Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Azonnal gyertek vissza, Csajok!
Mert hisztizni fogok, pedig én nem igazán szoktam!!!! De azonnal!!!
Mert mi itt egy csapat vagyunk, és nem vagyok hajlandó óráról órára törölni a kedvenceim listájáról senkit!!!
:(
Julica, én ezt nem értem!
De ha már valóban esetleg miattad törölte magát, akkor annak mi értelme, hogy te is elmész???
Ő mindig visszajön. Ne csináld!
Biztos rossz passzban vagytok, érzékenyek, hisz ünnepek közelednek, teljesen érthető, ne csináljátok ezt! Legalább te maradj, ha már Gabit elnyelte a virtuális köd, ami remélem, hamar felszáll, és visszajön. Én nagyon várom őt (is) vissza!
Miért ment volna miattad?Ne butáskodj már kérlek :( Maradj szépen itt,szeretünk! Gabi már csinált ilyet,mindig visszajön szerencsére,most is biztos így lesz :)
Senki ne töröltesse magát,olyan jó kis társaság vagyunk!!
Mi van "Vargabi" vel?Biztos én vagyok a hibás!Én is kilépek most már!!!!!!
Köszönök mindent amit tőletek kaptam!!!!!!!!!!!!
Köszönöm az eddig küldött jeleket!
900.- angyalkámat BENI MAMA kerekítette.
Duplázott: Picurka és northwill 2x. Ma még küldök egy kört. További szép napot kívánok!
Sziasztok szép estét mindenkinek. köszönöm a mai jeleket.
timo767676 Kaptam az 500 angyalkát köszönöm.
Ha kérhetem akkor szeretnék kasrácsonyfát , rénszarvas és sütit felváltva kérni. köszönöm.
Puszi Marcsi
Köszönöm mindenkinek a jeleket:)
Tegnap 6 jelet D1zsúlika, 3 jelet Marika nagyi küldött,köszönöm:)
További szép napot kívánok!:)
Nagyon sajnálom,hogy kiléptél,remélem vissza jössz!!!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog új évet kívánok Neked!
Emlékeztek,volt az a szavazósdi játék,hogy egy tagra és kutyusára kellett szavazni.Elég sokan naponta szinte rátelepedtek a gépre,hogy segítsenek.Nyert is vmit a lány.Azóta viszont néma csend,erre sem néz.Azért több ezer szavazat leadása és figyelme után szerintem ez nem korrekt.Legalábbis én nagyon nem érzem annak :S Több ilyenbe bele sem megyek.
Ritám,most remélem te is látod,,hogy igazam volt :((( Amúgy meg te meg gyere már vissza,nagyon hiányzol!!!!
Most látom,hogy Gabi tényleg kilépett:(((
Nagyon sajnálom!
Gabi,...remélem visszajössssszzz!!!!
Addig is:Legyen nagyon szép a Karácsonyod!
:((((((
Sajnálom:( Remélem még visszajössz:(
Ha olvasnád:( Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Neked!
Sziasztok! A gépem rossz!Pár napig nem tudok küldeni jeleket!Megint szervizbe megy szegény!
Puszi nektek!!!!!!!
Köszönöm mindenen jelküldőmnek a kapott jeleket!
500 angyalkát Marika nagyi küldte köszönöm :)
Gabi Kellemes ünnepeket neked is! És remélem köztünk maradsz!
Szép napot mindenkinek!
Én is figyeltem ám!Épp írni akartam,amikor láttam hogy már Dorina megelőzött.Szóval ránk számíthatsz:)))
Köszönöm a sok jelet,de a sokadikakat már nem tudom viszonozni,mert csak fél 3-kor értem haza:(((
1500 lett a lóherém,ina87 küldte,és 1000.rénszarvasomat csiga4dadának köszönhetem:))
Legyen nyugodt éjszakátok,álmodjatok szépeket!
Köszönöm szépen a sok jelet Mindenkinek!
Duplázott: Picurka 82.Köszönöm!:)
Gabi ugye nem gondoltad komolyan,hogy elköszönsz?:(
Jó éjszakát aludjatok jól!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..