Küldjetek jelet egymásnak... (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszönöm a jeleket, igyekszem viszonozni.
Majd kiteszem én is képként, hogy mit szeretnék, vagyis, hogy elég, ha egy nap egy jelet kapok.
Szép napot kívánok!
Sziasztok!
Köszönöm a kapott jelecskéket :-)
Most csak felpillantottam, de este jövök és viszonzon őket!
Már csak 5 db kérdőjelecske hiányzik a 10000-hez, és ezt Nektek köszönhetem!:-)
Utána felfelé és lefelé mutató ujjakat szeretnék gyűjteni felváltva!
Csodaszép napocskát Minden kedves Hoxa-tagnak! :-)
Sziasztok,szép jó reggelt!
Köszönöm szépen a Lóherét és a Narancsot továbbra is ezeket kérem.
Köszönöm:-))
Sziasztok!Sajnos ma is későn tudtam csak jönni.Köszönöm a sok jelet.Elkezdtem viszonozni de nem tudom ma befejezni.Reggel korán kell kelnem,orvosi napom lesz.Fogászatra megyek reggel 8-ra majd délután belgyógyászatra. ,csak este fogok hazaérni.De akkor jövök,és pótlom ahiányokat!
Jó éjt Mindenkinek. :)
Kaptam még duplákat az este, küldőik: csakegyharit,
Slyte, Lincuci, Luca néni.Köszönöm!Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Sajnos csak most olvastam, hogy virágot és napocskát szeretnél. Holnap pótolom! :)
Duplát kaptam Picurkától 3x, Moondaemontól, és Lincucitól. D1zsúlika kerekített, tőle kaptam a 200. szívet. Köszönöm szépen Mindenkinek aki küldött! :)
Jó éjszakát, szép álmokat kívánok! :)
Sziasztok!
2 kört tudtam ma kiküldeni, ma már nem fogok tudni többet...
Köszönöm mindenkinek, aki küldött nekem :)
Holnap meg lesz a 10000.-ik kérdőjelem.
Utána jelet váltok :)
Szép estét! :-)
Kedves Marika nagyi!
Én mindig csak virágot küldök neked, de ma már a második körnél annyira zavarba lettem, a sok szép angyalkáid láttán, hogy már én is angyalkát küldtem inkább. :) Nem szerettem volna, a szép sort megbontani. :)
Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg jelet, amit a 3 nap hiányzásom ellenére küldtetek. Végig küldtem mindenkinek, akitől kaptam.
Próbáltam kiírni, hogy kik küldtek,remélem jól: duplát: mafalda, Slyte 3x, Lincuci 5x, syria 2x, dondike, Gretaa 2x, ronka 2x, és 1x 4 db-ot, Picurka 2x, és 3x 4 db-ot, Szafy.
Triplát küldött: ubipretium, marcsi.tiko.
Megjegyeztem és próbálom majd viszonozni akiktől meglepően sok jelet kaptam.Persze nem véletlenül a kedvenceim között vannak.
Az angyalkáim 18500.- ra visszakerekedtek, amit gabfe külldött. Nem érdemes ezt tovább gyűjteni, mert reménytelen, hogy több legyen.
Várom a napocskát és a virágot, de az is jó, ha vegyesen küldtök jeleket. Rátok bízom!
További szép estét kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Újra itt vagyok és már küldtem is jeleket.
Ma még fogok,mert sokan naponta küldtek(sokszor többet is) pedig tudták,hogy nem vagyok itt.
Köszönöm mindenkinek aki küldött!!!!
További szép estét kívánok!
Köszönöm a jeleket!! Nagyon aranyosak vagytok!Remélem mindenkinek viszonoztam,ha nem akkaor szóljatok!!
Ma már nem leszek!Puszi mindenkinek!!
Köszönöm a jeleket!
Elég, ha valaki egy vagy két kört csinál...,
Sziasztok!
Köszönöm a jeleket.:)))
Ezen túl LÓHERÉT és NARANCSOT szeretnek kérni.:)))
Köszönöm aki küld nekem. :)))
Ezeken kívül másmilyen jelet köszönöm de nem kérek.:))
Szép napot mindenkinek.:))))
4500.szívet cicaaa65 küldte!:)) Köszönöm szépen!:))
Eső mentes szép napot kívánok Mindenkinek!
Attól tartok, arra nem igen lesz szükségem. :(
Köszönöm szépen mindenkinek a jeleket.
Mivel elmúlt az ünnep, szeretném az unalmas, felfelé mutató ujjacskát kapni!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Márta57 küldjetek jelet, olvasatok bele naplójába, Szívszorító :( !"Legalább ennyivel legyünk mellette..