Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Nagyon szívesen.
Örülök, hogy sikerült kerekíteni!:)
Tudjátok,hogy mindjárt jubilálunk?
Lassan 1 éve indult a fórum:))
Kedves Marika nagyi!
Egyébként én is örülök minden jelnek, de ha belegondolok, hogy ma legalább 60 nem csomag jelet kaptam azoktól, akik amúgy csomagot szoktak küldeni, kicsit elszomorodok, mert akkor annyival most kevesebb van, és keresztbe lettek húzva a számításaim. De nem baj, izgalmas ünnepi hangulatom van, semmi se tudja elrontani:)))
Szóval, mindenkinek köszönöm szépen az összes jelet! Csúcs csapat vagyunk!:)
Ez a meglepetések napja!
Örültem, hogy az unokám mellett sikerült délelőtt végig küldeni egy sor jelet.Délután már új jelek,a fenyőfa eltűnt. Sebaj, gondoltam gyorsan végig küldtem egy csomó jelet,az újakból. Ezt követően olvastam a fórumon, hogy nem mindenki örül az újnak. Elnézést, ha tudom követni, máskor nem küldöm!
Csodálkoztam én is, hogy az almáimból 200 fenyőfa lett, de örültem. Margó49 küldte, köszönöm!
Rita72 5db jelét,valamint mafalda és marcsi.tiko
dupláját és az egyenkéntieket is!
Sziasztok!
Én is maradnék a rózsaszín bögréknél. Eddig is voltak néhányan, akik nem azt küldtek. Köszönök minden jelet, de legjobban a rózsaszín bögrének örülnék! :) Mosolyogjatok, jön a Mikulás... :)
Továbbra sem kérek semmilyen új jelet,maradok az opiknál!!!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Szerintem az én csomaggyűjteményem van annyira ünnepi és aktuális, hogy nem kell más téli jelet kapnom, de ahogy gondoljátok.
Mindegyiknek örülök, lényeg, hogy gondoljatok rám:)
Szép napot és kellemes jelgyűjtés kívánok Nekünk!:)
Sziasztok!
Ha lehet a régi jeleket kérném.
Köszönöm!:))
Én sem kérek új jeleket. Maradok a cicáknál.
Köszönöm :)
ugy látom nem csak én kapkodom a fejemet a karifáim almává váltak és eltüntek a fáim. kérem azokat vissza monerátorok nem almákat :-)
remélem most már kicsit nyugi lesz és nem cserélgettek jeleket moderátorok mert igy lehetetlen követni. de jokat nevetek hogy mindenki csak kapkodja a fejét velem együtt. Nevesetek velem és szép délutánt. :-D
sziasztok hova tüntek a karácsony fák? már majdnem megvolt 100db :-( és most mind eltünt :-((
nagyon jók az uj jelek ameddig vannak csak az ujakat kérném vegyesen Köszönöm.
Szép napot mindenkinek.
Szia,ez van és is kerestem a fát,de sehol nem találtam,most eszt kérem egyenlőre.
Es köszönöm szépen ha küldesz nekem,igyekszem viszonozni,mindjárt megyek munkába délutános vagyok egész hónapban.
Szia! Meglepődtem rendesen először, hogy kaptam egy csomó fát :), miközben nincs is sehol.
Akkor megy majd neked vegyesen a hóemberke és a Mikulás!
Szia!
Reggel korán meg voltak fa jelek,de addigra mire te ide értél meg én most jöttem vissza addigra eltűntek,nem is értem miért kell ennyire váltogatni.
szép napot,most maradok a mikulásnál és a hóembernél egyenlőre meg nem lesz karácsonyfa.
Sziasztok!
Reggel meg karácsonyfa jelet kértem,de most hogy feljöttem eltűnt a jel,már helyette mások vannak.
Így egy hóemberke és egy mikulást kérnék váltakozva ha lehetséges!
Köszönöm szépen:-))
Meghülyítenek engem:))))
Mivel a fák visszaváltoztak almává,azt hittem van ilyen jel is,nem néztem meg:(((
Tehát akkor (talán) ez az utolsó módosításom:
jöhetnek mégis a piros orrú rénszarvasok:)))az almák helyett.Köszönöm:))))
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..