete össze is jöttünk. Találkozgatunk, beszélgetünk, filmet nézünk... Azt mondta, h nem zavarja, h nem beszélek, majd segít és lassan megtanulom. Nah azért írtam ilyen részletesen le, hogy tudjátok a storyt! Én nagyon jól érzem magam, de alapból egy olyan típusú ember vagyok aki imád beszélni, minél többet megtudni a párjáról! Szerintetek, hogyan tehetném hangulatosabbá az együtt töltött időt vagy, hogyan kommunikáljak vele? Kérlek adjatok valami ötletet!

Bocs ha nem ebbe a topikba kellett volna írnom, de itt mindenki párja külföldi és hátha valaki ugyan így kezdte!!! :)

Előre is köszi a válaszokat!

Ilzsu

2011. jún. 30. 11:49

Sziasztok!

Az en parom nemet es mi svedorszagban lakunk.Van meg valaki svedorszagbol...talan Värmlandbol.

Kellemes szep napot mindenkinek!!

Claudia

296. Veronika27 (válaszként erre: 295. - Tiramisú86)
2011. febr. 22. 11:34

Szia!

Talán jelentkezz a Küldöldön élők klubjába, lehet találsz ott valakit!

2011. febr. 22. 09:48

Sziasztok lányok!Ahogy olvasgattam a bejegyzéseitek az jutott eszembe, hogy a legkelendőbb magyar termék az Unión belül a "magyar lány" :-) Nos, ez az én esetemben sincs másként...én Olaszországba keveredtem. Egy fél éves sülve-főve együttlétet követően egy 1,5 éves ide-oda távkapcsolat követett (az egyetemi tanulmányaim miatt), majd a diplomaosztó másnapján kiköltöztem. Ennek már egy éve...

A párommal teljesen elégedett vagyok, de az itteni élet nem mindig habos torta(család és barátok nélkül, munka, stb)...Van még így valaki?Illetve itt Genova közelében vagytok?

Szép napot mindenkinek!

294. Gigi13 (válaszként erre: 293. - Ricuti)
2011. jan. 13. 12:38

Köszönöm szépen!

:-)

293. ricuti (válaszként erre: 285. - Gigi13)
2011. jan. 13. 12:18
ennek szivbol orulok! ;)
292. Gigi13 (válaszként erre: 289. - Alma23)
2011. jan. 13. 08:46

Szia Alma!

Az én párom is francia. És olyan fantasztikus pasi, hogy még ezt is megbocsátom neki..:-)

(csak viccelek, de egyszer ezt valakitől hallottam, és ... hát igen)

Mi februárban leszünk 1,5 éve együtt, én Pesten, Ő kint él Bretagne-ban. Minden egyes nap tartjuk a kapcsolatot, ha máshogyan nem, egy kedves sms-sel. Skype-pal, telefonon (hajajjj), és persze.. 1-1,5 havonta látjuk egymást. A szerelmünk töretlen, sőt részemről, egyre erősebb.

Ha minden a tervek szerint alakul, áprilisban költözöm ki hozzá..

Mi az első... (nem mondom, hogy perctől, de) naptól fogva éreztük, hogy itt valami van, hpgy nagyon passzolunk egymáshoz. Igazából 2 estét töltöttünk együtt Pesten (mert itt volt), s azután mát ment haza Franciaországba. Gondoltam, hát..ennyi. De nem, egyértelműen kifejezte, hogy látni akar, minél előbb újra, mert a szívét nálam hagyta.. És én ennek nagyon örültem, bár soha életemben nem vágytam külföldi párra..

Hát, nálunk így kezdődött..

és remélem, ő lesz a gyermekeim apja..

2011. jan. 12. 23:14

Nekem spanyol van :D És nem cserélném el franciára (most ne kövezzetek meg, de imádom a barátom):)

Most mi is távkapcsolatban élünk, most volt itt karácsonykor, vasárnap ment vissza, nagyon rossz nélküle, de kibírjuk...

Gigi: Nagyon örülök Nektek, és minden jót kivánok!!! :)

2011. jan. 12. 22:28

Szió Alma:)

Mindenkinek francia pasija van?:D Lehet, hogy tényleg jó szeretők :DD

Én már nem élek távkapcsiban, de voltam benne 10 hónapig. Hát nagyon szar érzés. Volt, hogy csak havi egyszer taliztunk, pedig szomszéd országban éltünk. Ilyen "röpködős" távszerelmet biztos nem vállaltam volna be...

