Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Nem tudom megkeresni,mert nem tudok más elérhetőséget hozzá sajnos :(
Amúgy most kezdem a jelek viszonzását,én csak ilyen tájt tudok feljönni,de még így is kimegy ma 3 kör jel simán :)
szép délutánt mindenkinek.
köszönöm a jeleket. nem kérek angyalkát. csak azt a 3 at amit ki is irtam az adatlapomra.
Karácsonyfát, Szarvast , mézeskalácsemberkét felváltva. köszönöm aki ezt küldi. :-D
Sziasztok szép napot és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.:-))
köszönöm a sok jelet. Főleg annak aki karácsonyfát és szaloncukrot küld nekem.:-))
Sziasztok szép napot mindenkinek.
köszönöm a sok jelet. Föleg annak aki azt küld amit kérek :-D
Sziasztok!
Köszönöm szépen a jeleket,igyekeztem mindenkinek viszonozni,remélem nem hagytam ki senkit sem,ha mégis elnézést kerek érte.
Köszönöm a biztatást,de úgy érzem,hogy mikor elpanaszoltam a dolgaim(mert úgy gondoltam, hogy barátokra tettem szert),Mégis mindenki kilép!Ezt én nem akartam!!!Néha azért benézek hozzátok,de ne küldjetek jelet,mert nincs errőm válaszolni.
Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok!!!!!!!
Köszönöm a jeleket.
Fanoli duplázott,..köszönöm!
Más nem történt:)))
Jó éjszakát!
Köszönöm szépen a jeleket Mindenkinek!
Duplázott:Ronka, Cinti, Marika nagyi 2x.Köszönöm!
Gabit nagyon sajnálom mert újra kiléptél.
Reméljük ez nem tart sokáig és Karácsonyra ismét köztünk leszel:)
Julica ne lépj ki,maradj velünk:(
Jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Látod Kriszti!
Erre nem is gondoltam!
Lehet, hogy ez bántja? Nem tudom, azt tudom, hogy besokallt. És azt is tudom, hogy hiányzik!:(
330 karácsonyfámat dr.no küldte köszönöm.
160 mézeskalácsemberkémet meg Ronka küldte., Köszönöm.
Sziasztok Hacu és Vargabi mért léptek ki ? :-(
Holdfény1 duplázott köszönöm
D1zsúlika triplázott köszönöm.
és mindenkinek az egyesével küldött jeleket köszönöm.
köszönöm külön aki a kért jeleket küldi :-D
Én is szavaztam rengeteget, legalább 10x naponta. Eleinte be is írtam a fórumára, hogy mikor szavaztam, de utána meguntam, úgy voltam vele, hogy lényeg, hogy szavazok, nem írom ki.
Mi jelecskézünk azóta is, soha nem szokott sokat itt lenni, bár azért néha szólt ezen a fórumon is. Ez elmaradt.
Lehet, hogy miattad - vagy aki "beszólt", hogy ez nem az a fórum, ami csak róla szól, azért is nyitotta Rita - ki más - akkora szíve van annak a csajnak, hogy egy egész világ belefér - megnyitotta neki a fórumot.
De én megfigyeltem, hogy nagyon sokan csendes jelküldők. Azóta Szabina is.
Ez van.
Azonnal gyertek vissza, Csajok!
Mert hisztizni fogok, pedig én nem igazán szoktam!!!! De azonnal!!!
Mert mi itt egy csapat vagyunk, és nem vagyok hajlandó óráról órára törölni a kedvenceim listájáról senkit!!!
:(
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..