Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Attól tartok, arra nem igen lesz szükségem. :(
Köszönöm szépen mindenkinek a jeleket.
Mivel elmúlt az ünnep, szeretném az unalmas, felfelé mutató ujjacskát kapni!
10x nem is tudsz, hacsak be nem állítod az ébresztődet 2 óránként. :)
Hétköznap jó, ha 2 kört tudok küldeni, de igyekszek egyszerre többet ilyenkor. Van, hogy 1-2 nap géphez sem jutok, de nekem jó tapasztalataim vannak, mert ilyenkor is szorgalmasan küldik, amit szeretnék most is megköszönni. :) Jó érzés, hogy gondoltok rám ilyenkor is! ♥ ♥ ♥
És köszönöm még a mai jeleket! ♥
Picurka82 4x duplázott, duplázott még Lincuci, 3 jelet küldött egyszerre Marlenka70, éééés P.Petra különösen ügyes volt, mert 6 jelet is küldött egyszerre.
Jó éjszakát, szép álmokat! :)
:)))
Az sz@r ügy azért annyira elbaltázni, de hát, aki nem csinálja, nem hibázhat.
Amúgy meg nyugtatót, vagy dilibogyót, vagy fogyibogyót, ki minek nézi, nevezi, nem is neveletlenség küldeni, jól jöhet az bármikor:)
Én is már csak max. 2 jelet küldök, mert már nem gyűjtöm a jeleket, de ugyan úgy jönnek, hát akkor mennek is.
Jó játék, jó újra lelkes gyereknek lenni:)
Én nem rég félrenyomtam és nyugtatót küldtem valami helyett:)))) Azt hiszem szülinapi torta helyett.
Én most épp undok vagyok, mert nincs kedvem naponta 10x küldeni jelet...
Én is, én is, én is!:)))
Cső, Barinőm!:)
Sziasztok!
Köszönöm a ma kapott jelecskéket :-)
1 kör kiment,de nem bizti, hogy még egyre lesz energiám, de hátha...
A 9700-ik kérdőjelemet viva70-től kaptam, köszönöm szépen:-)
Köszönöm a jeleket. Picurka82 küldte a 400.-ik fagyimat.
090716 ezúton is elnézést,nem megy nekem a bari küldés folyton megugrik a monitorom és morcos jel lesz a vége :((
Pfff!
Hát nagyon nem!
Naponta minimum 5-6 jelet KI KELL KÜLDENI, különben megy a privát zaklató levél az elmaradás miatt....
:D
Óóóó, hát én nem tudtam, hogy köröket csinálunk a jelekből:)
Én csak akkor küldök, ha valalki olyat írt, vagy ha kaptam, mert ekkor viszonzom, illetve ha valaki épp eszembe jut valamiről.
Nem jól csinálom?
Köszönöm többszörös jelküldést és valamennyi jelküldőmnek hogy kérésem tiszteletbe tartották megkíméltek a szedne szűz nyúltól.
Kellemes estét mindenkinek!
jó volt a 3 nap itthon jövő héten sajna alig leszek vagy csak éjjel szomorú vagyok..
bocsi ha vélelenül nem menne v.kinek jelecske!!!
szerettem neki barikákat küldeni
valakinek esetleg báránykát??
halihó!senki ne menjen ám innen el!!ti jó csapat vagytok!daju köszi a jeleket neked is ,így ismeretlenül is kaptam..
köszi Picuri82 a levelet,ubinak is
Gabi hiányolnálak ha nem lennél
ti is akik most itt vagytok!
Mi van!???
Ez komoly? :)
Tiszta dedó. :/
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..