289. Alma23
2011. jan. 12. 22:24

Remélem ,csatlakozhatom :)

Nekem francia a barátom, jelenleg különélünk .

de gőzerővel tanulom a franciát :)

Ti hogyan oldjátok meg, amennyiben távkapcsolatban éltek ?

288. Veronika27 (válaszként erre: 287. - Gigi13)
2011. jan. 12. 15:18

Értem. Én se válogattam, de sajnos munkalehetőség alig volt, remélhetőleg ott jobb lesz a helyzet!

Én megvagyok, hétvégén megyünk haza, 2 hónapja nem voltunk otthon :( Főnököm nagyon rendes, elengedett szó nélkül. Egyelőre még mindig irodán vagyok, de a héten meglett az engedély, így összeülünk majd és mindent átbeszélünk. Remélem, nemsoká már élesben kozmetikuskodhatok.

287. Gigi13 (válaszként erre: 286. - Veronika27)
2011. jan. 12. 15:09

egyenlőre franciát fogok tanulni hónapokig, míg munkaképes nem leszek.

Azután... akármit. nem fogok nagyon válogatni..:-)

Hááát igen.. De nagyon barátkozós típus vagyok, remélem, nem sokáig leszek barátnő(k) nélkül..

én legalábbis nagy örömmel állok minden nehézség elébe!

És veled mi újság? Megy a munka szépen?

286. Veronika27 (válaszként erre: 285. - Gigi13)
2011. jan. 12. 15:03

Szia Gigi!

Hűha, ez aztán a nagy hír:)

Viszont nem irígyellek, nagyon nehéz lesz neked család, barátok nélkül!

Mit fogsz dolgozni, van-e munka előreláthatólag?

285. Gigi13
2011. jan. 11. 14:17

Sziasztok az ÚJ ESZTENDŐBEN!!!

Drága Hoxa-barátaim!

Képzeljétek! Áprilisban költözöm! Döntöttünk a párommal (bár a mondás, miszerint mindig a nő dönt, itt is helytálló), és én költözöm Bretagne-ba! Rennes-ben fogok élni!

Tudom, most még jön egy kis fekete-leves, de azután: Végre együtt leszünk!

Boldog Új Évet Mindnyájatoknak innen Budapestről, Üdvözöllek Benneteket, és...

gondoltam megosztom veletek a jóhírt!

284. Gigi13 (válaszként erre: 283. - Ricuti)
2010. dec. 26. 20:04

Sziasztok!!!

Én is Mindnyájatoknak Nagyon Kellemes,Békés, Szerelmetes Ünnepeket kívánok!!!

.

...

.....

.......

..

283. ricuti
2010. dec. 26. 19:17
Kellemes unnepeket kivànok Nektek! ;)
282. Veronika27 (válaszként erre: 278. - Gigi13)
2010. dec. 15. 12:17

Szió:)

Dec. elején aláírtam a szerződést :)) Kezdek helyrejönni... Heti kétszer járok be, 5 órában alkalmanként. Még nem kozmetikusként dolgozok, egyelőre irodai munkán vagyok, de nagyon jó:) A főnök is normális és a körmös csaj is jó fej.

Most azt mondom, hogy lelkileg jobban vagyok, remélem ez a későbbiekben csak mégjobb lesz.

Nálatok mi újság? Együtt tudjátok tölteni a karácsonyt? Mi van a költözéssel? Munka téren van valami?

281. Gigi13
2010. dec. 14. 13:42
Lááányok!!! Hahó!! Kivel- mi a helyzet??? Hm?? Mi újság arra-/ sok-felé??? :-) Puszli
280. Gigi13 (válaszként erre: 277. - Ricuti)
2010. nov. 14. 20:28

dejó!

Éééés, most mit csinálsz??? Miért kell sokat várni a papírokra? Ti házasok vagytok már, nemde??

Hol találkoztál az újdonsült barátnővel???

Hallatszik a leveledből, hogy jól érzed magad!!! :-)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook