Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Nem kell vele foglalkozni!Én is kapok ilyen levelet és első blikkre bosszant is,mert kb. 50 embernek küldök mindig jelet egyszerre,nem mindig tudom én sem,hogy hibáztam-e közben.
Emiatt ne hagyj itt bennünket!Én szívesen küldöm hozzád az ebeket :)
Amúgy én ide írtam ki kétszer,hogy csak opit kérek,mégis jött minden más.Már nem érdekel,hisz rájöttem,ennyi ember kedvencét megjegyezni tényleg nehéz.
Aki meg privit ír....arról nekem is van véleményem.Első az,hogy azonnal kiveszem a kedvencből és többet tőlem nem kap,ha számon mer kérni.
cicaaa65 küldte a 4500. ölelős szívecskémet! :) Nagyon szépen köszönöm neki, és minden jelküldőnek, aki hozzájárult ehez a számhoz! :)
Békés, Boldog, Advent Vasárnapot Kívánok Minden Kedves Jelküldőnek!
sziasztok,utoljára írok ide,írtam már elégszer,ennek kapcsán....
én úgy gondoltam,a jelküldés egy kedves,szívélyes gesztus mindenki részéről,de sajnálattal tapasztaltam meg a saját börömön,hogy egyes emberek/tök mindegy kik,lényegtelen..../,ezt inkább vmiféle dedós játékként élik meg,ez még hagyján,inkább némelykor a bántás eszközének használják.ÉN ezért ha nem baj,kiszállok ebből a jelküldősdiből,igazán sajnálom,de úgy gondolom,ha már az ötödik-tizedik/sokadik ember VERGŐDIK,szó szerint azért mert mondjuk esetleg nem szivecskét kapott hanem hóembert,akkor az már gáz,és nincs értelme folytatni.Én,megmondom őszintén,ha nem olyan jelet kaptam eddig mint amit kértem,sose írtam levelet senkinek érte,úgy vettem,kedves az illető hogy egyáltalán eszébe jutottam és hogy egyáltalán küldött,sőt,eszembe se jutott ilyesmi.Ha esetleg lefelé mutató kezet kaptam volna akkor megkérdezem,hogy miért?????de egyébként hogy minek ezen veszekedni meg vergődni,azt sose fogom megérteni,de nem is akarom....
Mindegy már,akik küldtek,azoknak köszönöm,bármit is küldtek,további jó jelküldést Mindenkinek.....
Szép adventi vasárnapot kívánok Nektek!Puszi a jelekért!
Köszönöm a kedves vigasztaló soraitokat!Igazán nagyon jól esik ,hogy velem vagytok.Nagyon halvány a remény de még bizakodunk.A legszebb karácsonyi ajándékom lenne ha újra látna!
Sziasztok!
Köszönöm a jeleket!
Mindenkinek,Békés,Áldott adventi vasárnapot kívánok!
Szeretettel: Gabi
Nagyon szívesen!
Szeretnék sokat küldeni egyszerre,de örülök,hogy én kerekítettem!
*Vargabi*-tól kaptam a 3-ezredik csomagot!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Mindenkinek köszönöm szépen a jeleket.
Ünnepi jeleket szeretnék kapni köszi ha azt küldötök!!! :)
Boldog Advent második vasárnapot kívánok!!!
Húsz csomagom hiányzik a háromezerhez.
Ha megtennétek, hogy figyelitek, ki lesz a befutó, mert az valamikor elég korán reggel lesz. Én meg vasárnap sokáig szeretek aludni:)
:)))
Jó éjszakát!:)
Margó!!!!!soha jobbkor nem duplázhattál volna!Te vagy a befutó és így meg van a 200.rénszarvasom:)))
DE:nem jöhetett volna létre,ha előtte yazo0210,Moondaemon és honeymoon,...betartva a jelek sorrendjét(hogy milyen fegyelmezettek!!!)nem küldött volna jelet.Köszönet nekik is!
Ezen kívül Marika nagyinak,aki a 700. lóherém küldője,és ronkának aki duplázott ma.
Természetesen Minden küldőnek puszi!
Most már nyugodtan megyek aludni,..tegyétek azt ti is!Jó éjszakát kívánok!
Már csak 3 rénszarvas hiányzik a 200-ból!!!!
Hajrá!!!Ki segít nekem?
Ma Moondaemon kerekített, köszönöm!:))
Dupláztak: ronka 2x, Marika nagyi, tixtina, margó49, Holdfény1, osike, marcsi.tiko, köszönöm!:))
Köszönöm szépen az egyesével kapott jeleket!:))
Jó éjt, szép álmokat!:))
sziasztok szép estét ma jó napot zárok megint 10 dupla és 2 tripla ment ki :-)
és ma én is kaptam 1 duplát ronka -tól köszönöm.
és mindenkinek köszönöm a sok sok szép uj jelet aki ezeket küldte.
Fekete macskát és szivet továbra sem kérek. Köszönöm.
Marcsi
Sajnálom, hogy harmadszorra sem sikerült a műtét! Mielőbbi javulást a Papának!
Sok erőt, kitartást, békés adventi készülődést kívánok én is Neked!
Szeretettel, puszi: Ilonka:)
Sajnálom Ronka!:((
Kívánok Neked erőt,kitartást,Papádnak mielőbbi jobbulást!!
Békés adventi készülődést,szép estét!
Szeretetel:Gabi
Sajnálom Ronka!
Sok erőt, kitartást kívánok Neked, Nektek!
Sajnálom:(
Neked is szép adventi várakozást kívánok!
És nagyon sok erőt, kitartást.
Jó éjszakát!
Szép estét kívánok Mindenkinek.
Köszönöm a sok jelet amit távollétem alatt küldtetek.Sajnos szomorú dolgok történtek nálunk ,Papát harmadszor is megműtötték a szemével,de sajnos még most sem lát.Kiengedték a kórházból,itthon van ,de az összes feladat rám vár.
Azért igyekszem jönni.
Kívánok Nektek szép adventi várakozást!
Most pedig jó éjt,szép álmokat!!!!
timo767676 kerekített 11.900-ra. Köszönöm :)
Mindenkinek köszönöm szépen a jeleket, kellemes hétvégét kívánok! :)
7300.-kerek szívecském urbanne57 küldte.Köszönöm!
Margó49 duplát küldött,ezt is köszönöm!
Minden jelküldőnek köszönet!
Azért már látszik halványan, hogy a legnagyobb Mikulásos búúúm lezajlott, kezd kicsit helyreállni a "rend":)
Ma már több csomagot kaptam, bár még mindig túl sok a kóbor jelecske, de nem baj, örülök azoknak is, lényeg, hogy sokat kapjak, hogy sokat adhassak.
Puszi érte!
Lányok és Fiúk!
Most nézem,hogy lodine a 11377.hsz-ban ÜNNEPI-TÉLI jeleket kért vegyesen.Mi meg azóta is küldjük neki a szíveket:(((
Mostantól próbáljuk azt küldeni amit kért?...engem is beleértve:)))
Csak nem kertészkedni akartál???
Bár nálunk is megmaradt volna az az ici-pici!!!
Mindenkinek legyen olyan szép a napja,amilyennek szeretné:havas vagy havatlan:)))
sziasztok jó reggelt szép napot mindenkinek. köszönöm az este ota kapott 50 jelet. :-D
ma megint kicsit selejteztem mert volt már olyan kedvencem aki 1 hete fel sem jön a hoxára és van olyan aki uj és mindig küld igy ök mától kedvencek :-)
kellemes hétvégét annak aki nem dolgozik. :-)
kitartást aki igen. Sajnos nálunk esett a hó és meg is maradt ezzel jól keresztbe huzva a számításaimat.. :-(
puszi mindenkinek. Marcsi
Jó reggelt!
Szép napot kívánok Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..